Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Home App σε iPhone XR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω ένα iPhone XR (με αρκετό ελεύθερο χώρο) το οποίο λειτουργεί άψογα.

Παρατηρώ πως όταν ανοίγω το Xiaomi Home, αυτό παίζει μια χαρά χωρίς να κολλάει, όλες όμως οι υπόλοιπες λειτουργίες/apps της συσκευής λαγκάρουν απίστευτα! Όταν σκοτώνω το Xiaomi Home, όλα επανέρχονται στο φυσιολογικό...

Έχω όλα τα τελευταία updates, έκανα uninstall/reinstall... και δεν άλλαξε κάτι.

Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Είναι απλά "κακό" το app ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο;

Επεξ/σία από nick_gr2
Δημοσ.

Έχω το ίδιο κινητό και το home app και δεν μου κάνει κάτι.

α) ενημέρωσε και την εφαρμογή και το κινητό στην τελευταία έκδοση του καθενος

β) κλείσε το background app refresh για το συγκεκριμένο app 

εγώ τουλάχιστον αυτά έχω σαν ρύθμιση.

τωρα αν επιμένει αναγκαστικά κανεις restore όλο το κινητό και επαναφορά. 

τι συσκευές έχεις στο xiaomi home; Εγώ πχ έχω ένα θερμόμετρο και μια κάμερα. Ίσως κάποια συγκεκριμένη συσκευή που δουλεύει στην εφαρμογή το αναγκάζει να τρέχει συνέχεια χωρίς σταματημό και τρώει σκάλωμα. Δοκίμασε να αφαίρεσις κάποια συσκευή σιγά σιγά από την εφαρμογή να δεις τι φταίει. Επίσης δοκίμασε να κανεις απεγκατάσταση και να την ξαναπερασεις!

αν είχες προβληματικό τηλ θα στο έκανε και άλλου όποτε κάτι μυρίζει στην κατασκευή της εφαρμογής. Ένας καλος τρόπος να δεις αν τρέχει η εφαρμογή συνέχεια είναι να πας στην μπαταρία και να δεις αν σου τρώει πολύ μπαταρία εκτός οθόνης!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 1/2/2022 στις 6:51 ΜΜ, taslikos είπε

Έχω το ίδιο κινητό και το home app και δεν μου κάνει κάτι.

α) ενημέρωσε και την εφαρμογή και το κινητό στην τελευταία έκδοση του καθενος

β) κλείσε το background app refresh για το συγκεκριμένο app 

εγώ τουλάχιστον αυτά έχω σαν ρύθμιση.

τωρα αν επιμένει αναγκαστικά κανεις restore όλο το κινητό και επαναφορά. 

τι συσκευές έχεις στο xiaomi home; Εγώ πχ έχω ένα θερμόμετρο και μια κάμερα. Ίσως κάποια συγκεκριμένη συσκευή που δουλεύει στην εφαρμογή το αναγκάζει να τρέχει συνέχεια χωρίς σταματημό και τρώει σκάλωμα. Δοκίμασε να αφαίρεσις κάποια συσκευή σιγά σιγά από την εφαρμογή να δεις τι φταίει. Επίσης δοκίμασε να κανεις απεγκατάσταση και να την ξαναπερασεις!

αν είχες προβληματικό τηλ θα στο έκανε και άλλου όποτε κάτι μυρίζει στην κατασκευή της εφαρμογής. Ένας καλος τρόπος να δεις αν τρέχει η εφαρμογή συνέχεια είναι να πας στην μπαταρία και να δεις αν σου τρώει πολύ μπαταρία εκτός οθόνης!

Έχω 3 ip κάμερες... Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν βελτιώθηκε η κατάσταση. Μάλλον είμαι για restore...

Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...