Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά γνωρίζω τουλάχιστον 4 άτομα στο περίγυρό μου με iPhone με βασικό μισθό και δοσοτζήδες στον Κωτσόβολο για τους επόμενους 36 μήνες. Οπότε ναι βγαίνουν τα νούμερα.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, alexiosdimitriadis said:

Υπάρχουν 1.8 δισεκατομμύρια λεφτάδες στον κόσμο; 😛

Εντάξει, αν 1 χρήστης έχει ένα iMac, ένα Macbook, ένα iPad, ένα iPhone κι ένα Apple TV,  δεν μετράει σαν 5 λεφτάδες. 😛

Βάλε να έχει κι οικογένεια, φαντάσου τι μπορεί να γίνεται σε ένα σπίτι.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sabrewulf είπε

Ναι και?μου προσφέρει κάτι αυτό να το ξέρω?η θα αποκομίσω κέρδη?

σκοπός του marketing είναι να αποκομίσεις έξοδα..... ;) :) 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blueangel3 είπε

Θα ανέβουν κι άλλο τα νούμερα, μόλις παραλάβουμε ποτέ εδώ στην Ελλάδα τα 13αρια.. 

Με 10€ πας και έρχεσαι από Ιταλία που έχουν στοκ στο Apple Store, το παίρνεις πιο φθηνά και κάνεις και μία βόλτα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Nakis93 said:

Προσωπικά γνωρίζω τουλάχιστον 4 άτομα στο περίγυρό μου με iPhone με βασικό μισθό και δοσοτζήδες στον Κωτσόβολο για τους επόμενους 36 μήνες. Οπότε ναι βγαίνουν τα νούμερα.

Και γω γνωρίζω τουλάχιστον 4 άτομα στον περίγυρό μου που κρίνουν το τι κάνουν οι άλλοι με τα λεφτά τους... 😛 

• Like 4
  • Thanks 11
Δημοσ.

Η apple παρά τις αθλιότητες του κλειστού συστήματος και διάφορα άλλα που έχει κάνει προσφέρει ενα εξαιρετικό οικοσύστημα για τυποποιημένους χρήστες. Εχει το 75% των παγκόσμιων κερδων απο πωλησεις κινητών... μιλάμε για αδιανοητα νούμερα ολες οι άλλες μοιράζονται το 25% ... ! Φοβερο!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και γω γνωρίζω τουλάχιστον 4 άτομα στον περίγυρό μου που κρίνουν το τι κάνουν οι άλλοι με τα λεφτά τους... 😛 

Το έγραψα για αυτούς που νομίζουν ότι οι 1,8 δις συσκευές ανήκουν σε "λεφτάδες" λες και μια συσκευή με το μηλαράκι επάνω αντικατοπτρίζει και την φορολογική δήλωση κάποιου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Nakis93 είπε

Και τι σε νοιάζει ρε μεγάλε εσένα, τι κάνει ο άλλος τα λεφτά του; Από την τσέπη σου τα πήρε ή μήπως τα πλήρωσε με κρατικό χρήμα; Αν ζηλεύεις πάνε πάρε και εσύ ένα iphone. Άντε με τον κάθε κριτή εδώ μέσα...

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petranthe είπε

Και τι σε νοιάζει ρε μεγάλε εσένα, τι κάνει ο άλλος τα λεφτά του; Από την τσέπη σου τα πήρε ή μήπως τα πλήρωσε με κρατικό χρήμα; Αν ζηλεύεις πάνε πάρε και εσύ ένα iphone. Άντε με τον κάθε κριτή εδώ μέσα...

Η απάντησή μου στον billdanos σε καλύπτει

• Super Moderators
Δημοσ.
17 minutes ago, busellatos said:

Λογικά Θα μέτρησαν και τα 3 χαλασμένα iphone  που έχω στο συρτάρι (3 Χ 500)... Innovation

active devices. Πάλι το "διαβάζεις λάθος"... 😛 

• Like 2
Δημοσ.

Καλά οκ, εγώ έχω 7-8 "ενεργές" συσκευές Apple, από τις οποίες οι 2-3 είναι παλιές αλλά αν τις ανοίγεις μια στο τόσο μετράνε κι αυτές ως ενεργές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...