Προς το περιεχόμενο

Φτηνές άδειες windows10

Vault13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από Ελληνικό κατάστημα ή γενικά στο internet;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, nickol-us είπε

https://www.allkeyshop.com/blog/catalogue/search-Windows+10/

Έχω αγοράσει 2-3 φορές και το έχω προτείνει σε αρκετούς, παίζει πληρωμή μέσω PayPal(ανάλογα το site)

Retail, OEM, ή standard ειναι ποιο legit ας πουμε;

Απ'οσο λέει ο ζάχαρης

H βασική διαφορά μεταξύ της Retail και ΟΕΜ έκδοσης είναι ότι η Retail είναι δυνατό να μεταφερθεί σε άλλον υπολογιστή αν πρώτα απεγκατασταθεί από τον πρώτο. Αντίθετα η ΟΕΜ δεν έχει τη δυνατότητα εγκατάστασης σε έναν άλλο υπολογιστή.

Προσωπικά το θεωρώ αδιαφορο. Έχω την εντύπωση πως αν συνδέσεις λογαριασμό, μεταφέρεται η άδεια (με επιφύλαξη όμως το μεταφέρω).

Απέφυγε άδειες που είναι με τηλεφωνική ενεργοποίηση (για να μην τυρρανιεσαι)  και προσοχή γιατί κάποιες άδειες είναι μόνο για νέα εγκατάσταση και όχι αναβάθμιση.

Τώρα για legit... δεν σε ξέρω αν παίζει ρόλο

• Like 1

Σε αυτούς τους Υπολογιστές που θέλω να βάλω υπάρχουν μέσα άδειες win7. Πως καταλαβαίνω αν είναι αυθεντικές και όχι με κάποιο authenticator? καποιο tool υπάρχει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρείτε το κλειδί με κάποιο key finder και επικολλήστε το στην αναζήτηση (της Google). Αν δεν επιστρέφει κανένα αποτέλεσμα είναι αυθεντικό και δεν χρειάζεται άλλο κλειδί. Έτσι κι αλλιώς, και τα σπασμένα Windows μετά από αναβάθμιση συνεχίζουν να είναι ενεργοποιημένα ακόμα και αν δεν κρατήσετε τίποτα από την προηγούμενη.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γενικο format να κανω; Και αν βαλω νεο SSD? 

1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε

και τα σπασμένα Windows μετά από αναβάθμιση συνεχίζουν να είναι ενεργοποιημένα ακόμα και αν δεν κρατήσετε τίποτα από την προηγούμενη.

Επεξ/σία από Vault13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα αυτά ισχύουν αν μιλάμε για αυθεντικό κλειδί. Αν είναι crack, θέλει αναβάθμιση και κλώνο στον SSD.

Επεξ/σία από Τέρης Α.

18 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Όλα αυτά ισχύουν αν μιλάμε για αυθεντικό κλειδί. Αν είναι crack, θέλει αναβάθμιση και κλώνο στον SSD.

Aν κανω αναβαθμιση και μετα format ; Το εχεις δοκιμασει ποτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα μέλη δούλεψε, σε εμένα όχι. Μάλλον δεν είχα καλό ''θείο''... 

Επεξ/σία από Τέρης Α.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πρόσφατα αφού ταλαιπωρήθηκα λίγο γιατί σε κάποια site δεν μπορούσα να πληρώσω με paypal και άλλα μου πρόσθεταν fees στην πληρωμή κατέληξα και αγόρασα από το Royal Key το Microsoft Windows 10 Pro Retail KEY που δεν έγραφε ότι θέλει phone activation και όντως δεν ήθελε. Ήταν το πιο ακριβό που είχε το Royal Keys, συνολικό κόστος 1,54 euro. Το ήθελα για windows 11 (τα ίδια keys είναι).

Αν χρειαστεί να μεταφέρεις σε άλλο PC ακόμα και αν είναι retail key θα χρειαστεί phone activation, αν τηλεφωνήσεις στο νούμερο που θα σου βγάλει στην Ελλάδα μάλλον δεν θα γίνεται αλλά αν πάρεις στο δωρεάν νούμερο που είναι μέσω skype θα γίνει. Με bot μιλάς, 5 λεπτά ιστορία είναι.

Edit: Τώρα θυμήθηκα ότι κατέληξα να πληρώσω με την prepaid, πουθενά δεν δούλευε το paypal.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
  • Thanks 1

Αυτά να τα προσέχετε (τα διαφημίζουν και εδώ) δεν είναι νόμιμα κλειδιά δηλαδή είναι νόμιμα κλειδιά αλλά οι τύποι που τα μοιράζουν καταπατούν την συμφωνία με την microsoft 

Ο μόνος legit τρόπος να αγοράσεις κλειδιά ειναι απο την microsoft και τους συνεργάτες της (πχ amazon ) 

Τα κλειδιά αυτά θα δουλέψουν βέβαια αλλά παίζει μετά απο λίγα χρόνια (ή και στα καπάκια με το που τα αγοράσετε ανάλογα πότε θα αποφασίσει η MS να κάνει το επόμενο ξεσκαρτάρισμα συγκυριακά με το πότε αγοράσατε εσείς το κλειδί) και θα μετατραπεί η έκδοση σε δοκιμαστική πάλι... (βγάζοντας το σχετικό κείμενο κάτω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας) 

Πρακτικά μικρή η ζημιά θα μου πει κάποιος αγοράζεις καινούργιο φθηνό και πάλι ξόδεψες λιγότερα χρήματα 

Εγώ απλά το λέω για όσους θέλουν ηθικά (ή νομικά πχ λόγω επιχείρησης) να ειναι καθόλα εντάξει.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...