agaviot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 παιδια καλησπερα. ελαβα σημερα την καρτα απο την βοντα και ενεργοποιηθηκε κανονικα απο κινητο και τεσταριστηκε. οταν την βαζω ομωσ στον συναγερμο μου βγαζει σφαλμα. "ελεγξτε οτι οι συγκεκριμενεσ διευθυνσεισ ip ειναι σωστεσ". αν εχει καποιοσ λυση θα τον ευχαριστουσα πολυ. (ρυθμισα το apn κανονικα οπωσ και στο κινητο αλλα δεν δουλευει!)
kormos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, agaviot είπε παιδια καλησπερα. ελαβα σημερα την καρτα απο την βοντα και ενεργοποιηθηκε κανονικα απο κινητο και τεσταριστηκε. οταν την βαζω ομωσ στον συναγερμο μου βγαζει σφαλμα. "ελεγξτε οτι οι συγκεκριμενεσ διευθυνσεισ ip ειναι σωστεσ". αν εχει καποιοσ λυση θα τον ευχαριστουσα πολυ. (ρυθμισα το apn κανονικα οπωσ και στο κινητο αλλα δεν δουλευει!) Τη λύση θα την πάρεις από τον πάροχο σου. Επικοινώνησε μαζί τους τηλεφωνικά.
agaviot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 ευχαριστω για την απαντηση. (αν και για να επικοινωνησεις πλεον με βοντα πρεπει να εχεισ ξαδερφο να δουλευει μεσα)
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Τι σχεση εχει ο πάροχος αφου η κάρτα λειτουργεί μια χαρα, αλλου είναι το πρόβλημα
agaviot Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μετά από διάφορες προσπάθειες απενεργοποίησα το pin της κάρτας και λειτούργησε αμέσως. Ευχαριστώ τα παιδιά που ασχολήθηκαν. Καλή συνέχεια. 1
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτο το γραφουν στις οδηγίες όλοι οι συναγερμοί και τα τρακ Επίσης καλο ειναι να απενεργοποιησεις και ολες τις υπηρεσιες της καρτας πχ τηλεφωνητές, σμσ για τις αναπάντητες κλπ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από NikosKallithea
agaviot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στην σελίδα του κατασκευαστή διάβασα τα πάντα και η αλήθεια το μυαλό μου δεν πήγε εκεί μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν έλεγε τίποτα πουθενά. Τέλος καλό όλα καλά φίλος. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα