batman_gardiki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) η 12χρονη κορη μου είχε φτιαξει 5-6 λογαριασμους τικ τοκ και εδω και λιγες μερες της κλειδωθηκαν όλοι λογο πολλων παραβιάσεων, λεει. το μεγαλο σοκ το επαθε οτι κλειδωθηκε ο αρχικος της με όλα τα βιντεο που εφτιαξε εδω και δυο χρονια. μιλαμε για κλαμα. απο αυτους τους 5-6 οι 4 ηταν με ψευτικο Mail ενω οι υπόλοιποι με πραγματικο, το δικο μου και της μανας της. στην προσπάθεια να δημιουργησει νεο προφιλ λογαριασμου της λεει η εφαρμογή οτι δεν ειναι δυνατη η δημιουργια νεου λογαριασμού ''πάλι'' λογω πολλαπλών παραβιασεων. είτε προσπαθεί με πραγματικο mail ειτε με ψευτικο. τι σημαινει αυτο;; πως μπορει να κρατησει ή να δημιουργησει ενα λογαριασμο και να μην τον πειράξει κανείς;;; μπορει να ανακτησει τα χαμενα της βιντεο απο τον αρχικο της τουλαχιστον λογαριασμο;;; καθετε και στεναχωριεται και σκεφτεται μηπως καποιος της το κανει επιτηδες. τι νομιζεται οτι γινεται;; τι μπορει να κάνει;; ευχαριστω. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από batman_gardiki
infin1tyGR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Η κόρη σου είναι κάτω από 13 ετών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το TikTok. 4
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Η κόρη σου είναι κάτω από 13 ετών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το TikTok. Και να ηταν μόνο αυτο, ξεκίνησε και από τα δέκα αν πιστέψουμε ολα αυτα που γράφει ο μπαμπάς 1 1
GATE123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, batman_gardiki είπε η 12χρονη κορη μου είχε φτιαξει 5-6 λογαριασμους τικ τοκ και εδω και λιγες μερες της κλειδωθηκαν όλοι λογο πολλων παραβιάσεων, λεει. το μεγαλο σοκ το επαθε οτι κλειδωθηκε ο αρχικος της με όλα τα βιντεο που εφτιαξε εδω και δυο χρονια. μιλαμε για κλαμα. απο αυτους τους 5-6 οι 4 ηταν με ψευτικο Mail ενω οι υπόλοιποι με πραγματικο, το δικο μου και της μανας της. στην προσπάθεια να δημιουργησει νεο προφιλ λογαριασμου της λεει η εφαρμογή οτι δεν ειναι δυνατη η δημιουργια νεου λογαριασμού ''πάλι'' λογω πολλαπλών παραβιασεων. είτε προσπαθεί με πραγματικο mail ειτε με ψευτικο. τι σημαινει αυτο;; πως μπορει να κρατησει ή να δημιουργησει ενα λογαριασμο και να μην τον πειράξει κανείς;;; μπορει να ανακτησει τα χαμενα της βιντεο απο τον αρχικο της τουλαχιστον λογαριασμο;;; καθετε και στεναχωριεται και σκεφτεται μηπως καποιος της το κανει επιτηδες. τι νομιζεται οτι γινεται;; τι μπορει να κάνει;; ευχαριστω. Είναι η καινούργια πολιτική του YouTube. Εάν κανείς 3 παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων σου κλειδώνουν τον λογαριασμό για πάντα. Εννοείται ότι δεν μπορείς να πάρεις τίποτα από τα παλιά σου βίντεο. Το ξέρω γιατί και εγώ παθών ειμαι πριν λίγες μέρες . Και εντάξει η κόρη σου ήταν 2 χρόνια. Εγώ τη να πω που ήμουν 20 χρόνια με πάρα πολύ μεγάλο υλικό από παιδικές σειρές τις δεκαετίες του 80-90. Τώρα έφτιαξα καινούργιο λογαριασμό και έχω άλλη τακτική. Πάντως για να κάνεις καινούργιο λογαριασμό στο YouTube πρέπει να φτιάξεις καινούργιο Email.
batman_gardiki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Και να ηταν μόνο αυτο, ξεκίνησε και από τα δέκα αν πιστέψουμε ολα αυτα που γράφει ο μπαμπάς κοιταξτε τα δικα σας παιδια και αφηστε τι κανουν τα δικα μου. το 90% οσων χρησιμοποιουν αυτη την εφαρμογή ειναι κατω των 17 ετων. δεν ξερω να έχουν παθει κι αλλα παιδια αυτο που επαθε η δικια μου, κανενα παιδι τουλαχιστον απο τον κυκλο της. ποιες μπορει να ειναι οι παραβιασεις οταν ανεβάζει σπανια βιντεο με την παρεα της αλλα αποθηκευει ολα τα βιντεο που φτιαχνει στο σπίτι;;; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από batman_gardiki 1
Speculoos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, batman_gardiki είπε η 12χρονη κορη μου είχε φτιαξει 5-6 λογαριασμους τικ τοκ και εδω και λιγες μερες της κλειδωθηκαν όλοι λογο πολλων παραβιάσεων, λεει. το μεγαλο σοκ το επαθε οτι κλειδωθηκε ο αρχικος της με όλα τα βιντεο που εφτιαξε εδω και δυο χρονια. μιλαμε για κλαμα. απο αυτους τους 5-6 οι 4 ηταν με ψευτικο Mail ενω οι υπόλοιποι με πραγματικο, το δικο μου και της μανας της. στην προσπάθεια να δημιουργησει νεο προφιλ λογαριασμου της λεει η εφαρμογή οτι δεν ειναι δυνατη η δημιουργια νεου λογαριασμού ''πάλι'' λογω πολλαπλών παραβιασεων. είτε προσπαθεί με πραγματικο mail ειτε με ψευτικο. τι σημαινει αυτο;; πως μπορει να κρατησει ή να δημιουργησει ενα λογαριασμο και να μην τον πειράξει κανείς;;; μπορει να ανακτησει τα χαμενα της βιντεο απο τον αρχικο της τουλαχιστον λογαριασμο;;; καθετε και στεναχωριεται και σκεφτεται μηπως καποιος της το κανει επιτηδες. τι νομιζεται οτι γινεται;; τι μπορει να κάνει;; ευχαριστω. Έχει φάει permanent ή temp ban; Aν έχει permanent τους αποχαιρετάει τους λογαριασμούς, μπορεί να κάνει appeal από το "report a problem" στο settings and privacy κομμάτι αλλά το πιθανότερο είναι να μη γίνει δεκτό. Για το λόγο που έφαγε μπαν δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν και μέσω του appeal θα μπορέσει να μάθει κάτι. Μπορεί σε κάποιο βίντεο να έβαλε κάποιο τραγούδι και να το έπιασε ο αλγόριθμος όπως γίνεται και με το υλικό που ανεβαίνει στο YT ή να έφαγε μαζικά reports. Ακόμα ο αλγόριθμος μπορεί να βρήκε την πραγματική της ηλικία, αυτό που λέει ο @infin1tyGR πέρα από το ηθικό του πράγματος έχει να κάνει και με τους κανόνες λειτουργίας του τικτοκ. Απαγορεύεται αν είσαι κάτω από 13 να έχεις λογαριασμό. Μπορεί πχ κάποιος να της έκανε report ότι είναι πολύ μικρή, να της έστειλε το τικτοκ ένα age verification σε κάποιο από τα ψεύτικα μέιλ και να μην στάλθηκε ποτέ απάντηση. Ερώτηση μιας και δεν το πολυέχω με την πλατφόρμα: Ποιος ο λόγος κάποιος να έχει 6 προφίλ; Αυτά τα προφίλ είναι διαφορετικά όπως πχ στο instagram ή στο facebook ή κατά κάποιο τρόπο είναι συνδεδεμένα με ένα κεντρικό username; 1
batman_gardiki Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Speculoos είπε Ερώτηση μιας και δεν το πολυέχω με την πλατφόρμα: Ποιος ο λόγος κάποιος να έχει 6 προφίλ; Αυτά τα προφίλ είναι διαφορετικά όπως πχ στο instagram ή στο facebook ή κατά κάποιο τρόπο είναι συνδεδεμένα με ένα κεντρικό username; δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους τα προφιλ ειναι κυριως με ψευτικα mail και το κανουν προς μιμηση καποιων ''σταρς'' απο οτι εχω καταλαβει που εχει κι αλλο προφιλ κτλ ή ακομη για να δειξουν στην παρεα και καλα οτι εχουν κι αλλα προφιλ και οτι κατι κανουν. παπαριες της ηλικιας . απλα επειδη και εγω δεν κατεχω πολλα οσον αφορα τις πολιτικες τους και ποια ειναι η ''παραβιαση δικαιωματων τους'' κοιταω μπας και μπορεσω να της κανω κατι πιο safe δεν υπάρχει παιδι απο 4η-5η δημοτικου που να μην εχει κινητό με τικ τοκ, τουλαχιστον στην πολη μου. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από batman_gardiki 1 1 2
koutsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, batman_gardiki είπε δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους τα προφιλ ειναι κυριως με ψευτικα mail και το κανουν προς μιμηση καποιων ''σταρς'' απο οτι εχω καταλαβει που εχει κι αλλο προφιλ κτλ ή ακομη για να δειξουν στην παρεα και καλα οτι εχουν κι αλλα προφιλ και οτι κατι κανουν. παπαριες της ηλικιας . απλα επειδη και εγω δεν κατεχω πολλα οσον αφορα τις πολιτικες τους και ποια ειναι η ''παραβιαση δικαιωματων τους'' κοιταω μπας και μπορεσω να της κανω κατι πιο safe δεν υπάρχει παιδι απο 4η-5η δημοτικου που να μην εχει κινητό με τικ τοκ, τουλαχιστον στην πολη μου. Καταρχήν στην 4η και 5η δημοτικού δεν θα έπρεπε να έχουν καν κινητό τα παιδιά όχι και tic tok με 6 λογαριασμούς ! Λυπηρό πραγματικά το post σου και οι απαντήσεις σου... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από koutsis 10 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα