Kotanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα έχοντας κάνει παραγγελία την XIAOMI Curved Gaming Monitor 34-Inch και περιμένοντας να παραλάβω αυτές της μέρες θα ήθελα την πρόταση σας για έναν σοβαρό αντάπτορα μιας και δεν έχω ιδέα ποιον να εμπιστευτώ! Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε πληροφορία και βοήθεια!
mp44christos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Η Κίνα έχει 3, 4 διαφορετικές μπριζες. Περίμενε να σου έρθει και βλέπεις. Αν και υ9ποιο πιθανόν είναι να σου έρθει με schuko. 2
hehatesusall Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Η κίνα έχει 3 τύπου plugs, ανάλογα με την περιοχή Type A (Αμερικάνικο) : Πάρε οποιοδήποτε USA->EU adaptor . Βέβαια χάνεις την γείωση της schuko αλλά δεν έχεις και πολλές επιλογές (πέρα από το περάσεις δικό σου φις) Type C : Αυτές είναι οι δικές μας οι παλιές οι πρίζες χωρίς γείωση. Άρα θα λειτουργεί out-of-the-box Type I : Αυτές είναι και οι πιο δημοφιλείς νομίζω, και έχουν γείωση όπως οι schuko . Βρες έναν adaptor από μαγαζί με ηλεκτρολογικά και θα είσαι ΟΚ αν σου στείλουν τέτοια συνδεση τροφοδοσιας
nodas_21greek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, hehatesusall είπε Type I : Αυτές είναι και οι πιο δημοφιλείς νομίζω, και έχουν γείωση όπως οι schuko . Βρες έναν adaptor από μαγαζί με ηλεκτρολογικά και θα είσαι ΟΚ αν σου στείλουν τέτοια συνδεση τροφοδοσιας Απλά να προσθέσω ότι καλό είναι να μην τσιγκουνευτείς στον adaptorα για ένα monitor των ~300€. Το αναφέρω γιατί 2 "κινέζικοι" που έχω πάρει με κόστος κοντά στο 1€ έλιωσαν και οι 2. Ο 2ος μάλιστα την προηγούμενη βδομάδα, οπότε αποφάσισα να πάω σε κάτι τέτοιο εγώ https://www.skroutz.gr/s/21596194/Skross-1-500211-Αντάπτορας-Πρίζας-από-Universal-σε-Ελλάδας.html?from=catspan
Kotanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις χθες παρέλαβα την οθόνη η οποία τελικά ήρθε όπως αναμενόταν με κινέζικη πρίζα ,έτσι λοιπόν σήμερα πηγαίνοντας σε ένα μαγαζί ηλεκτρολογικού υλικού για αγορά αντάπτορα βρέθηκε ένας τσάκαλος και μου πέταξε το Γιατί δεν παίρνεις ένα καλώδιο που πάνω κάτω θα σε βγει στην ίδια τιμή με τον αντάπτορα και θα είσαι και σίγουρος ότι θα είναι όπως πρέπει να είναι...!Η πρόταση μου λοιπόν επί του θέματος είναι...Παίδες πραγματικά αν έχετε την επιλογή να αλλάξετε καλώδιο η να πάρετε αντάπτορα με κλειστά μάτια το πρώτο! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν και δώσανε τις ιδέες και τις γνώμες τους!
andreas1gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Kotanos είπε Μόλις χθες παρέλαβα την οθόνη η οποία τελικά ήρθε όπως αναμενόταν με κινέζικη πρίζα ,έτσι λοιπόν σήμερα πηγαίνοντας σε ένα μαγαζί ηλεκτρολογικού υλικού για αγορά αντάπτορα βρέθηκε ένας τσάκαλος και μου πέταξε το Γιατί δεν παίρνεις ένα καλώδιο που πάνω κάτω θα σε βγει στην ίδια τιμή με τον αντάπτορα και θα είσαι και σίγουρος ότι θα είναι όπως πρέπει να είναι...!Η πρόταση μου λοιπόν επί του θέματος είναι...Παίδες πραγματικά αν έχετε την επιλογή να αλλάξετε καλώδιο η να πάρετε αντάπτορα με κλειστά μάτια το πρώτο! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που ενδιαφέρθηκαν και δώσανε τις ιδέες και τις γνώμες τους! Κόψε την κινεζική πρίζα στην άκρη στο καλώδιο, απογύμνωσε λίγο τα καλώδια και σύνδεσε τα σε μια νέα πρίζα schuko… Αν δεν γνωρίζεις τι και πως, πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρολόγων να στο κάνουν μέσα σε 1 λεπτό. Πληρώνεις την schuko και όλα καλά… https://www.kafkas.gr/ilektrologiko-yliko/fis-polybriza/fis-plastika-vakelitou/sas-fis-souko-arseniko-16a-lefko_283977/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα