MeTalFilL Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους , ήρθε η ώρα να πάρω μια καινούργια τηλεόραση, ψάχνω κάτι μέχρι 500 €. Την θέλω καθαρά για ταινίες τίποτα άλλο και επειδή η lg που έχω τώρα δεν έχει μαύρο αλλά γκρί ανοιχτό και φωτεινό δυστυχώς θα ήθελα μια με αρκετά καλό μαύρο στις ταινίες Έκανα μια έρευνα και βρήκα αυτές τις τέσσερις. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια άλλη ή να διαλέξει την καλύτερη από αυτές τις τέσσερις ή γενικά να προσθέσει κάτι για να βοηθήσει, περιμένω απάντηση. Samsung QLED 4K UHD QE43Q60A HDR 43" Samsung LED 4K UHD GU43AU8079 HDR 43" Philips Smart LED 4K UHD 43PUS8506 HDR 43" LG LED 4K UHD 43NANO753PR HDR 43" Panasonic LED 4K UHD TX-40JX800E HDR 40" Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από MeTalFilL
xaris87 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα φίλε μου, καθώς βρίσκομαι και εγώ αε αντίστοιχη θέση, μήπως είχες κάποια εξέλιξη με την αγορά κάποιας από τις παραπάνω τηλεοράσεις;; Βρίσκομαι πιο κοντά σε αυτήν της Samsung.
Koukousakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Στις 31/1/2022 στις 8:36 ΜΜ, MeTalFilL είπε Καλησπέρα σε όλους , ήρθε η ώρα να πάρω μια καινούργια τηλεόραση, ψάχνω κάτι μέχρι 500 €. Την θέλω καθαρά για ταινίες τίποτα άλλο και επειδή η lg που έχω τώρα δεν έχει μαύρο αλλά γκρί ανοιχτό και φωτεινό δυστυχώς θα ήθελα μια με αρκετά καλό μαύρο στις ταινίες Έκανα μια έρευνα και βρήκα αυτές τις τέσσερις. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποια άλλη ή να διαλέξει την καλύτερη από αυτές τις τέσσερις ή γενικά να προσθέσει κάτι για να βοηθήσει, περιμένω απάντηση. Samsung QLED 4K UHD QE43Q60A HDR 43" Samsung LED 4K UHD GU43AU8079 HDR 43" Philips Smart LED 4K UHD 43PUS8506 HDR 43" LG LED 4K UHD 43NANO753PR HDR 43" Panasonic LED 4K UHD TX-40JX800E HDR 40" Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δυστυχώς καλό μαύρο και LCD τεχνολογία δεν συνδυάζονται-συνεργάζονται και πολύ καλά. Τίποτα και καμία απ' αυτές δεν θα περάσει ούτε ξώφαλτσα από τις Plasma στο μαύρο. Από τη στιγμή που οι Plasma έχουν καταργηθεί πλέον, όποια επιλογή και να κάνεις θα ρισκάρεις. Ειδικά όταν στις LED υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες διαμοιρασμού του φωτός, π.χ. Direct LED και Edge LED. Κάθε μιά έχει τα δικά της υπέρ και κατά. Από διάφορα τεστ που έχω διαβάσει στο δίκτυο, συμπεραίνω πως οι Edge LED ίσως είναι πιό "ευγενικές" με το μαύρο. Και για αυτόν το λόγο κι εγώ ενδιαφερόμουν για την Panasonic 40JX800 που έχεις στις επιλογές σου, ειδικά κιόλας από τη στιγμή που η Panasonic ήταν για χρόνια βασιλιάς στις Plasma. Το άλλο κακό είναι πως τα καταστήματα είναι γεμάτα με έντονα φώτα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και να έχεις δίπλα-δίπλα τις τηλεοράσεις που αναφέρεις, να καταφέρεις να καταλάβεις ποιά αποδίδει καλύτερο το μαύρο. Είναι ρίσκο λοιπόν. Δεν θα σου προτείνω τί να πάρεις, κάτσε διάβασε τις διαφορές μεταξύ Direct LED και Edge LED, διάβασε reviews των συσκευών και κατέληξε μόνος σου. Αυτό που θα προτείνω είναι να βάλεις στις επιλογές σου και την TCL 43P725, για την οποία διαβάζω συμπαθητικές κριτικές. Και ένας αρκετά χρήσιμος ιστότοπος είναι αυτός. https://www.displayspecifications.com/
andreas1gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Koukousakis είπε Δυστυχώς καλό μαύρο και LCD τεχνολογία δεν συνδυάζονται-συνεργάζονται και πολύ καλά. Ειδικά όταν στις LED υπάρχουν διαφορετικές τεχνολογίες διαμοιρασμού του φωτός, π.χ. Direct LED και Edge LED. Από διάφορα τεστ που έχω διαβάσει στο δίκτυο, συμπεραίνω πως οι Edge LED ίσως είναι πιό "ευγενικές" με το μαύρο. Το άλλο κακό είναι πως τα καταστήματα είναι γεμάτα με έντονα φώτα, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμα και να έχεις δίπλα-δίπλα τις τηλεοράσεις που αναφέρεις, να καταφέρεις να καταλάβεις ποιά αποδίδει καλύτερο το μαύρο. 20 ώρες πριν, xaris87 είπε Καλησπέρα φίλε μου, καθώς βρίσκομαι και εγώ αε αντίστοιχη θέση, μήπως είχες κάποια εξέλιξη με την αγορά κάποιας από τις παραπάνω τηλεοράσεις;; Βρίσκομαι πιο κοντά σε αυτήν της Samsung. Θα συμφωνήσω. Αγόρασα τον Σεπτέμβριο μια LG NanoCell756 μοντέλο 2021… Όταν την άνοιξα στο σπίτι με νορμάλ φως, έβλεπα πολλές φωτεινές κάθετες περιοχές, σε όλο το εύρος της οθόνης, ανεξάρτητα τι εικόνα είχα (λευκό - γκρι φόντο ή κάποιο κανάλι digea). Και επειδή η αγορά έγινε από κατάστημα δεν δέχονταν την επιστροφή – υπαναχώρηση σε 14 ημέρες που έχεις σε αγορές εξ αποστάσεως… Δυστυχώς είναι γεγονός ότι ο φωτισμός «Direct LED» σε συνδυασμό με IPS πάνελ, δεν ενδείκνυται για χαμηλωμένο φως δωματίου… Ακόμα χειρότερα αν πέσεις σε πανελ που το φως είναι πολύ έντονο παντού… Την πούλησα την προηγουμένη εβδομάδα και αγόρασα μια Samsung Q60A που έχει Edge LED και VA πάνελ… Άντε και να δούμε μόλις παραλάβω… Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από andreas1gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα