Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Μια μάλλον όχι πρωτότυπη ερώτηση, αλλά για όλους έρχεται η ώρα που την πατάμε πρώτη φορά! Πραγματοποίησα μια αγορά, online σε site που υποψιάζομαι (έχω βεβαιωθεί μάλλον) ότι είναι scam. (απ τη χαρά μου που βρήκα το προϊόν.. Να τα τώρα!) Η πληρωμή έχει γίνει. (Η παραγγελία έγινε την Τετάρτη, η πληρωμή την Παρασκευή). Το site για την ωρα εξακολουθεί να υπάρχει. Πόσες μέρες πρέπει να περάσουν ώστε να γίνει η διαδικασία αμφισβητησης? Τι "δικαιολογητικά" χρειάζεται η τράπεζα? Υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας άραγε? Ευχαριστώ!
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Tech89 είπε Καλησπέρα σε όλους! Μια μάλλον όχι πρωτότυπη ερώτηση, αλλά για όλους έρχεται η ώρα που την πατάμε πρώτη φορά! Πραγματοποίησα μια αγορά, online σε site που υποψιάζομαι (έχω βεβαιωθεί μάλλον) ότι είναι scam. (απ τη χαρά μου που βρήκα το προϊόν.. Να τα τώρα!) Η πληρωμή έχει γίνει. (Η παραγγελία έγινε την Τετάρτη, η πληρωμή την Παρασκευή). Το site για την ωρα εξακολουθεί να υπάρχει. Πόσες μέρες πρέπει να περάσουν ώστε να γίνει η διαδικασία αμφισβητησης? Τι "δικαιολογητικά" χρειάζεται η τράπεζα? Υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας άραγε? Ευχαριστώ! Καλύτερα από το να τρως χρόνο αναμένοντας απαντήσεις κάλεσε στην Τράπεζα σου να σε κατευθύνουν όσο είναι νωρίς... 1
NewGascp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Για αρχή, πες μας σε ποιο site αναφέρεσαι και πως έγινε η πληρωμή. (κάρτα, paypal, κατάθεση) Επίσης πώς διαπίστωσες ότι είναι scam ; 1
Bitbit Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 ε ναι ρε φίλε, γράψε 2 λογάκια. ποιο είναι το site, πως πλήρωσες, τι έγινε;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 https://www.salomongreeceshop.com/ Πλήρωσα μέσω κάρτας (μου έκοψε να ακυρώσω την κάρτα μόλις, γ αυτό και η καθυστέρηση).. Μόλις είδα το ncruggom.com και τον τρόπο απάντησης (και το customersrviceface που χρησιμοποιουν), κατοπιν εορτής, το έψαξα λίγο παραπάνω. Η τράπεζα μου είπε ότι είναι καταχωρημένος ως έμπορος ηλεκτρονικων ειδων και ότι εφόσον καταχωρήθηκε το αίτημα αμφισβήτησης, αναμονή 2 μήνες, εκτός και αν στο μεταξύ έχει βρεθεί κάποια λύση με τον έμπορο
VonLoutsos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Σε έτρωγε ο πισινούλης σου να την πάθεις.....Μόνο που είδα την μετάφραση του site κατάλαβα..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Σε έτρωγε ο πισινούλης σου να την πάθεις.....Μόνο που είδα την μετάφραση του site κατάλαβα..... @VonLoutsos ο πιο εύστοχος χαρακτηρισμός.. Λες και ήταν πρωτη φορά που έκανα παραγγελία!
pcmasterrace123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tech89 είπε Καλησπέρα σε όλους! Μια μάλλον όχι πρωτότυπη ερώτηση, αλλά για όλους έρχεται η ώρα που την πατάμε πρώτη φορά! Πραγματοποίησα μια αγορά, online σε site που υποψιάζομαι (έχω βεβαιωθεί μάλλον) ότι είναι scam. (απ τη χαρά μου που βρήκα το προϊόν.. Να τα τώρα!) Η πληρωμή έχει γίνει. (Η παραγγελία έγινε την Τετάρτη, η πληρωμή την Παρασκευή). Το site για την ωρα εξακολουθεί να υπάρχει. Πόσες μέρες πρέπει να περάσουν ώστε να γίνει η διαδικασία αμφισβητησης? Τι "δικαιολογητικά" χρειάζεται η τράπεζα? Υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας άραγε? Ευχαριστώ! Εγώ δεν μπόρεσα καν να μπω στο site ,ειναι σε blacklist.
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ναι αλλά έχει δωρεάν μεταφορικά από 88€ και άνω.... Πρώτη φορά το βλέπω αυτό 😁
Bitbit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Πρώτο βήμα που κάνουμε. Ψάχνουμε την επικοινωνία και about us. Αν έχει απλά μια φόρμα φύγαμε...... Τις τιμές δε τις κοιτάω καν 1
ougxar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Παπουτσια Για Τρεξιμο Στην Ασφαλτο Τα ελαφριά πάνινα παπούτσια περιέχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βελτιώσουν την εμπειρία οδήγησης
gianniz_k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 22 ώρες πριν, ougxar είπε Παπουτσια Για Τρεξιμο Στην Ασφαλτο Τα ελαφριά πάνινα παπούτσια περιέχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βελτιώσουν την εμπειρία οδήγησης Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράξενο. Απευθύνεται σε αυτούς που έχουν το αυτοκίνητο των Flintstones 1
mecanomecano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 23 ώρες πριν, ougxar είπε Παπουτσια Για Τρεξιμο Στην Ασφαλτο Τα ελαφριά πάνινα παπούτσια περιέχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βελτιώσουν την εμπειρία οδήγησης 1
filip123go Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Στις 1/2/2022 στις 11:12 ΠΜ, Bitbit είπε Πρώτο βήμα που κάνουμε. Ψάχνουμε την επικοινωνία και about us. Αν έχει απλά μια φόρμα φύγαμε...... Τις τιμές δε τις κοιτάω καν Αυτό. Και μετά κοιτάζεις αν έχει φυσική παρουσία το κατάστημα και τηλέφωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα