Mixalisrou69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Τώρα τελευταία κοιτάζω ένα micro master του MIT πάνω στο finance. Έχει κάνει κάποιος τέτοιου είδους προγράμματα να μου πει αν αξίζει και έμεινε ευχαριστημένος;
nitsa21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αξιζει μεχρι ενος σημειου.Δεν ειναι κανονικο μαστερ αλλα ενα ειδος επαγγελματικης εκπαιδευσης online.Περιλαμβανει 5 μαθηματα και επιφερει το αντιστοιχο certificate περατωσης το οποιο δεν ειναι μαστερ .Αυτο σημαινει αυτοματως οτι εμπλουτιζει το βιογραφικο σου χωρις να μπορει να αναγνωριστει σαν μεταπτυχιακος τιτλος. Τετοιου ειδους certificates εχουν και αλλα πανεπιστημια .Ειναι σαν τα online προγραμματα που εχει το ΕΚΠΑ (τουλαχιστον μεχρι 1,2 χρονια πριν,για τωρα δεν γνωριζω) Δεν παρακολουθησα καποιο τετοιο προγραμμα και ετσι δεν μπορω να εκφρασω αποψη για το περιεχομενο.Λογικα φανταζομαι δεν εμβαθυνει στο αντικειμενο,παρεχει καποιες γνωσεις και εως εκει. Μπορεις στο βιογραφικο να το παρουσιασεις σαν επιμορφωτικο προγραμμα αλλα οχι σαν τιτλο απο ΜΙΤ,αλλωστε και πανω στο certificate που θα σου δωσουν θα υπαρχει σαφης διαχωρισμος απο degree.,θα γραφει οτι προκειται για επαγγελματικη εκπαιδευση και οτι ειναι online.Αυτο ειναι λογικο γιατι θελουν να προστατευσουν τους αποφοιτους τους απο τυχον πονηρους που θα προσπαθησουν να περασουν για μαστερ απο ΜΙΤ το πιστοποιητικο-βεβαιωση περατωσης. 5
velociraptoras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε Τώρα τελευταία κοιτάζω ένα micro master του MIT πάνω στο finance. Έχει κάνει κάποιος τέτοιου είδους προγράμματα να μου πει αν αξίζει και έμεινε ευχαριστημένος; για να αποκτήσεις καποιες γνώσεις ναι αλλά οχι σαν τιτλος σπουδων. αν εχει και υψηλό κοστος τοτε δεν αξιζει. ειναι κατι σαν σεμινάριο. εχω παρακολουθήσει μαθηματα που περιλαμβανονται και σε micromaster καθαρά από προσωπικό ενδιαφέρον και δεν εκανα αιτηση για βεβαίωση 2
Mixalisrou69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Ο λόγος που με ενδιέφεραν είναι ότι συμπυκνώνει την υλη ενός msc in finance σε 5 μεγάλα courses αλλά από την άλλη, 2.000$ περιπου που κοστίζει και το οποίο δεν είναι καν μάστερ, ουτε εγώ πιστευω πως αξίζει. Αν ήταν κάτω από 500€ θα το κανα σίγουρα.
nitsa21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, Mixalisrou69 είπε Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Ο λόγος που με ενδιέφεραν είναι ότι συμπυκνώνει την υλη ενός msc in finance σε 5 μεγάλα courses αλλά από την άλλη, 2.000$ περιπου που κοστίζει και το οποίο δεν είναι καν μάστερ, ουτε εγώ πιστευω πως αξίζει. Αν ήταν κάτω από 500€ θα το κανα σίγουρα. Δεν ειναι μονο θεμα κοστους,περιεχει στοιχειωδεις γνωσεις finance που απευθυνονται σε αμερικανους εργαζομενους χωρις πτυχιο. Εν μεσω κορονοιου πολλα αμερικανικα πανεπιστημια ανεπτυξαν τετοια μαθηματα για να βοηθησουν ανθρωπους σε καραντινα,αλλα και γιατι ειναι σημαντικη προσοδος χρηματικη για αυτα. Εψαξα λιγακι και ειδα και πως ειναι το πιστοποιητικο περατωσης.Σε καμια περιπτωση δεν μοιαζει καν με πτυχιο του mit η οποιουδηποτε πανεπιστημιου.Ειναι σαφεστατο οπως σου εγραψα οτι προκειται απλα για καποιο course χωρις διαβαθμιση που διδεται εξ αποστασεως.Μαλλιστα ο τυπος του εγγραφου πιστοποιησης ειναι κοινος για ολα τα μετεχοντα πανεπιστημια και σε μια ακρουλα γραφει σε ποιο απο ολα τα παρακολουθησες.Οχι δεν αξιζει για βιογραφικο.
zenwalk23 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δεν εχει σχεση με κορονοιο αυτο, τραβαει τουλαχιστον 6-7 χρονια αυτη η ιστορια. Για το επιπεδο δεν γνωριζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα