likoyrgos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Σε τελευταία ενημέρωση είδα ότι ενεργοποιήθηκε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Huawei για την Ελλάδα. Ενεργοποίησα το NFC στο ρολόι και έβαλα στο «πορτοφόλι» τον αριθμό μιας κάρτας που έχω. Την συνέχεια δεν την γνωρίζω. Μου φάνηκε περίεργο γιατί τις ονομάζει στην εφαρμογή «κάρτες αφοσίωσης»! Δεν ζήτησε τίποτε άλλο εκτός του αριθμού , ονόματος και ημ. λήξης. Δεν θα έπρεπε να ζητά και τον 3ψηφιο αριθμό? που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας ? Απο εκεί και πέρα απλά περνώ το ρολόι επάνω από το pos? Όχι τίποτε άλλο αλλά μην με βρίζουνε στην ουρά του ταμείου περιμένοντας οι άλλοι να πλρωσω !
iManosX13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από iManosX13
Thymios Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, Έχω ακριβώς την ίδια απορία, τώρα πρόσεξα ότι ενεργοποιηθηκε και στην Ελλάδα, συμπλήρωσα τα στοιχεία της κάρτας δεν νομίζω όμως να γίνεται τίποτα τώρα. Υπάρχει κάποιο άλλο βήμα που πρέπει να κάνουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα