Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Το πρόγραμμα είναι από τα καλύτερα και δουλεύει άψογα. Το χρησιμοποιώ χρόνια.

Επίσης, για να σε πιάσω τελείως αδιάβαστο :) , υπάρχει και το βασισμένο σε Linux,  Rescuezilla που κάνει την ίδια δουλειά και πολλά άλλα, καθώς έχει μέσα και το gparted για partition management. Το βάζεις σε ένα φλασάκι, boot από αυτό, και κάνεις τη δουλειά σου άψογα, εφόσον έχεις μια εμπειρία στην ονομασία partitions στο Linux.

Θα το εχω και αυτο υπ' οψιν μου. Με linux εχω μια πολυ βασικη εμπειρια μιας και εχω και δυο raspberry με τα οποια πειραματιζομαι με διαφορα projects.

6 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Με τους drivers τι κάνεις; Δεν σου πετάει μπλε οθόνες; Π.χ έχεις κάνει την αρχική εγκατάσταση σε μητρική AM4 με Ryzen, μετά φέρνεις το δίσκο στο δικό μου μηχάνημα με 4770Κ, θα δουλέψει; Δε θα δει κόκκινα, πράσινα και κίτρινα αστεράκια;

Την ιδια απορια ειχα και εγω. Αν και σε εμενα η εγκατασταση που ειχα σε windows 10 δουλεψε μια χαρα οταν αλλαξα motherboard - cpu χωρις καν να μπει σε επιδιορθωση. Βεβαια δεν πηγα απο intel σε amd η το αντιθετο. 😁 😁😁😁

Δημοσ.

Ετοιμη η αναβαθμιση του nvme. Με ζορισε λιγο το clone με το macrium αλλα τελικα εγίνε.

Αν εχει καποιος παρομοιο laptop η ειναι περιεργος απλα, εβαλα και την φωτο απο τα σωθικα του ετσι για την ιστορια. Γενικα ευκολο το ανοιγμα του.

Νομιζω απο ταχυτητα ειναι οκ.

Τον επομενο μηνα λογικα θα το αναβαθμίσω και την μνημη του σε 32gb.

Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.

Webp.net-resizeimage.jpg

Screenshot 2022-02-04 210810.png

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...