KAPAKOSTAS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε ολους.ενδιαφερομαι να αλλαξω σωματα καλοριφερ σε μεγαλύτερης θερμικης αποδοσης σε διαμερισμα.κοστοι καλοριφερ ειδα 100-150 έκαστος κ τοποθέτηση 50-100 το σωμα. Γνωρίζει καποιος αμοιβη- κοστος μηχανικου για θερμικη μελετη? Αν έχει προβει καποιος σε τετοια αλλαγη μπορεί να μας πει κόστοι?
cger Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, είναι οικογενειακή η πολυκατοικία σας; Σκοπέυτε να αλλάξετε καλοροφέρ σε όλα τα διαμερίσματα;
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, KAPAKOSTAS είπε Καλησπέρα σε ολους.ενδιαφερομαι να αλλαξω σωματα καλοριφερ σε μεγαλύτερης θερμικης αποδοσης σε διαμερισμα.κοστοι καλοριφερ ειδα 100-150 έκαστος κ τοποθέτηση 50-100 το σωμα. Γνωρίζει καποιος αμοιβη- κοστος μηχανικου για θερμικη μελετη? Αν έχει προβει καποιος σε τετοια αλλαγη μπορεί να μας πει κόστοι? Από όσο ξέρω αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δεν επιτρέπεται. 1
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Να αλλαξεις σωματα επιτρέπεται να αλλάξεις την θερμαντική του ικανότητα απαγορεύεται. Τωρα θα μου πεις σιγα ποιός θα σε πάρει είδηση 😃 1
Silenzio Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 γιατί είναι κάπου γραμμένο αυτό ? πως θα διασταυρώσεις το κάθε σώμα τι θερμική απόδοση πρέπει να έχει ? ή μήπως όλα τα κτίρια έχουν και απο μία επίσημη έκθεση μηχανολόγου μηχανικού ?
xp-user Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ανα πασα στιγμη οταν υπαρχει υπονοια οτι καποιοι εχοντας αλλαξει τα σωματα εχουν βαλει μεγαλυτερα μπορει να ζητησει νομικα να γινει επανελεγχος των σωματων του καλοριφερ σε ΟΛΑ τα διαμερισματα 1
vasilllis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Από όσο ξέρω αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δεν επιτρέπεται. 55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να αλλαξεις σωματα επιτρέπεται να αλλάξεις την θερμαντική του ικανότητα απαγορεύεται. Τωρα θα μου πεις σιγα ποιός θα σε πάρει είδηση 😃 Aν η μεθοδος χρεωσης ειναι με ωρομετρητη και οχι με θερμιδομετρητη απαγορευεται. 48 λεπτά πριν, Silenzio είπε γιατί είναι κάπου γραμμένο αυτό ? πως θα διασταυρώσεις το κάθε σώμα τι θερμική απόδοση πρέπει να έχει ? ή μήπως όλα τα κτίρια έχουν και απο μία επίσημη έκθεση μηχανολόγου μηχανικού ? Ειναι γραμμένο ναι.Στις αθλιες copy-paste μελετες που καταθετουν σε πολεοδομιες κλπ 1
Joshua21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, Silenzio είπε ή μήπως όλα τα κτίρια έχουν και απο μία επίσημη έκθεση μηχανολόγου μηχανικού ? Εννοείται πως έχουν, πως αλλιώς νομίζεις ότι βγαίνουν τα χιλιοστά θέρμανσης του κάθε διαμερίσματος? 2
nvel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 η αλλαγή των σωμάτων με ταυτόχρονη αλλαγή της ισχύος τους επιτρέπεται αν γίνει και επαναυπολογισμός στο πίνακα κατανομής δαπανών με χρέωση αυτού που πραγματοποιεί την αλλαγή 1
KAPAKOSTAS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 ok aπλα αν εχει κανει καποιος κατι τετοιο θα ηθελα να ξερω την αμοιβη του μηχανικου για τον επαναυπολογισμο κατανομης δαπανων. απλα θελω να ξερω ειναι 200 ευρω η 1000 να εχω ενα μπουσουλα κ να δω αν με συμφερει αυτη η αλλαγη.
Joshua21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, KAPAKOSTAS είπε ok aπλα αν εχει κανει καποιος κατι τετοιο θα ηθελα να ξερω την αμοιβη του μηχανικου για τον επαναυπολογισμο κατανομης δαπανων. απλα θελω να ξερω ειναι 200 ευρω η 1000 να εχω ενα μπουσουλα κ να δω αν με συμφερει αυτη η αλλαγη. Ούτε όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες (η πολυκατοικία έχει 3 ή 33 διαμερίσματα? τετραγωνικά? πόσο παλιό είναι το κτήριο?), ούτε όλοι οι μηχανικοί χρεώνουν τα ίδια, οπότε για να έχεις έναν μπούσουλα πρέπει να απευθυνθείς τουλάχιστον σε έναν μηχανικό για να σου δώσει προσφορά. Τα 1.000 πάντως εκ πρώτης όψεως μου φαίνονται λίγα, 200 ούτε για αστείο.
AristidisZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ούτε όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες (η πολυκατοικία έχει 3 ή 33 διαμερίσματα? τετραγωνικά? πόσο παλιό είναι το κτήριο?), ούτε όλοι οι μηχανικοί χρεώνουν τα ίδια, οπότε για να έχεις έναν μπούσουλα πρέπει να απευθυνθείς τουλάχιστον σε έναν μηχανικό για να σου δώσει προσφορά. Τα 1.000 πάντως εκ πρώτης όψεως μου φαίνονται λίγα, 200 ούτε για αστείο. Αν έχεις την παλιά κατανομή δαπανών, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο 200€ πάντως είναι πράγματι πολύ μικρό ποσό
Joshua21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Αν έχεις την παλιά κατανομή δαπανών, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο Για αυτό ακριβώς έγραψα παραπάνω: 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε πόσο παλιό είναι το κτήριο? Αν είναι πριν του 85 είναι πολύ πιο εύκολο, και κατ΄ επέκταση πιο οικονομικό.
xsterg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 ελα φιλε μου. σου τρυπησε το σωμα και το αλλαξες. σιγα μην σε βαλουν και στην κρεμαλα για ενα σωμα καλοριφερ. ας κοιταξουν αυτοι που δεν πληρωνουν πρωτα την καμπουρα τους. 1
hp8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Στις 31/1/2022 στις 6:33 ΜΜ, KAPAKOSTAS είπε ενδιαφερομαι να αλλαξω σωματα καλοριφερ σε μεγαλύτερης θερμικης αποδοσης σε διαμερισμα. 2 λεπτά πριν, xsterg είπε τρυπησε το σωμα και το αλλαξες. σιγα μην σε βαλουν και στην κρεμαλα για ενα σωμα καλοριφερ. αυτο καταλαβες ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα