dimkexa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα σας, Φανατοικος αγοραστης προιοντων LG. ΠΕΝΤΕ κλιματιστικα MIRROR 24αρια,τεσσερις τηλεορασεις συμπεριλανομενων την συγκεκριμενη 55 OLED 55EG910V,ενα πλυντηριο ρουχων,ενα Home theater με 5 ηχεια και ενος bluetoohh ηχειου. Ολα καλα μεχρι την στιγμη που καηκε χωρις λογο το πανελ της συγκεκριμενης 55 Oled 55eg910v με αραιη κανονικη οικιακη χρηση λογω των συχνων μου επαγγελματικων ταξιδιων. Αγορασμενη το 2016 απο γνωστο πολυκαταστημα εναντι 1750 ευρω αντι για 1950 ευρω. Τον Αυγουστο του 2021 χωρις κανενα απολυτως λογο ,καηκε το πανελ μετα απο ελεγχο(διαγνωση) απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της LG και δεν υπηρχε καμια απολυτως στηριξη η' επιλυση του συγκεκριμενου προβληματος που προκλειθηκε χωρις κανενα απολυτως λογο ,απο την "μαμα" εταιρεια. Η τηλεοραση ηταν και ειναι σε αριστη κατασταση και θεωρω απαραδεκτο μια τηλεοραση αυτης της αξιας ,να παθαινει τετοια ζημια και η μονη λυση που να μου δινεται να ειναι αλλαγη στο πανελ με αξια 1500 ευρω .Προιοντα τετοιας χρηματικης αξιας θεωρω οτι πρεπει να εχουν την αναλογη υποστηριξη και αμεσης επιλυσης των προβληματων τους αλλιως δεν υπαρχει λογος να αγοραζονται η να πουλιουνται.Ειναι σαν να πεταξα 1750 ευρω μετα απο πεντε χρονια. Ειλικρινα ,παιδια,ολα εγιναν τοσο ξαφνικα και χωρις λογο. Τους ευχαριστω πολυ για την καθολου υποστηριξη που δεν ασκηθηκε στο προιον μου, σαν εταιρεια και τελικα καταφεραν τοσο ευκολα να με χασουν απο πελατη τους. Φανηκε οτι δεν ειχαν καμια απολυτως διαθεση να επιλυσουν το προβλημα μου. Καθολου εξυπηρετικοι και ελαφρως επιθετικοι θα ελεγα. Ποτε ξανα LG..... 1
kallair Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, dimkexa είπε Καλησπερα σας, Φανατοικος αγοραστης προιοντων LG. ΠΕΝΤΕ κλιματιστικα MIRROR 24αρια,τεσσερις τηλεορασεις συμπεριλανομενων την συγκεκριμενη 55 OLED 55EG910V,ενα πλυντηριο ρουχων,ενα Home theater με 5 ηχεια και ενος bluetoohh ηχειου. Ολα καλα μεχρι την στιγμη που καηκε χωρις λογο το πανελ της συγκεκριμενης 55 Oled 55eg910v με αραιη κανονικη οικιακη χρηση λογω των συχνων μου επαγγελματικων ταξιδιων. Αγορασμενη το 2016 απο γνωστο πολυκαταστημα εναντι 1750 ευρω αντι για 1950 ευρω. Τον Αυγουστο του 2021 χωρις κανενα απολυτως λογο ,καηκε το πανελ μετα απο ελεγχο(διαγνωση) απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της LG και δεν υπηρχε καμια απολυτως στηριξη η' επιλυση του συγκεκριμενου προβληματος που προκλειθηκε χωρις κανενα απολυτως λογο ,απο την "μαμα" εταιρεια. Η τηλεοραση ηταν και ειναι σε αριστη κατασταση και θεωρω απαραδεκτο μια τηλεοραση αυτης της αξιας ,να παθαινει τετοια ζημια και η μονη λυση που να μου δινεται να ειναι αλλαγη στο πανελ με αξια 1500 ευρω .Προιοντα τετοιας χρηματικης αξιας θεωρω οτι πρεπει να εχουν την αναλογη υποστηριξη και αμεσης επιλυσης των προβληματων τους αλλιως δεν υπαρχει λογος να αγοραζονται η να πουλιουνται.Ειναι σαν να πεταξα 1750 ευρω μετα απο πεντε χρονια. Ειλικρινα ,παιδια,ολα εγιναν τοσο ξαφνικα και χωρις λογο. Τους ευχαριστω πολυ για την καθολου υποστηριξη που δεν ασκηθηκε στο προιον μου, σαν εταιρεια και τελικα καταφεραν τοσο ευκολα να με χασουν απο πελατη τους. Φανηκε οτι δεν ειχαν καμια απολυτως διαθεση να επιλυσουν το προβλημα μου. Καθολου εξυπηρετικοι και ελαφρως επιθετικοι θα ελεγα. Ποτε ξανα LG..... Σε προϊον εκτος εγγυησης, τι αλλη λυση περα απο την επισκευη κ το αναλογο αντιτιμο περίμενες; καλώς ή κακως ειχες επιλεξει μια τηλεοραση η οποια ειναι: 1.oled, 2. 3D, 3. curved. τετοιες δεν βγαινουν πλεον και το πανελ της προφανως θα ειναι πανακριβο. προσωπικα δεν βλεπω σε ποιο σημειο φταιει η LG. 1
jgeorgiou Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimkexa είπε Αγορασμενη το 2016 Μετα την 5ετία οι σύγχρονες τηλεοράσεις είναι "επιρρεπεις" , κάποτε τις κρατάγαμε 20ετια , τώρα πλέον μετά την 5ετία θεωρούνται "παλιές". Οι OLED της πρώτης γενιάς είχαν θέμα με την μακροβιότητα τους. Νομίζω είσαι υπερβολικός στις απαιτήσεις σου και καμία εταιρία δεν μπορεί να σου προσφέρει φθηνή επισκευή σε καμμένο πάνελ άνω της 5ετίας. Μοναδική λύση η επέκταση της εγγύησης αλλά επειδή απαιτείς πέραν της 5ετίας όπου κανένας και πουθενά δεν καλύπτει εγγύηση πρέπει να την ασφαλίσεις. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από jgeorgiou
Angeldust Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Τι προσδοκίες είχες δηλαδή πηγαίνοντας την τηλεόραση στο service? Να στην φτιάξουν δωρεάν μετά απο 5+ χρόνια? Προτιμώ κι'εγώ προιόντα LG και δεν είχα ποτέ απολύτως κανένα παράπονο με την υποστήριξη. 1
kallair Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Θα σου προτεινα να την πας κ πουθενα αλλου μπας και η βλαβη ειναι μικρη και επισκευαζεται φθηνα χωρις αλλαγη πανελ. 1 1
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, kallair είπε Θα σου προτεινα να την πας κ πουθενα αλλου μπας και η βλαβη ειναι μικρη και επισκευαζεται φθηνα χωρις αλλαγη πανελ. Αυτό... Μήπως έχει σκάσει κανένα πυκνωτάκι από την πλακέτα psu... Αλλιώς όπως σου λένε και οι άλλοι, τι να σου κάνει η LG μετά από τόσα χρόνια.... 1
Dantε Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Το οτι πληρωσες ακριβα κατι ,δε το κανει ουτε αθανατο ,ουτε σου εξασφαλιζει οτι θα σου προσφερει η εταιρεια υποστηριξη διχως οριο. Πανε οι εποχες που πληρωνες και επαιρνες και αναλογη ποιοτητα. Οποτε ναι,ουσιαστικα πεταξες 1750Ε μετα απο 5 χρονια. 1 1
Petros Electron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γενικά η LG θεωρείται "καλη" σαν αντιπροσωπεία. Δεν ειχα ακούσει η μάθει κάποια αρνητικά σχόλια μεχρι που ειδα το δικο σου. Γενικά να ξέρεις το πάνελ ειναι το πιο ακριβό και ταυτόχρονα το πιο "ευαίσθητο" εξάρτημα της τηλεόρασης. Δεν λέμε στην γλωσσά μας συνήθως οτι το πανελ κάηκε. Το πανελ εχει μεσο ορο ζωης τις 30,000ωρες. Συνηθως η βλάβη σε αυτα μπορει να ειναι πρόβλημα απο την καλωδιοταινια(ες) της οθόνης οπου μπορει να ειναι βραχυκύκλωμα, κομμένη τροφοδοσία κτλπ ή επίσης ελαττωματική κάρτα οδήγησης οθόνης T-CON board. Σπανιο δε φαινόμενο ειναι να βραχυκυκλώσει το πανελ χωρις να εχει γινει κατι στα παραπάνω που εγραψα. Επίσης διάφορα αλλα προβλήματα όπως σφάλμα της μητρικής πλακέτας, τροφοδοσίας DC/DC κτλπ. Τωρα σε οτι άφορα μετα απο 5 χρονιά εγγύηση και με χαλασμένο πανελ (που δεν ξέρουμε πως εγινε αυτο) δεν νομίζω οτι φταιει η αντιπροσωπία και οτι πρεπει να προβει σε αντικατάσταση και αν σε καλυψει η ήδη ληγμένη εγγύηση η να στην επισκευάσουν σε πολυ συμφέρουσα τιμη. Στις αντιπροσωπείες εχουν ολα τα ανταλλακτικά. Παλιά δούλευα και εγω (για λιγο καιρο) σε εξουσιοδοτούμενο κατάστημα επισκευών LG/Samsung. Εκει κάναμε διάγνωση πολυ γρήγορα αλλάζοντας πλακέτες και καλωδιώσεις καθως και με το διαγνωστικό πρόγραμμα που ειχαμε μεσω υπολογιστή. Με αυτο "βλέπεις τα πάντα". Εφόσον εγινε ο έλεγχος και κατέληξε πρόβλημα του πανελ, το μονο που μπορεις να κανεις πριν πετάξεις την TV ειναι ενας έλεγχος στις καλωδιοταινιες. Επισης δεν αναφέρεις τι πρόβλημα κανει η TV. Πχ ανάβει και σβήνει, ειναι τελείως νεκρή, βγάζει κατακόρυφες η οριζόντιες γραμμές (καρό τις λεμε). Τι απο ολα αυτα? Αν το πανελ ειναι βραχ/μενο τοτε για λογους ασφάλειας κλεινει η τροφοδοσια αφου η T-con βλεπει σφαλμα. Πριν λιγο καιρο ειχα δει εναν τυπο σο Youtube ο οποιος έβρισκε ποιο σημειο του πανελ εχει βλαβη και αφαιρούσε τους συνδέσμους προς αυτο το κομμάτι. Το πάνελ άναβε ξανα αλλα μετα μια σειρα (η και παραπάνω) ανάλογα ποσα pins αφαιρούσε, τα Oled δεν αναβαν. Επειδη η ανάλυση σε αυτα τα πανελ ειναι πολυ μεγαλη το προβλημα της μιας γραμμης δεν φενοταν τοσο ευκολα στο "ματι" απο αποσταση. Δες εδω το παρακατω βιντεο και δωσε την TV σε εναν "γατο" ηλεκτρονικό για να κανει το τεστ μηπως αφαιρέσεις κάποια σειρά απο LED's και δώσεις λιγο ζωη ακομα στο χαλασμένο πανελ. Επισης θα πω και το τελευταιο. Οταν εχουμε ακριβές συσκευες στο σπίτι οπως TV's και computers φροντίζουμε να τα εχουμε πανω σε ενα online ή εστω line interactive UPS για να τις προστατεύουμε απο τις αυξομιωσεις του ρευματος. Γιατι και αυτες με την σειρα τους φθείρουν τα μηχανήματα μας στον χρονο και πολλες φορες τα καταστρεφουν κιολας. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Petros Electron 4
andreas1gr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 31/1/2022 στις 6:16 ΜΜ, dimkexa είπε Αγορασμενη το 2016 απο γνωστο πολυκαταστημα Τον Αυγουστο του 2021 χωρις κανενα απολυτως λογο ,καηκε το πανελ μετα απο ελεγχο(διαγνωση) απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της LG και δεν υπηρχε καμια απολυτως στηριξη η' επιλυση του συγκεκριμενου προβληματος που προκλειθηκε χωρις κανενα απολυτως λογο ,απο την "μαμα" εταιρεια. η μονη λυση που να μου δινεται να ειναι αλλαγη στο πανελ με αξια 1500 ευρω Άρα τελικά η εταιρία σου έδωσε λύση, με την αντικατάσταση του πάνελ… Σε ένα μοντέλο τους 2016… σχεδόν 5,5 χρόνια μετά!!!! Εσύ αγόρασες έχτρα εγγύηση;;; προφανώς όχι… Τότε γιατί κλαίγεσαι; Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από andreas1gr
bill36 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 15 ώρες πριν, andreas1gr είπε Άρα τελικά η εταιρία σου έδωσε λύση, με την αντικατάσταση του πάνελ… Σε ένα μοντέλο τους 2016… σχεδόν 5,5 χρόνια μετά!!!! Εσύ αγόρασες έχτρα εγγύηση;;; προφανώς όχι… Τότε γιατί κλαίγεσαι; Γιατι εδωσε 1750ε και πιστεψε οτι εχει εξασφαλιστει για την επομενη 10ετια +. Αν προσεξες ο φιλος ανεφερε οτι η χρηση ειναι μαλλον περιορισμενη οποτε,πιθανολογω τωρα,δεν αγορασε τηλεοραση με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα που να τον ενδιεφεραν αλλα αποφασισε να δωσει ενα αλφα ποσο,σεβαστο οπωσδηποτε, για τηλεοραση,στην μαρκα της επιλογης του,με στοχο να ειναι καλυμενος για μεγαλο χρονικο διαστημα. Δυστυχως,δεν παει ετσι πλεον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα