Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και άλλα 9.2 εκ.ευρώ παρακαλώ να τους ρίξουν για τηλεφωνική παρενόχληση, κάθε μέρα,πολλές φορές τη μέρα. Κάθε μέρα όμως! Και το καλύτερο; είμαι ήδη στην Κοσμοτέ και τηλεφωνούν για αναβάθμιση προγράμματος κτλ κτλ.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ρε Cosmote - OTE. Από τότε που μπήκε μέσα η γερμανική Deutche Telecom, το ένα πρόστιμο πίσω από το άλλο. Δεν βαριέσαι ευτυχώς που διπλασιάσατε τις ταχύτητες στο ίντερνετ δωρεάν.....όπου αυτό είναι επιτρεπτό...! Γελάνε και οι πέτρες!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Highlander είπε

Δεν ξέρω αν έχει σχέση με διαρροή, αλλά στο https://www.locatefamily.com έχει μέχρι και απόρρητα.
Μπορείτε να ψάξετε με όνομα, αλλά και με αριθμό.

Δεν ξερω, κατι random που εψαξα, σε καποια εβγαλε επιχειρησεις στο google, σε καποια αλλα τιποτα. Ισως πιο παλια, να ηταν καποια στιγμη κατοχυρωμενα στο google, δημοσια, οποτε αυτη η σελιδα να το κρατησε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν ξερω, κατι random που εψαξα, σε καποια εβγαλε επιχειρησεις στο google, σε καποια αλλα τιποτα. Ισως πιο παλια, να ηταν καποια στιγμη κατοχυρωμενα στο google, δημοσια, οποτε αυτη η σελιδα να το κρατησε.

Παλιότερα είχε βγει ο τηλεφωνικός κατάλογος σε cd, και από σφάλμα είχε μέσα όλα τα τότε απόρρητα τηλέφωνα.

Δημοσ.

Σε site τεχνολογίας και κάποιοι φωνάζουν επειδή κρατάει ο πάροχος προσωπικά δεδομένα που όπως φαίνεται ήταν και ανώνυμοποιημενα . Να σας ενημερώσω ότι όλες οι εταιρείες που σέβονται τον εαυτό τους έχουν βάσεις δεδομένων ακόμη και οι πιο μικρές. Ένα απλό ERP πλέον το τι δεδομένα διαχειρίζεται και επεξεργάζεται σχετικά εύκολα είναι απίστευτο, όσο δε για μεγαλύτερες εταιριες εκεί κάποιοι ακριβοπληρωμένοι business analysts data scientists και άλλοι μπορούν να εξάγουν απίστευτα δεδομένα και να τα παρουσιάσουν με ότι μορφή θέλει ο καθένας.

Η ειρωνεία δε είναι ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε φακελωμένοι όσο δεν πάει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΒΑΙΝΟΥΜΕ από την google, Apple Facebook κλπ. Αλλά εκεί δεν μας πειράζει γιατί οι υπηρεσίες είναι δωρεάν.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 31/1/2022 στις 8:31 ΜΜ, Arkin είπε

Δεν εχεις αδικο για τον ανταγωνισμο και τους περιορισμους απο ΕΕΤΤ αλλα γενικα μεγαλες εταιριες δεν μας βλεπουν σαν καταναλωτες. Δηλαδη για ακριβως την ιδια υπηρεσια εγω μπορει να δινω 30 ευρω και ενας αλλος 40 ενας αλλος 20. Οσο τους πιεζεις τοσο πεφτουν στην τιμη αν δεν μιλας σε πανε τιμη καταλογου και πληρωνεις καποιες φορες ακομα και τα διπλασια απο αλλους.

Φαντάζομαι αναφέρεσε στην κινητή όπου έκει ισχύει αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Εκεί δεν ισχύουν οι ρυθμίσεις της ΕΕΤΤ αλλά έχουν αποφασιστεί κάποιοι κατάλογοι, ώστε να μην κανιβαλίζεται η αγορά.

Έχεις πάρει ειδική τιμή ποτέ για VDSL ΟΤΕ (όχι σε μορφή extra δώρου αλλά στο πάγιο) ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panospeter είπε

Φαντάζομαι αναφέρεσε στην κινητή όπου έκει ισχύει αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

Εκεί δεν ισχύουν οι ρυθμίσεις της ΕΕΤΤ αλλά έχουν αποφασιστεί κάποιοι κατάλογοι, ώστε να μην κανιβαλίζεται η αγορά.

Έχεις πάρει ειδική τιμή ποτέ για VDSL ΟΤΕ (όχι σε μορφή extra δώρου αλλά στο πάγιο) ?

VDSL απο το 2012 που εχω παντα τιμες καταλογου επερνα. Περσι μονο επειδη στο OTE TV παντα ειχα εκπτωση μου ειπαν δεν γινεται να μπει η εκπτωση και μου εκοψε καποια χρηματα απο το παγιο της VDSL οποτε ηρθα στα ιδια. 

Παντως και στις VDSL στα TV πακετα παιζουν τα ιδια εγω δινω πχ 13 και κατι για cinema pack αλλος μπορει να δινει 17 προπερσι εδινα 11. Καθε χρονο θελει αιτημα διακοπης για να παρω τα ιδια αλλιως δεν καταλαβαινουν. Αιτημα και την αλλη μερα μηνυμ και κανουν τεμεναδες για να με κρατησουν. Ελλαδα μια ζωη αυτο το πραγμα.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

VDSL απο το 2012 που εχω παντα τιμες καταλογου επερνα. Περσι μονο επειδη στο OTE TV παντα ειχα εκπτωση μου ειπαν δεν γινεται να μπει η εκπτωση και μου εκοψε καποια χρηματα απο το παγιο της VDSL οποτε ηρθα στα ιδια. 

Παντως και στις VDSL στα TV πακετα παιζουν τα ιδια εγω δινω πχ 13 και κατι για cinema pack αλλος μπορει να δινει 17 προπερσι εδινα 11. Καθε χρονο θελει αιτημα διακοπης για να παρω τα ιδια αλλιως δεν καταλαβαινουν. Αιτημα και την αλλη μερα μηνυμ και κανουν τεμεναδες για να με κρατησουν. Ελλαδα μια ζωη αυτο το πραγμα.

To  COSMOTE TV δεν είναι access service και δεν ρυθμίζεται.

Πάντως, η τιμή που ορίζει η ΕΕΤΤ εξαρτάται κυρίως απο τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας.

Με τόσες εθελούσιες που έκανε ο ΟΤΕ τα προηγούμενα χρόνια δεν αποκλείεται να δούμε πτώση στις τιμές.

Δημοσ.
Στις 1/2/2022 στις 11:20 ΠΜ, Exorgistis είπε

Προέκυψε επίσης ότι προς την προαναφερθείσα Λιθουανική διεύθυνση IP, είχαν πραγματοποιηθεί άλλες τέσσερις (4) σημαντικού μεγέθους μεταφορές δεδομένων (μεγαλύτερες από 1GB) από server της COSMOTE και συγκεκριμένα στις …2020 (37GB, 2.4GB και 8.5GB) και στις …2020 (6.1GB). Δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί το είδος των δεδομένων που διαβιβάστηκαν μέσω της εν λόγω διαδικτυακής κίνησης."

Αυτό δεν είναι ανησυχητικό, αφού δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς υπεκλάπη;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, kostasgr78 είπε

Αυτό δεν είναι ανησυχητικό, αφού δεν γνωρίζουμε τί ακριβώς υπεκλάπη;

54Gb αρχεία από Server της Cosmote. Λές να είχε μέσα folders τύπου: "Βάφτιση ανηψιάς", "Καιτούλα διακοπές 1983" ή "Η ωραία των Αθηνών DIVX 720p"?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Exorgistis είπε

54Gb αρχεία από Server της Cosmote. Λές να είχε μέσα folders τύπου: "Βάφτιση ανηψιάς", "Καιτούλα διακοπές 1983" ή "Η ωραία των Αθηνών DIVX 720p"?

Ακριβώς γι' αυτό έκανα ερώτηση.

Θέλω να πω ότι και το πρόστιμο είναι στο περίπου, αφού δεν γνωρίζουμε τελικά το σύνολο της ζημιάς και την πιθανή ζημιά στο μέλλον, από τα δεδομένα που υπεκλάπησαν και δεν γνωρίζουμε ποιά είναι.

Δημοσ.
On 31/01/2022 at 19:39, greengr21 said:

τους μετοχους της DΤ σκεφτομαι εγω...

δεν θα βρουν χαρτομαντηλο να κλαψουν.θα κλαινε στα 100 ευρα

On 31/01/2022 at 21:20, fsbmaniac said:

Το τι παρτυ γίνεται είναι από άλλο πλανήτη όπως και οι αποδοχές στους από προϊστάμενο και πάνω ειδικά τους πιο παλιούς... για directors ...άστο ποσα τρελά και τους τεχνικους τους έχουν με μισθό σερβιτορου

ποσο αληθεια.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα...
Εχει κυνηγησει κανεις το θεμα σχετικα με τα προσωπικα δεδομενα δικαστικα?
Εχα στειλει αιτημα στην cosmote για να μαθω εαν ημουν ενας απο αυτους τους χρηστες και μ απαντησαν θετικα...
Ξερει κανεις την διαδιακασια που πρεπει να γινει τωρα με δικογορο κ εαν υπαρχει πιθανοτητα αποζημιωσεις?
image.png.bd0c592f178b718f7f4c1bb126551f1f.png

Δημοσ.

Η κινήσεις οταν νομιζεις οτι βλάπτεσαι ειναι κλασική σε ολες τις περιπτώσεις.

Πας σε δικηγόρο του λες τα καθέκαστα, καταθέτεις οτι χαρτι έχεις και πάτε σε δικη, μετα ...2 ...3 χρόνια που θα τερματίσει η υπόθεση στα εφετία κλπ και αν τότε είσαι ο νικητής θα αποζημιωθείς με αυτα που θα αποφασίσει το δικαστήριο αν είσαι ο ηττημένος θα πληρώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...