tuxgamer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, nikosgalis είπε Δηλαδή μια εταιρία κινητής δεν πρέπει να ξέρει την ηλικία του συνδρομητή της. Μάλιστα. Το ξέρεις ότι βάσει νόμου πρέπει να ξέρει τα πάντα για εσένα και για αυτό έχει και τις ταυτότητες μας. Το ξέρεις ότι για να λειτουργήσει η κινητή τηλεφωνία πρέπει να ξέρει σε πιο σταθμό βάσης είσαι συνδεδεμένος. Και με βάση αυτό σου στέλνει και μήνυμα το 112 ότι στην περιοχή σου έχει καταιγίδα. To ARPU είναι εμπορικό δεδομένο. Δεν πρέπει να ξέρει η εταιρία τους λογαριασμούς σου; Παιδιά, είναι λαϊκισμός αυτό που κάνουμε εδώ τώρα … Υπάρχει διαφορά στον τρόπο που θα έπρεπε να τηρεί τα δεδομένα και στον τρόπο που τα τήρησε. Επίσης όπως ανέφερε άλλος χρήστης υπήρχε θέμα και με τη διάρκεια τήρησης των δεδομένων. Από τον αριθμό του τηλ έχει τα στοιχεία τα σχετικά με την ταυτότητα μου. Γιατί θα πρέπει να τα τηρεί στο αρχείο τήρησης των κλήσεων. Εκεί θα έπρεπε να είναι καταχορημένος μόνο ο αριθμός τηλ., η διάρκεια και ο αριθμός του καλουμένου. 1 1
eyw Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Retromaniac said: Η απάντηση της cosmote τελείως άκυρη. Το πρόβλημα δεν είναι ότι κατόρθωσαν να την χακαρουν. ας μην είμαστε και τόσο απόλυτοι ότι ήταν κατόρθωμα. 5 hours ago, Retromaniac said: ... Το πρόβλημα είναι ότι κρατούσε δεδομένα που δεν έπρεπε να κρατάει. καλά δεν χάλασε ο κόσμος για κάτι ψωροδεδομένα, μήπως οι άλλοι δεν κάνουν τα ίδια? Και τελικά γιατί η γκοζμοτέ να μην βάλει και κάνα φράγκο στο ταμείο? τα 6ψήφια μπόνους στελεχών και διευθυνταδων πως αλλιώς θα βγούν? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από eyw
TasMan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Arkin είπε Εγω ισα ισα το σηκωνω και κλεισιμο στο καπακι και block το νουμερο μετα. Πρεπει να εχω πανω απο 15 νουμερα block μεχρι τωρα. Εμπειρικά και μόνο πιστεύω ότι είναι χειρότερο να το σηκώνεις και να το κλείνεις. Μετά τα τηλέφωνα είναι απανωτά. Αν τα αγνοήσω μετά από 2-3 απόπειρες σταματάνε. Το ίδιο και αν κατευθείαν reject call. Λογικά θα έχουν αυτοματοποιημένο σύστημα που αν δει οποιαδήποτε αντίδραση μπαίνεις σε στόχαστρο. 2
SabotazNic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν θα δώσει δεκάρα τσακιστή. θα μείνει στα αζητητα το προστιμο για μια-δυο κυβερνησεις και κάπου το 2029 κάποιος "φίλος" θα περάσει μια πνπ νύχτα στη βουλή που θα το μειώσει στα 100 ευρω, οσο ειναι το πρόστιμο για έλλειψη ανακλαστήρα σε ποδήλατο. Ε σιγα τα λεφτα κιολας αν τα πληρωσει στο τελος. Επρεπε να κανα 50αρι, αλλα που να πεσουν σοβαρα προστιμα στην Μπανανια 5 ώρες πριν, paredwse είπε * (με πίεζε ο @Hal9000 και μου μουρμούραγε στο αυτί)
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε Τουλάχιστον αν πρόσφεραν και καμιά υπηρεσία της προκοπής δεν θα είχα πρόβλημα να είχαν και TESLA plaid όλοι τους μέχρι τον κλητήρα. Αλλά αυτοί έχουν ύφος μέχρι και στο τηλεφωνικό κέντρο. Τους λές δεν έχω καλή ταχύτητα σου λένε καλά είσαι "μη μιλάς καθόλου πατάω ένα κουμπί και στο μειώνω κι άλλο αμα γουστάρω". Καλά τα τηλεφωνικά κέντρα είναι άλλη ιστορία. Κοσμος που έχει απίστευτη ανάγκη την εργασία και για 100 ευρώ παραπάνω μπορεί να γίνει όσο κακός απαιτείται
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε Καλά τα τηλεφωνικά κέντρα είναι άλλη ιστορία. Κοσμος που έχει απίστευτη ανάγκη την εργασία και για 100 ευρώ παραπάνω μπορεί να γίνει όσο κακός απαιτείται Τα τηλ. κεντρα δηλαδή προκαλουν κακό ; Αν δεν υπηρχαν, τοτε να δείτε τι θα παθαινατε. Πολυ για παρτη σας μιλατε...
AntiCambeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απο όσο γνωρίζω, ο όμιλος ΟΤΕ έχει χωριστεί σε 3 εταιρίες:CTS, E-Value και Γερμανός. Οσοι μπορούσαν να βγούν με εθελουσία έξοδο, να πάρουν το εφάπαξ και κάποιο ποσοστό του μισθού τους μέχρι να έχουν την ηλικία για πλήρη σύνταξη, το έκαναν.Οι υπόλοιποι αναγκαστικά μεταφέρθηκαν στις άλλες εταιρείες.Εχω ακούσει για κάτι εφάπαξ 140-180.000€.Η πχ κάποιοι με καθαρό μισθό 1500€ δεν έφυγαν, ενώ είχαν την επιλογή, γιατί πίστευαν πως δεν θα τους φτάσει το εφάπαξ μέχρι την ηλικία της πλήρης συνταξιοδότησης. Πχ στην E-Value ανήκουν οι εργαζόμενοι των τηλεφωνικών κέντρων κλπ και την CTS (Cosmote Technical Services) τεχνικοί. Νομίζω πως έχουν γίνει και μειώσεις μισθών. Οι καινούριοι του ΟΤΕ, πχ νέοι σε ηλικία ξεκινούν με 700-750€.Ακούω για μισθούς πχ 1200+1500€ με 25-30 χρόνια προυπηρεσίας, δεν είναι πολλά λεφτά για όσους εργάζονται έξω, πχ στις καλωδιώσεις, στις καμπίνες κλπ, άλλοι πάνε σε σπίτια.Ισως το μεγαλύτερο ζόρι να το τραβούν οι εναερίτες που ανεβαίνουν σε ύψος.Τα ίδια και περισσότερα παίρνουν άλλοι που είναι σε γραφεία με όλες τις ανέσεις τους. Τα πολλά λεφτά τα παίρνουν υποδιευθυντές, διευθυντές, μεγάλα στελέχη και κάποιοι απο Διοικητικό προσωπικό, όσα δεν θα βγάλουμε σε 10 ζωές.Δείτε θα αυτοκίνητά τους και θα καταλάβετε.Και πιο κάτω κάτι προϊστάμενοι. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από AntiCambeR 1 4
NikosKallithea Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Απο όσο γνωρίζω, ο όμιλος ΟΤΕ έχει χωριστεί σε 3 εταιρίες:CTS, E-Value και Γερμανός. Οσοι μπορούσαν να βγούν με εθελουσία έξοδο, να πάρουν το εφάπαξ και κάποιο ποσοστό του μισθού τους μέχρι να έχουν την ηλικία για πλήρη σύνταξη, το έκαναν.Οι υπόλοιποι αναγκαστικά μεταφέρθηκαν στις άλλες εταιρείες.Εχω ακούσει για κάτι εφάπαξ 140-180.000€.Η πχ κάποιοι με καθαρό μισθό 1500€ δεν έφυγαν, ενώ είχαν την επιλογή, γιατί πίστευαν πως δεν θα τους φτάσει το εφάπαξ μέχρι την ηλικία της πλήρης συνταξιοδότησης. Πχ στην E-Value ανήκουν οι εργαζόμενοι των τηλεφωνικών κέντρων κλπ και την CTS (Cosmote Technical Services) τεχνικοί. Νομίζω πως έχουν γίνει και μειώσεις μισθών. Οι καινούριοι του ΟΤΕ, πχ νέοι σε ηλικία ξεκινούν με 700-750€.Ακούω για μισθούς πχ 1200+1500€ με 25-30 χρόνια προυπηρεσίας, δεν είναι πολλά λεφτά για όσους εργάζονται έξω, πχ στις καλωδιώσεις, στις καμπίνες κλπ, άλλοι πάνε σε σπίτια.Ισως το μεγαλύτερο ζόρι να το τραβούν οι εναερίτες που ανεβαίνουν σε ύψος.Τα ίδια και περισσότερα παίρνουν άλλοι που είναι σε γραφεία με όλες τις ανέσεις τους. Τα πολλά λεφτά τα παίρνουν υποδιευθυντές, διευθυντές, μεγάλα στελέχη και κάποιοι απο Διοικητικό προσωπικό, όσα δεν θα βγάλουμε σε 10 ζωές.Δείτε θα αυτοκίνητά τους και θα καταλάβετε.Και πιο κάτω κάτι προϊστάμενοι. Εχεις δει εσυ σε κάποια αλλη εταιρεία ειτε ιδιωτική ειτε δημοσια οι διευθυντές να πεινάνε;
manolis940 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, snakething είπε Μετοχος? CEO Πέραν της πλάκας, πελάτης που στην επόμενη ανανέωση συμβολαίου θα πληρώσω αυτό το πρόστιμο και δεν έχω και την επιλογή να φύγω απ' την συγκεκριμένη εταιρεία γιατί σε κάποια σημεία που πηγαίνω, λόγο διακοπών ή δουλειάς πιάνει μόνο η cosmote
Highlander Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δεν ξέρω αν έχει σχέση με διαρροή, αλλά στο https://www.locatefamily.com έχει μέχρι και απόρρητα. Μπορείτε να ψάξετε με όνομα, αλλά και με αριθμό.
fsbmaniac Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, vaskor είπε Τα τηλ. κεντρα δηλαδή προκαλουν κακό ; Αν δεν υπηρχαν, τοτε να δείτε τι θα παθαινατε. Πολυ για παρτη σας μιλατε... Δεν τα κατηγόρησα, δεν κατάλαβες. Εννοώ οτι είναι εξίσου υποαμοιβόμενοι εργαζόμενοι με αποτέλεσμα πολλοί να πέφτουν στην παγίδα και να ελπίζουν οτι θα γίνουν group leaders κτλ και είναι με στυλ συνεχώς. 7 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Απο όσο γνωρίζω, ο όμιλος ΟΤΕ έχει χωριστεί σε 3 εταιρίες:CTS, E-Value και Γερμανός. Οσοι μπορούσαν να βγούν με εθελουσία έξοδο, να πάρουν το εφάπαξ και κάποιο ποσοστό του μισθού τους μέχρι να έχουν την ηλικία για πλήρη σύνταξη, το έκαναν.Οι υπόλοιποι αναγκαστικά μεταφέρθηκαν στις άλλες εταιρείες.Εχω ακούσει για κάτι εφάπαξ 140-180.000€.Η πχ κάποιοι με καθαρό μισθό 1500€ δεν έφυγαν, ενώ είχαν την επιλογή, γιατί πίστευαν πως δεν θα τους φτάσει το εφάπαξ μέχρι την ηλικία της πλήρης συνταξιοδότησης. Πχ στην E-Value ανήκουν οι εργαζόμενοι των τηλεφωνικών κέντρων κλπ και την CTS (Cosmote Technical Services) τεχνικοί. Νομίζω πως έχουν γίνει και μειώσεις μισθών. Οι καινούριοι του ΟΤΕ, πχ νέοι σε ηλικία ξεκινούν με 700-750€.Ακούω για μισθούς πχ 1200+1500€ με 25-30 χρόνια προυπηρεσίας, δεν είναι πολλά λεφτά για όσους εργάζονται έξω, πχ στις καλωδιώσεις, στις καμπίνες κλπ, άλλοι πάνε σε σπίτια.Ισως το μεγαλύτερο ζόρι να το τραβούν οι εναερίτες που ανεβαίνουν σε ύψος.Τα ίδια και περισσότερα παίρνουν άλλοι που είναι σε γραφεία με όλες τις ανέσεις τους. Τα πολλά λεφτά τα παίρνουν υποδιευθυντές, διευθυντές, μεγάλα στελέχη και κάποιοι απο Διοικητικό προσωπικό, όσα δεν θα βγάλουμε σε 10 ζωές.Δείτε θα αυτοκίνητά τους και θα καταλάβετε.Και πιο κάτω κάτι προϊστάμενοι. Στη cts ναι πήγαν όλο το τεχνικό . Ενδεικτικά οι του 2007 είναι στα 915 καθαρά, οι του 2013 στα 780 καθαρά σήμερα... τα ποσά είναι αστεία για τεχνικό με πτυχία και πιστοποιήσεις αλλά που το περίεργο σήμερα ? Ο κόσμος κάνει δεύτερη εργασία για να βγει οικογενειακά είδικά στην Αθήνα με τα ενοίκια στο θεό . Τα ίδια πάνω κάτω και στους άλλους παρόχους γενικά υπάρχει πίεση και στρες στο επάγγελμα, παλεύεις με το χρόνο και με το gps για να προλάβεις τις βλάβες και πλέον είσαι και πωλητής. Σίγουρα καλύτερα είναι στην επαρχία. Μειώσεις έκαναν στους πολύ παλιούς 50-100 ευρώ σε όσους έπαιρναν από 1300 μεικτά και πάνω. Κατάργησαν και την αναγνώριση πτυχίου (35Ε) πλέον είται είσαι λυκείου έιται έχεις Msc είσαι το ένα και το αυτό. 1
Dark Worm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 13 ώρες πριν, paredwse είπε Ας τελειώνουμε με αυτή την καραμέλα: Ο ΟΤΕ (και η COSMOTE) είναι ιδιωτική επιχείρηση εδώ και χρόνια. Συνεπώς εάν φοβάστε ότι "το μαλλί θα το πληρώσει ο φορολογούμενος", λανθάνετε. Το μαλλί θα το πλερώσουν οι καταναλωτές/πελάτες τους. Μίλησε κανένας για φορολογούμενους; 🤔 Εννοειται οι καταναλωτες θα το πληρωσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 12 ώρες πριν, alexiosdimitriadis είπε Τουλάχιστον αν πρόσφεραν και καμιά υπηρεσία της προκοπής δεν θα είχα πρόβλημα να είχαν και TESLA plaid όλοι τους μέχρι τον κλητήρα. Αλλά αυτοί έχουν ύφος μέχρι και στο τηλεφωνικό κέντρο. Τους λές δεν έχω καλή ταχύτητα σου λένε καλά είσαι "μη μιλάς καθόλου πατάω ένα κουμπί και στο μειώνω κι άλλο αμα γουστάρω". Πόσο δίκιο ρε φίλε,ειδικά στον Πειραιά με τους χαλκούς από τον Β' Παγκοσμιο...Αυτό ειναι και άμα σου αρέσει, αλλιώς το 50 στο κανω 24 και actual 15...Γελάει ο κόσμος... Έκαναν βέβαια το λ'άθος να με πάρουν για προσφορά ανανέωσης, με ρωτούν " να ξεκινήσουμε ηχογράφηση;", συναινω και αρχίζει το 13ο Ευαγγελιο, τρόμαξα και εγώ με το βόθρο που βγήκε από το στόμα μου...Αλλά δεν παλεύονται σε ταχύτητα με τίποτε πια...Δυστυχώς, τους σώζει το οτί δεν έχω τεχνικά θέματα (διακοπές,κτλ)
esykas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 16 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε Γι'αυτό μας καλούν από Αγγλία συνέχεια;😅 εάν δεν διάβαζα το σχόλιο σου δεν θα έπαιρνα χαμπέρι γιατί έχουν ξεσκιστεί από Αγγλία και ενδιάμεσα Ιταλία οι Γερμανοί σαν φίλοι έρχονται, ας μην το ξεχνάμε
Exorgistis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: προέκυψε παράβαση ...... 1) ....λόγω ασαφούς και ελλιπούς ενημέρωσης των συνδρομητών..... 2) ....λόγω πλημμελούς διεξαγωγής της εκτίμησης αντικτύπου..... 3) ....λόγω πλημμελούς υλοποίησης της διαδικασίας ανωνυμοποίησης.... 4) .... λόγω ελλιπών μέτρων ασφαλείας, .... 5) .... λόγω μη κατανομής των ρόλων των δύο εταιρειών σε σχέση με την υπό κρίση επεξεργασία 6) .... λόγω ελλιπών μέτρων ασφάλειας σε σχέση με τις υποδομές που χρησιμοποιήθηκαν στο πλαίσιο του περιστατικού. ΟΤΕ:....η εταιρεία σημειώνει ότι εφάρμοζε και εφαρμόζει όλα τα διαθέσιμα μέτρα για τη θωράκιση των υποδομών της. Η ίδια ανίχνευσε την κυβερνοεπίθεση, έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα και ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τις αρμόδιες Αρχές, όπως προβλέπεται. Όπως αναγνωρίζει και η Αρχή, η εταιρεία συνεργάστηκε πλήρως με την ΑΠΔΠΧ και έλαβε μέτρα για την αντιμετώπιση του περιστατικού. Από την πλευρά των πελατών, δεν χρειάστηκε και δεν χρειάζεται να γίνει καμία ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της. Ενας από τους δύο, δεν έχει "ξεπλύνει" τον δημοσιουπαλληλισμό από μέσα του..... Η απόφαση εδώ: https://www.dpa.gr/sites/default/files/2022-01/4_2022 anonym (2)_0.pdf "O hacker κατάφερε να αποκτήσει διαχειριστική πρόσβαση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης ενός διαχειριστή του ΟΤΕ, ο οποίος είχε επέλθει στην κατοχή του hacker στο παρελθόν, μετά από περιστατικό διαρροής κωδικών πρόσβασης της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn. Στη συνέχεια, ο hacker κατάφερε να εκτελέσει ερωτήματα σε σύστημα Big Data της COSMOTE, από το οποίο εξήγαγε το αρχείο …. Προέκυψε επίσης ότι προς την προαναφερθείσα Λιθουανική διεύθυνση IP, είχαν πραγματοποιηθεί άλλες τέσσερις (4) σημαντικού μεγέθους μεταφορές δεδομένων (μεγαλύτερες από 1GB) από server της COSMOTE και συγκεκριμένα στις …2020 (37GB, 2.4GB και 8.5GB) και στις …2020 (6.1GB). Δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί το είδος των δεδομένων που διαβιβάστηκαν μέσω της εν λόγω διαδικτυακής κίνησης." 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα