Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν με μια κυβερνοεπιθεση μπορούν να αποκτήσουν στοιχεία προσωπικά και συντεταγμένες του στίγματος, είμαστε για τα πανηγύρια. 

Το αν θα καταβληθεί η όχι το πρόστιμο, παίζεται 50-50. Η ουσία είναι τα λεφτά από αυτό και γενικά τα πρόστιμα αυτά να αξιοποιηθούν για κοινωνικό όφελος και όχι απλά να αποτελέσουν κάποια χρήματα που θα προστεθούν κάπου και θα κλείσουν τρύπες του προϋπολογισμού. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stefanos_th είπε

τι ειναι  ARPU ?

απο οτι ειδα στα γρηγορα 

AVERAGE REVENUE PER USER .

χωρις να καταλαβα :(

Υψος εσοδων ανα χρηστη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι να απορεί κανείς. Είχα κάνει αγορά από πολυεθνική εταιρεία (πολύ μεγαλύτερη του ΟΤΕ) ενός προϊόντος και επέλεξα κατά την αγορά να μην αποθηκεύσει τα στοιχεία της κάρτας μου (το κάνω σε όλα τα sites αυτό).

Μετά από ένα χρόνο η εν λόγω εταιρεία μου αφαίρεσε 1000 ευρώ από την κάρτα μου έτσι ξαφνικά.

Μετά από αίτημα στην τράπεζα μου απάντησαν εγγράφως ποιος είχε τραβήξει το ποσό καθώς εγώ ακύρωσα την κάρτα μου αμέσως γτ νομιζα ότι έπεσα θύμα hacker (τελικά τα χε πάρει αυτή η εταιρεία από λάθος ενώ ήταν να τα τραβήξει από άλλο πελάτη από ότι κατάλαβα).

Μετά από ένα χρόνο και πολλά emails κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος και μου επέστρεψαν τα λεφτά (άθλιο support είχαν). Αλλά δεν σταμάτησα εδώ γιατί ήξερα ότι είχαν κρατήσει παράνομα τα στοιχεία της κάρτας μου τόσο καιρό.

Μετά από άλλα 2 χρόνια απειλών σε βάρος τους (λόγω του ότι ήταν εταιρεία εξωτερικού δεν τους κατήγγειλα στην αρχή προστασίας δεδομένων απευθειας) και εκατοντάδες emails όπου τους απειλούσα να στείλω το συμβάν σε δημοσιογράφους και διάφορες αρχές του εξωτερικού, μου πιστώσαν τελικά 1000 ευρώ σε credits για αγορές στο site τους 😄

Ηταν όμως τόσος ο κόπος να τους πρήζω τόσο καιρό, που πραγματικά δεν άξιζε τελικά το χιλιάρικο.

Επειδή όμως έστω και αργα με αποζημίωσαν, δεν τους κατήγγειλα τλκ.

Επεξ/σία από marios02
Δημοσ.

μετα απο αυτο η cosmote θα πτωχευσει.6 εκατομμυρια παιζει να κανουν τα αμαξια που ειναι παρκαρισμενα μεσα στο μεγαρο κατω απο τα υποστεγα στο πισω μερος 

• Like 6
Δημοσ.

Γι αυτό με παίρνουν κάθε μέρα από άλλο μέρος του κόσμου? Στην αρχή από Αγγλία και πλέον από Ιταλία. Τις τελευταίες ημέρες φουλ Ιταλία. Από διάφορες πόλεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, poulinos είπε

μετα απο αυτο η cosmote θα πτωχευσει.6 εκατομμυρια παιζει να κανουν τα αμαξια που ειναι παρκαρισμενα μεσα στο μεγαρο κατω απο τα υποστεγο στο πισω μερος 

τους μετοχους της DΤ σκεφτομαι εγω...

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.

Βλέπω η 50αρα σύνδεση μου να πέφτει σε 12αρα με αύξηση τιμής  να με καλούν από Αφρική και να χρεωνομαι χωρίς να το σηκώνω και να μην έχω σήμα στο Σύνταγμα  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

δεν θα δώσει δεκάρα τσακιστή. θα μείνει στα αζητητα το προστιμο για μια-δυο κυβερνησεις και κάπου το 2029 κάποιος "φίλος" θα περάσει μια πνπ νύχτα στη βουλή που θα το μειώσει στα 100 ευρω, οσο ειναι το πρόστιμο για έλλειψη ανακλαστήρα σε ποδήλατο.

Όντως δεν θα ζητηθούν ποτέ όπως και δεν ζητήθηκε αποζημίωση για το Dieselgate της VW ποτέ στη Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε

Γνωρίζουμε αν τυχόν έχουν ληφθεί διοικητικές κυρώσεις στο ανώτερο μάνατζμεντ;

Ναι τους είπαν ότι είναι κακά παιδιά και τους έβαλαν τιμωρία να γράψουν 100 φορές το “δεν θα το ξανακάνω”…

Επεξ/σία από AtiX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...