atevagge1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω αγοράσει τον mfp135w και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θέλω να ρωτήσω ότι στο εμπόριο υπάρχουν toner συμβατά (όχι αυθεντικα) που αλλά δεν έχουν τσιπακι και άλλα που έχουν. Αυτά που δεν έχουν τσιπακι και βγάζεις το chip από το αρχικό (βλεπε youtube διαδικασία) δουλεύουν καλά ; ή υπάρχει κίνδυνος να μην αναγνωρίζονται; Ξέρω σε αυτά επιπλέον ότι δεν φαίνεται και η στάθμη του τόνερ. Τα συμβατά με chipακι αναγνωρίζονται κανονικά ; η στάθμη φαίνεται; Στο youtube βρήκα και video για reset το chipακι; Το έχει κάνει κανείς; Είναι για να λειτουργήσει το μηχάνημα χωρίς chip καθόλου; ΟΙ γνώμες σας θα με βοηθήσουν πολύ αν έχετε ίδιο ή παρόμοιο μηχάνημα hp. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από atevagge1983 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Αυτα που εχουν τσιπ ειναι γενικα πιο ακριβα και κατα κανονα ο εκτυπωτης τα βλεπει κανονικα και βγαζει και σταθμη. Αυτα που δεν εχουν και βαζεις το προηγουμενο, ειναι πιο φθηνα, θα τα βλεπει η συσκευη και θα τυπωνει, αλλα θα σου λεει συνεχως οτι ειναι αδειο, οποτε την πραγματικη σταθμη την υπολογιζεις με τον αριθμο σελιδων ή απλα περιμενεις να αρχισει να τυπωνει αχνα (που σημαινει οτι τελειωνει ο γραφιτης). Reset για το τσιπ στο συγκεκριμενο κωδικο δεν ξερω τι παιζει αλλα ξερω οτι σε αλλες συσκευες χρειαζεται ειδικο μηχανημα - resetter το οποιο ειναι πανακριβο και συνηθως το αγοραζουν επαγγελματιες του χωρου. Επισης πριν αγορασεις συμβατο χωρις τσιπ να εξασφαλισεις οτι το τσιπ βγαινει και μπαινει ευκολα και δεν ειναι κολλημενο στη βαση (οπως γινεται σε καποιους αλλους κωδικους HP) γιατι αν ειναι κολλημενο και προσπαθησεις να το βγαλεις υπαρχει μεγαλος κινδυνος να το καταστρεψεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eft Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Εχω τον ίδιο και πήρα συμβατό με τσιπ στα 25 ευρώ και δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω ακόμα πόσες σελίδες θα βγάλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atevagge1983 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Την στάθμη στην βγάζει με το καινούριο με τσιπ; Και γενικά είσαι ευχαριστημένος; Και αν μπορείς να μου πεις από που πήρες το τόνερ; Έχει site το κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Υπάρχει μια ακόμη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Η προφορα του τυπου ειναι απιστευτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atevagge1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δείτε και αυτό που είναι παρόμοιο Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Και να ρωτήσω η στάθμη θα φαίνεται κανονικά και από την εφαρμογή hp smart; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φίλε, δείχνει δε δείχνει, αναγκαστικά θα πάρεις τα συμβατά και θα το διαπιστώσεις μόνος σου. Εκτός άμα τα σκας για να βλέπεις και τη στάθμη. Με custom firmware πρέπει να είσαι 100% σίγουρος τι θα βάλεις για να μην πάθεις καμιά ζημιά και αχρηστευθεί ο εκτυπωτής σου. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από jimakos00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα