Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Θέλω να φτιάξω ένα καινούριο apple id για το iphone, άρα και καινούριο email, που θα μου προτείνατε να φτιάξω email γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ και το παλιό που είχα ήταν στο yahoo και ίσως πλέον αξίζει και να είναι καλύτερα να φτιαξω κάπου αλλού όπως gmail, hotmail κλπ κλπ.

Επεξ/σία από Ronnie1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ronnie1985 είπε

Γεια σας. Θέλω να φτιάξω ένα καινούριο apple id για το iphone, άρα και καινούριο email, που θα μου προτείνατε να φτιάξω email γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ και το παλιό που είχα ήταν στο yahoo και ίσως πλέον αξίζει και να είναι καλύτερα να φτιαξω κάπου αλλού όπως gmail, hotmail κλπ κλπ.

Gmail θα έλεγα. Φτιάχνεις λογαριασμό και έχεις τα πάντα μέσα όχι μόνο mail. Google photos, επαφές, ημερολόγιο κτλ. Και έχεις πρόσβαση από παντού. IPhone, android, pc...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.

Gmail είναι το στάνταρτ τώρα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε για προσωπικό είτε ακόμα και για επαγγελματικό. Όπου και να το δώσεις,  δεν θα παραξενεψει κανεναν, (εκτός αν βάλεις τίποτα εξαλο για ονομα) και επίσης δεν θα δυσκολεύεσαι να το δωσεις και προφορικά. Καμμια φορά βλέπω κάποιους επαγγελματίες να δίνουν Hotmail ή yahoo και γελάω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, koutsis είπε

Gmail θα έλεγα. Φτιάχνεις λογαριασμό και έχεις τα πάντα μέσα όχι μόνο mail. Google photos, επαφές, ημερολόγιο κτλ. Και έχεις πρόσβαση από παντού. IPhone, android, pc...

2 ώρες πριν, sattack είπε

Gmail είναι το στάνταρτ τώρα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις είτε για προσωπικό είτε ακόμα και για επαγγελματικό. Όπου και να το δώσεις,  δεν θα παραξενεψει κανεναν, (εκτός αν βάλεις τίποτα εξαλο για ονομα) και επίσης δεν θα δυσκολεύεσαι να το δωσεις και προφορικά. Καμμια φορά βλέπω κάποιους επαγγελματίες να δίνουν Hotmail ή yahoo και γελάω. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! 

Στης apple δηλαδή @icloud.com δεν αξίζει λέτε; Σκέφτομαι μήπως "συνεργάζεται" (αν μπορώ να το πω έτσι) καλύτερα με το hardware και τα services της apple επειδή πρόκειται για iphone. 

Αναρωτιεμαι η πλειοψηφία των κατόχων iphone αν χρησιμοποιούν gmail ή icloud.com για apple id το

Επεξ/σία από Ronnie1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...