Kostasspil Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Γράψτε αν θέλετε και την θεματολογία για να ξερει όποιος διαβάζει, αν τον ενδιαφέρει να ξεκινήσει 1 1
giorgos04 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Στις 1/2/2022 στις 5:03 ΜΜ, Kostasspil είπε Γράψτε αν θέλετε και την θεματολογία για να ξερει όποιος διαβάζει, αν τον ενδιαφέρει να ξεκινήσει Πολύ σωστή η παρατήρηση. Όποιος έχει υπόψιν του podcast περί ιστορίας, ας αναφέρει.😀
Kostasspil Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 On 31/01/2022 at 15:08, UncleKim said: Παπασημακόπουλο και εγώ, αλλά και το αγαπημένο μου Ζοσιμάρ (Θ. Καίσαρης). Ειδικά το Ζοσιμάρ, το θεωρώ το καλύτερο αθλητικό δρώμενο, σε οποιοδήποτε μέσο, την τελευταία τουλάχιστον 5ετία. O Καίσαρης πράγματι έχει πολύ ενδιαφέροντα θέματα και παρόλο που βγάζει έναν ελιτισμό τόσο στα podcast, όσο και παλιότερα στις εκπομπές, σε τραβάει να τον ακούσεις 1
Tommygre Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Ειχα ξεκινησει να κατεβαζω αμερικανικα/αγγλικά podcasts στο κινητο λογω δουλειας ως εξωτερικος πωλητης το 2010, τα οποια τα ακουγα στο αμαξι για τα μεγαλα ταξιδια μιας και το ραδιοφωνο δεν προσεφερε κατι σε θεματα ψυχαγωγιας-γνωσεων-αυτοβελτιωσης. Ολα ξεκινησαν απο την αγαπη μου για τον Kevin Smith (Clerks, Jay and Silent Bob, Mallrats, Chasing Amy, Dogma, Comic Book Men κλπ), ο οποιος μολις ειχε δημιουργησει το Smodcast. Παραλληλα κατεβαζα πολλα standups full shows απο Bill Burr, Ricky Gervais, Louie CK, Bill Hicks, George Carlin ως αγχολυτικα απο το στρες της καθημερινης δουλειας. Περιοδευων πωλητης και αγχος πανε πακετο. Για να μην μακρηγορω, ακουω podcasts καθε νυχτα για να με παρει ο υπνος πλεον, αν και η συζυγος γκρινιαζει που παιρνω κινητο στο κρεβατι, για αυτο και αγορασα δευτερο μονο για το κομοδινο. Podcasts εχω ακουσει απειρα. Τα τελευταια δυο χρονια παρατηρω μεγαλη ανθηση και σε ελληνικες παραγωγες και με διακεκριμενα ονοματα. Δυστυχως, οπως και στην Αμερικη ομως, πλεον η καθε κουτση Μαρια την εχει δει podcaster, οποτε θελει πολυ ξεσκαρταρισμα για να βρεις την ποιοτητα σε βαθος χρόνου. Ενδεικτικα θα αναφερω ενα μικρο μερος απο τα αγαπημενα μου, χωρις σειρα προτιμησης ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ 1) HOLLYWOOD BABBLE ON, Kevin Smith και Ralph Garman. Προκειται για live podcasts με παντα sold out παραστασεις, τυπου standup, οπου σχολιαζουν και σατιριζουν σε ακραιο βαθμο το Hollywood. Επισης αναλυουν σε βαθος ταινιες και σειρες βασισμενες σε comics μιας και ειναι πασιγνωστοι λατρεις και συλλεκτες. Ειδικα για το Batman εχουν και δικο τους κομιξ. 2) FATMAN BEYOND, Kevin Smith και Marc Bernandin. Παρομοιο με το HBO, με μεγαλυτερη εμφαση ομως στις ταινιες και σειρες scifi και comics. 3) BILL BURR'S MONDAY MORNING PODCAST Ο καλυτερος συγχρονος Αμερικανος κωμικος κατ'εμε. Μιλαει για ολα χυμα και τσουβαλατα, χωρις να φοβαται κανεναν πολιτικο και κινημα, βλεπε metoo, teaparty κλπ. 4) Conan O’Brien Needs A Friend Ο καλυτερος κωμικος παρουσιαστης σε tonight show, φιλοξενει διασημους σε ξεκαρδιστικες συνεντευξεις. 5) Netflix is a daily joke Δεν ειναι ακριβως podcast, οσο bits απο standup shows στο Netflix. Το προτεινω για μια γρήγορη δοση γελιου και για να διαλεξετε ποιος η ποια συγχρονος κωμικος σας αρεσει. Απο Ελληνικα κωμικα podcasts, προτεινω οτι εχει μεσα τους πρωτοπορους για Ελλαδα και καλυτερους στο ειδος Λαμπρο Φισφη και Ζηση Ρουμπο. Πχ Comedy Talk, Big Talk, Καψε το Σεναριο, ΣΠΙΚ Για αλλες κατηγοριες περαν της κωμωδιας και σατιρας, αυτα που προτεινω ειναι 1) Startalk, με τον Neil Degrasse Tyson. Επιμορφωτικο και διασκεδαστικο σε καθε επεισοδιο. https://www.podchaser.com/podcasts/startalk-radio-20978 2) SCITALKS με τον Astronio, τον Mad Scientist και τον Skeptic Theory (στο Youtube τους βλεπετε και σε εικονα) https://podlist.gr/p/scitalksgr-87 3) Not a Top 10, σαν το scitalks και αρκετα ενδιαφέρον. https://podlist.gr/p/not-a-top-10-65 4) The Tech Podcast, σχολιασμος για θεματα τεχνολογιας, απο τον γνωστο σε ολους techblog.gr Κωστα Βλαχακη. https://podlist.gr/p/tech-podcast-237 Για θεματα ιστοριας που ρωτησε καποιος πιο πανω: https://podlist.gr/p/diorthotika-mathimata-istorias-me-ton-giorgo-th-mavrogordato-161 Εν κατακλειδι, Αγγλοφωνα podcasts, μπαινετε στο podchaser.com Ελληνικα στο podlist.gr Εφαρμογη το castbox και spotify. 1 1
christos4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ (ελληνικό κωμικό podcast) Infowar (ενημερωτικές εκπομπές, σαν ντοκιμαντέρ) Potterless (αγγλικό - ένας ενήλικας που δεν έχει διαβάσει ποτέ του Harry Potter, τα διαβάζει και σχολιάζει) 3 στον αέρα (δε χρειάζονται σχόλια νομίζω) ΙστοριΚών (Κυπριακό που ασχολείται με διάφορα θέματα της ιστορίας) ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ (2 κωμικοί συζητάνε με άτομα που έχουν χρόνιες παθήσεις-διαταρραχές. δεν ξέρω αν θα έχει δεύτερη σεζόν)
Pokemon640 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Andreecko (δεν ανεβάζω τόσο συχνά Poke-Podcast, αλλά κάνω συχνά gaming videos με pokemon) 3 στον αέρα βλέπω εξίσου TheAfterDark Project (τους ανακάλυψα Δεκέμβρη, ασχολούνται με παραφυσικό και δεν υπάρχει βίντεο τους που δεν έχω δει!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα