Kostasspil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με αφορμή το θέμα για τον Neil Young, οπου αναφέρεται και ο Joe Rogan, ανοίγω αυτό το θέμα για να γίνουν προτάσεις των podcasts που ακούει ο καθένας, ελληνικών & ξένων. Προσωπικά ακούω τον Joe Rogan αρκετές φορές εκτός αν κάποιος καλεσμένος δεν με ψήνει και απο Έλληνες τον Παπασημακοπουλο Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Kostasspil 1 1
Charismo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Με ενδιαφέρει το θέμα, μιας και άρχισα κι εγώ πρόσφατα να προσθέτω podcasts στη λίστα μου και θέλω προτάσεις. Εγώ ακούω Framerate των Unboxholics και το Άλλο ένα podcast με το Θωμά Ζάμπρα.
CaMp3on Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Παπασημακόπουλος all the way. Ακούω και ζάμπρα, καλός είναι.
Charismo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Παπασημακόπουλο εννοείτε τον Μάκη Παπασημακόπουλο? Στο Youtube που τον έχω δει είναι κλάμα, αλλά δεν ήξερα ότι έχει Podcast.
UncleKim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Παπασημακόπουλο και εγώ, αλλά και το αγαπημένο μου Ζοσιμάρ (Θ. Καίσαρης). Ειδικά το Ζοσιμάρ, το θεωρώ το καλύτερο αθλητικό δρώμενο, σε οποιοδήποτε μέσο, την τελευταία τουλάχιστον 5ετία. 1
CaMp3on Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, Charismo είπε Παπασημακόπουλο εννοείτε τον Μάκη Παπασημακόπουλο? Στο Youtube που τον έχω δει είναι κλάμα, αλλά δεν ήξερα ότι έχει Podcast. Ναι κάνει το "Εξαιρετικά σημαντικό ποντκαστ". Για πολύ καιρό ήταν νούμερο ένα στο Spotify.
Eleni_AEKT Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Παπασημακόπουλος, Ζάμπρας, Μικροπράγματα (Lifo), Κουτσογιαννόπουλος (Lifo), Pick n' Popa, Pop για τις δύσκολες ώρες, Shake n Bake, Για δες καμιά ταινία, Ζοσιμάρ
giwrgostr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 - Διάλειμμα από το μοντάζ - InfoWar.gr - Feta report - Χτύπα Ξύλο - Sugarenia and Stelabouras - Εναλλάξ - Το podcast της Checklist
Kostasspil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Charismo said: Εγώ ακούω Framerate των Unboxholics Στο Soundcloud ε; Γιατί Spotify δεν τους βρίσκω 1 hour ago, Charismo said: Παπασημακόπουλο εννοείτε τον Μάκη Παπασημακόπουλο? Στο Youtube που τον έχω δει είναι κλάμα, αλλά δεν ήξερα ότι έχει Podcast. 1
Charismo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Στο Soundcloud ε; Γιατί Spotify δεν τους βρίσκω Στην εφαρμογή Podcasts σε iPhone τα ακούω. Πρόσθεσα και το Εξωφρενικά Σημαντικό Πόντκαστ στη λίστα. Σε ό,τι έχω δει τον Παπασημακόπουλο στο Youtube μου άρεσε. Έχει κωμική ευφυΐα άλλου επιπέδου ο άνθρωπος.
Kostasspil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Κάνει πολύ έξυπνη κοινωνικοπολιτική σάτιρα. Θα σου αρέσει
UncleKim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Εγώ για να τα βρίσκω όλα, έχω το Google Podcasts και περιέχει τα πάντα.
Kostasspil Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 10 minutes ago, UncleKim said: Εγώ για να τα βρίσκω όλα, έχω το Google Podcasts και περιέχει τα πάντα. Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η εφαρμογή, πολύ χρήσιμη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα