Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμή το θέμα για τον Neil Young, οπου αναφέρεται και ο Joe Rogan, ανοίγω αυτό το θέμα για να γίνουν προτάσεις των podcasts που ακούει ο καθένας, ελληνικών & ξένων. 

Προσωπικά ακούω τον Joe Rogan αρκετές φορές εκτός αν κάποιος καλεσμένος δεν με ψήνει και απο Έλληνες τον Παπασημακοπουλο

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει το θέμα, μιας και άρχισα κι εγώ πρόσφατα να προσθέτω podcasts στη λίστα μου και θέλω προτάσεις.

Εγώ ακούω Framerate των Unboxholics και το Άλλο ένα podcast με το Θωμά Ζάμπρα.

Δημοσ.

Παπασημακόπουλο εννοείτε τον Μάκη Παπασημακόπουλο? Στο Youtube που τον έχω δει είναι κλάμα, αλλά δεν ήξερα ότι έχει Podcast.

Δημοσ.

Παπασημακόπουλο και εγώ, αλλά και το αγαπημένο μου Ζοσιμάρ (Θ. Καίσαρης). Ειδικά το Ζοσιμάρ, το θεωρώ το καλύτερο αθλητικό δρώμενο, σε οποιοδήποτε μέσο, την τελευταία τουλάχιστον 5ετία.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Charismo είπε

Παπασημακόπουλο εννοείτε τον Μάκη Παπασημακόπουλο? Στο Youtube που τον έχω δει είναι κλάμα, αλλά δεν ήξερα ότι έχει Podcast.

Ναι κάνει το "Εξαιρετικά σημαντικό ποντκαστ". Για πολύ καιρό ήταν νούμερο ένα στο Spotify.

Δημοσ.

Παπασημακόπουλος, Ζάμπρας, Μικροπράγματα (Lifo), Κουτσογιαννόπουλος (Lifo), Pick n' Popa, Pop για τις δύσκολες ώρες, Shake n Bake, Για δες καμιά ταινία, Ζοσιμάρ

Δημοσ.
1 hour ago, Charismo said:

Εγώ ακούω Framerate των Unboxholics

Στο Soundcloud ε; Γιατί Spotify δεν τους βρίσκω

1 hour ago, Charismo said:

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Στο Soundcloud ε; Γιατί Spotify δεν τους βρίσκω

Στην εφαρμογή Podcasts σε iPhone τα ακούω. Πρόσθεσα και το Εξωφρενικά Σημαντικό Πόντκαστ στη λίστα. Σε ό,τι έχω δει τον Παπασημακόπουλο στο Youtube μου άρεσε. Έχει κωμική ευφυΐα άλλου επιπέδου ο άνθρωπος.

Δημοσ.
10 minutes ago, UncleKim said:

Εγώ για να τα βρίσκω όλα, έχω το Google Podcasts και περιέχει τα πάντα.

Δεν ήξερα ότι υπήρχε αυτή η εφαρμογή, πολύ χρήσιμη! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...