Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Επειδη εχω μετακομισει και πρεπει να κανω συνδεση, θα ηθελα να ρωτησω την άποψη σας για τα συνδυαστικά προγράμματα σταθερής-κινητου οπως το Wind One. Βλέπω μια προσφορά με τα πάντα απεριόριστα στα 60 ευρω/μηνα. Τωρα εχω Q καρτοκινητό και δίνω περίπου 20 -30 ευρώ το μήνα σε καρτες. Αν υποθέσουμε οτι μια 100αρα σταθερη έχει 30 ευρω/μηνα, δεν βλεπω καποιο ιδιαιτερο όφελος απο τον συνδυασμό. Περιπου στα ιδια θα είμαι, απλά θα γλιτωσω απο τον μπελα να ξεμενω και να βαζω καρτες. Πως το βλεπετε εσεις;

Επεξ/σία από fragma
Δημοσ.

Καλημέρα αν δίνεις τόσα σε κάρτες σε συμφέρει γιατί παίρνεις δώρο και το 1 ή 2 κινητά που έχει τώρα δώρο και αν δεν το χρειάζεσαι το κινητό το πουλάς

Δημοσ.

Επιπλέον, αν δεν πάρεις τα κινητά που δίνει δώρο, πέφτει το πάγιο, άρα δεν θα πάει στα 59. Αν τους πιέσεις παίζει να στο δώσουν μέχρι και κάτω από 50 το 10GB

Δημοσ.

Συμφερει γενικα, και πεφτει και λιγο.

Βλεπω στο site εχει και στα 54 χωρις συσκευη ομως?

Εγω εχω one 10gb στα 50 και μαλλον θα το παω στα 54 απεριοριστα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους εγω πηγα χθες σε καταστημα wind και μου εδωσαν 2 κινητα την γραμμη απο 50 σε 100 και στο κινητο απεριοριστα σε ολα και 10 gb internet και μου ειπε εαν θελω με αλλα 20 ευρω να μου δωσει στο 2 κινητο απεριοριστα σε ολα και 10 gb internet , επειδη το εχω f2 go

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...