dsk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Γειά σας. Θέλω την βοήθεια σας. Έχω αγοράσει ένα μηχάνημα που έχει ενσωματωμένο tablet 7 και android 6.0.1 Είναι tablet με πρόγραμματης εταιρείας και δεν παίρνει αναβάθμιση. Εκτός αν δώσω 1000 ευρώ για 15 ιντσών πάλι από την εταιρεία που έχει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Για διευκρινήση είναι μηχάνημα αξίας 15 χιλιάδων ευρώ για συνεργείο αυτοκίνητων. Δυστυχώς έξοδο για οθόνη δεν έχει και μόνη λύση είναι το μοίρασμα της οθόνης. Δοκίμασα με το mi box s που έχω και με Google Home αλλά λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή για μετάδοση οθόνης. Δυστυχώς το mi box s δεν το βλέπει στις διαθέσιμες συσκευές για μετάδοση, όπως και στο κινητό μου mi 10t pro και τα δύο mi box s που έχω δεν τα βρίσκει στο μενού για μετάδοση οθόνης αλλά μόνο μέσω Google Home. Η λύση πουου λέει η εταιρεία είναι απλώς "πάρε μια τηλεόραση με cast και θα δουλέψει" όμως φοβάμαι μην φάω 150-200 ευρώ έτσι για πλάκα. Υπάρχει κάποια λύση? Το chromecast που είδα συνδέεται και αυτό μέσω Google Home οπότε είναι το ίδιο με το ενσωματωμένο chromecast που έχει το mi box s. Θέλω να μεταφέρω μόνο εικόνα, όχι ήχο. Ευχαριστώ πολύ.
thanasis00 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι θα παίξει, μήπως να δεις αν κυκλοφορεί κανένα φθηνό καλώδιο από τη usb θύρα που έχει το tablet σε HDMI και να δεις αν θα παίξει έτσι; Ρώτα και σε κάποιο κατάστημα με καλώδια να δεις αν έχουν να σου προτείνουν κάποιο συγκεκριμένο. Για ασύρματη μετάδοση, φοβάμαι ότι λόγω του Android 6, να χτυπάς συνέχεια πάνω στο πρόβλημα συμβατότητας. Αυτό το νέο 15ιντσο που λες με τα 1000 ευρώ, αν έχει πιο καινούριο android, σίγουρα θα παίζει καλύτερα με Mi Box S ή Chromecast, και λογικά θα είναι και πιο γρήγορο και responsive στη χρήση, οπότε μια ερώτηση στην εταιρεία για να μάθεις τι έκδοση android έχει και να δεις αν αξίζει να το αναβαθμίσεις. Ίσως να υπάρχει και κάποιο 3rd party πρόγραμμα για streaming, που να γνωρίζει κάποιος άλλος συμφορουμίτης, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα για να σου πω.
dsk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το μεγαλύτερο tablet έχει ολόιδιο λειτουργικό και android 6 απλώς έχει έξοδο hdmi. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά δυστυχώς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα