dimitris_sal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια Εχω στήσει ενα adguard home σε ενα raspberry. Κόβει λοιπόν κανονικά οτι πρέπει να κόψει σε ολο μου το δίκτυο σύμφωνα με τα φίλτρα που του εχω βάλει αλλα δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει με client specific rules. Αν πχ κόψω το youtube απο το filters-blocked services δεν βλέπει youtube καμία συσκεύη στο δίκτυο μου Αν όμως θελήσω να το επιτρέψω σε μια συγκεκριμένη συσκευή μέσα απο το client settings (βάζοντας σαν Identifier την ip της συσκευής) αυτή πάλι δεν εχει πρόσβαση. Το ίδιο βέβαια γίνεται και με το ανάποδο Αν το εχω ανοιχτό και το κάνω block μόνο σε μια συσκευή αυτή ακόμα έχει πρόσβαση. Στα top clients του dashboard του adguard βλέπω σαν client την ip του router (speedport plus) και αλλον ενα με ip την public ip μου. Επίσης και στο query log βλέπω μόνο την public ip σαν client. Οι υπόλοιπες συσκευές πουθενά. Εχω πάνω απο 30 συσκευές που συνδέονται ασύρματα και καμιά 15αριά ενσύρματα με switches(nas,κάμερες,2 τηλεοράσεις κλπ) Το wifi του speedport είναι κλειστό και wifi μοιράζει ενα access point. Στο router εχω βάλει σαν primary dns την ip του adguard και σαν secondary τον dns του cloudflare.Και την ipv4 και την ipv6. Όλες οι συσκευες παίρνουν ip και dns απο τον dhcp του router. Οι κύριες συσκευές μου μεσω ip reservations και οι δευτερεύουσες απο το δηλωμένο range. Κάτι μου εχει διαφύγει σίγουρα...αλλα δε μπορώ να βρω τι είναι αυτό! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 μηπως να γραψεις καλυτερα το θέμα σ στο ρεντιτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχει γράψει κι άλλος το ιδιο θέμα στο redit και οι απαντήσεις που πήρε (οχι πολλές είναι η αλήθεια) ήταν να κοιτάξει ρυθμίσεις που τις εχω ηδη σωστές. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα