Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρομαι περισσότερο σε παπούτσια. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω τα ονόματα των brands, αλλά  αναφέρομαι σε γνωστά brands αθλητικών παπουτσιών.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Αναφέρομαι περισσότερο σε παπούτσια. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω τα ονόματα των brands, αλλά  αναφέρομαι σε γνωστά brands αθλητικών παπουτσιών.

Μιλάς απ ευθείας με τις εταιρίες που σε ενδιαφέρει να σε κατατοπίσουν...

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, kormos είπε

Μιλάς απ ευθείας με τις εταιρίες που σε ενδιαφέρει να σε κατατοπίσουν...

Αν και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σκεφτώ, το είχα λίγο πιο μπερδεμένο σαν διαδικασία στο μυαλό μου. Χαχαχα. Έχεις δίκιο. Καλό θα ήταν να μιλήσω μαζί τους.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Αν και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σκεφτώ, το είχα λίγο πιο μπερδεμένο σαν διαδικασία στο μυαλό μου. Χαχαχα. Έχεις δίκιο. Καλό θα ήταν να μιλήσω μαζί τους.

Σίγουρα μπορεί να επιτύχεις και καλύτερες τιμές απ ότι να μιλούσες με μεταπωλητή....(που στην ουσία κάπως έτσι θα είσαι και εσύ θεωρητικά)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Οι εταιρειες αυτες εχουν πλαφόν στις αγορες και στα τεμάχια.

Επίσης παιζει αν θα σου δωσουν ή δεν θα σου δωσουν αναλογα την περιοχή σου

Το να έχουν πλαφόν με τα τεμάχια και τις αγορές, το καταλαβαίνω. Το να παίζει ρόλο αν μου δώσουν λόγω της περιοχής που ζω, δεν το καταλαβαίνω και τόσο. Αν τους πληρώσεις, γιατί να μην σου δώσουν?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, laxanoulis είπε

Το να έχουν πλαφόν με τα τεμάχια και τις αγορές, το καταλαβαίνω. Το να παίζει ρόλο αν μου δώσουν λόγω της περιοχής που ζω, δεν το καταλαβαίνω και τόσο. Αν τους πληρώσεις, γιατί να μην σου δώσουν?

Γιατι στην περιοχή σου μπορεί να υπάρχει μαγαζί που τους κανει μεγαλους τζίρους και να σου δώσουν(που αποκλείεται) δεν εχεις καμία ελπίδα να έχεις κέρδος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Γιατι στην περιοχή σου μπορεί να υπάρχει μαγαζί που τους κανει μεγαλους τζίρους και να σου δώσουν(που αποκλείεται) δεν εχεις καμία ελπίδα να έχεις κέρδος.

Και αν μιλάμε για ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι φυσικό?

Επεξ/σία από laxanoulis
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, laxanoulis είπε

Και αν μιλάμε για ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι φυσικό?

Υφιστάμενο;

Και εκει υπάρχουν κριτήρια, σε καθε περίπτωση πρέπει να μιλήσει με τον αντιπρόσωπο, για να μάθεις την πολιτική πωλήσεων της εταιρείας που ενδιαφέρεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...