laxanoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Αναφέρομαι περισσότερο σε παπούτσια. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω τα ονόματα των brands, αλλά αναφέρομαι σε γνωστά brands αθλητικών παπουτσιών.
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 33 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Αναφέρομαι περισσότερο σε παπούτσια. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω τα ονόματα των brands, αλλά αναφέρομαι σε γνωστά brands αθλητικών παπουτσιών. Μιλάς απ ευθείας με τις εταιρίες που σε ενδιαφέρει να σε κατατοπίσουν... 1
laxanoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, kormos είπε Μιλάς απ ευθείας με τις εταιρίες που σε ενδιαφέρει να σε κατατοπίσουν... Αν και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σκεφτώ, το είχα λίγο πιο μπερδεμένο σαν διαδικασία στο μυαλό μου. Χαχαχα. Έχεις δίκιο. Καλό θα ήταν να μιλήσω μαζί τους.
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 39 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Αν και είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σκεφτώ, το είχα λίγο πιο μπερδεμένο σαν διαδικασία στο μυαλό μου. Χαχαχα. Έχεις δίκιο. Καλό θα ήταν να μιλήσω μαζί τους. Σίγουρα μπορεί να επιτύχεις και καλύτερες τιμές απ ότι να μιλούσες με μεταπωλητή....(που στην ουσία κάπως έτσι θα είσαι και εσύ θεωρητικά)
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Οι εταιρειες αυτες εχουν πλαφόν στις αγορες και στα τεμάχια. Επίσης παιζει αν θα σου δωσουν ή δεν θα σου δωσουν αναλογα την περιοχή σου
laxanoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Οι εταιρειες αυτες εχουν πλαφόν στις αγορες και στα τεμάχια. Επίσης παιζει αν θα σου δωσουν ή δεν θα σου δωσουν αναλογα την περιοχή σου Το να έχουν πλαφόν με τα τεμάχια και τις αγορές, το καταλαβαίνω. Το να παίζει ρόλο αν μου δώσουν λόγω της περιοχής που ζω, δεν το καταλαβαίνω και τόσο. Αν τους πληρώσεις, γιατί να μην σου δώσουν?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, laxanoulis είπε Το να έχουν πλαφόν με τα τεμάχια και τις αγορές, το καταλαβαίνω. Το να παίζει ρόλο αν μου δώσουν λόγω της περιοχής που ζω, δεν το καταλαβαίνω και τόσο. Αν τους πληρώσεις, γιατί να μην σου δώσουν? Γιατι στην περιοχή σου μπορεί να υπάρχει μαγαζί που τους κανει μεγαλους τζίρους και να σου δώσουν(που αποκλείεται) δεν εχεις καμία ελπίδα να έχεις κέρδος.
laxanoulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γιατι στην περιοχή σου μπορεί να υπάρχει μαγαζί που τους κανει μεγαλους τζίρους και να σου δώσουν(που αποκλείεται) δεν εχεις καμία ελπίδα να έχεις κέρδος. Και αν μιλάμε για ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι φυσικό? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από laxanoulis
NikosKallithea Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Και αν μιλάμε για ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι φυσικό? Υφιστάμενο; Και εκει υπάρχουν κριτήρια, σε καθε περίπτωση πρέπει να μιλήσει με τον αντιπρόσωπο, για να μάθεις την πολιτική πωλήσεων της εταιρείας που ενδιαφέρεσαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα