Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Γράφεις: "αν δεις παραπανω επισημαινω οτι οι καταναλωτες που με τις αγορες τους επιδοκιμαζουν τετοιες shady πρακτικες των εταιρειων εχουν μεριδιο ευθυνης ,εγραψα επισης οτι εγω δεν θα αγοραζα τετοια καμερα, περα απο αυτο κ οι εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοιες κουτοπονηριες δεν ειναι σοβαρες " Και σου λέω συμφωνούμε και στο αμέσως επόμενο μηνυμα μου γράφεις δεν συμφωνουμε. Τι φάση; επιτηδες δεν δινουν στις καμερες προσβαση μεσω μιας ip τοπικου δικτυου αλλα φτιαχνουν δικες τους εφαρμογες η κ σε περνανε μεσω server τους για παρα πολλους λογους που δεν ειναι ακριβως προς οφελος του καταναλωτη οποτε ειναι κουτοπονηρια ,οκ? δεν θα χρειαζοταν ουτε developers ουτε να πατσαρουν κενα ασφαλειας ουτε τπτ ,απλη προσβαση η εστω μεσω ανοιχτων προτυπων
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε επιτηδες δεν δινουν στις καμερες προσβαση μεσω μιας ip τοπικου δικτυου αλλα φτιαχνουν δικες τους εφαρμογες η κ σε περνανε μεσω server τους για παρα πολλους λογους που δεν ειναι ακριβως προς οφελος του καταναλωτη οποτε ειναι κουτοπονηρια ,οκ? δεν θα χρειαζοταν ουτε developers ουτε να πατσαρουν κενα ασφαλειας ουτε τπτ ,απλη προσβαση η εστω μεσω ανοιχτων προτυπων Αυτό το ip που γράφεις ονομάζεται rtsp. Και όχι δε θέλουν να σου το δώσουν γιατί αυτό είναι το business model τους. Cloud based. Ειναι δύσκολο να το καταλάβεις; Αυτά τα προϊόντα δεν κάνουν για σένα. Όσοι κλαίγονται ας πρόσεχαν.
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Αυτό το ip που γράφεις ονομάζεται rtsp. Και όχι δε θέλουν να σου το δώσουν γιατί αυτό είναι το business model τους. Cloud based. Ειναι δύσκολο να το καταλάβεις; Αυτά τα προϊόντα δεν κάνουν για σένα. Όσοι κλαίγονται ας πρόσεχαν. αυτο που λες κ αποδεχεσαι εσυ ως business model εγω το λεω κουτοπονηρια για αυτο κ θα αποφυγω τετοιες εταιρειες κ θα παρω καποια που δεν δινει προσβαση στην καμερα της μεσω δικου της κλειστου software οσον αφορα την λογικη ας προσεχες ,θα σου πω το ιδιο οταν την πατησεις με καποιον εκτυπωτη πχ η καποιο αλλο προιον που σου τροποποιει λειτουργικοτητα κ παει να σε κλειδωσει στο μαγαζι του για να σε μαδαει ,φανταζομαι ομως εσυ δεν την πατας ποτε
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε οσον αφορα την λογικη ας προσεχες ,θα σου πω το ιδιο οταν την πατησεις με καποιον εκτυπωτη πχ η καποιο αλλο προιον που σου τροποποιει λειτουργικοτητα κ παει να σε κλειδωσει στο μαγαζι του για να σε μαδαει ,φανταζομαι ομως εσυ δεν την πατας ποτε Ακριβώς δεν την πάτησα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί διαβάζω τι διαολο παίρνω. Και με την Wyze ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις.
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Bourdoulas είπε Ακριβώς δεν την πάτησα. Και ξέρεις γιατί; Γιατί διαβάζω τι διαολο παίρνω. Και με την Wyze ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις. δεν περιοριστηκα στο θεμα καμερων ασφαλειας ,αλλα φανταζομαι εσυ για να παρεις το οτιδηποτε κανεις ερευνα σε βαθος
tsarouc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πρώτη φορά την ακούω... δίχως νόημα το θέμα προσωπική μου άποψη. Από μια πρόχειρη ματιά που έριξα ίδιες κάμερες είναι με της Xiaomi.. η dafang και η Xiaofang είναι φωτοτυπία... η μήπως το αντίθετο? Τώρα αναρωτιέμαι ποια από τις 2 δίνει στην άλλη και απλα΄αλλάζει το λογόρυπο και το λογισμικό οεο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα