ktlk21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Οι περισότεροι την ξέρουμε σαν xiaofang της xiaomi,,,Απιστευτο καμεράκι ,παμφτηνο,με απο τα πιο ομορφα design και πρακτικοτητα βασης με μονο μείον οτι είναι μόνο cloud based..βέβαια αν την σετάρεις στην εσωτερίκη μνήμη μια χαρά αποθηκεύει και απλα αν γίνει κάτι θα πρέπει να βγάλεις την sd και να την δεις αλλιώς...Βέβαια υπάρχουν αρκετά firmware που σου δίνουν το stream και έτσι μπορείς να την κάνεις κανονικά Ip camera...Το κακό ήταν και ίσως για αυτο αταμάτησε οτι ηταν ευάλωτη για υποκλοπές αυτός ο τρόπος
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε εγω δεν θα αγοραζα καμερα με τετοια πουστιτσα ,γιατι πουστιτσα ειναι Μα αυτό είναι το στανταρ. δεν είναι "πουστιτσα". Ότι και να αγοράσεις, μετά απο κάποια χρόνια σταματάει το support του.
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Μα αυτό είναι το στανταρ. δεν είναι "πουστιτσα". Ότι και να αγοράσεις, μετά απο κάποια χρόνια σταματάει το support του. διαβασε τι εχει γραφει στο θεμα κ ισως καταλαβεις
nemom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, filip123go είπε Μα αυτό είναι το στανταρ. δεν είναι "πουστιτσα". Ότι και να αγοράσεις, μετά απο κάποια χρόνια σταματάει το support του. Ας πούμε δηλαδή ότι η λογική είναι π@υστίτσα που την κάνουν κι άλλοι, παύει να είναι π@υστίτσα... 😄
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε διαβασε τι εχει γραφει στο θεμα κ ισως καταλαβεις Μια χαρά το διάβασα το άρθρο. Στις 29/1/2022 στις 7:04 ΜΜ, polemikos είπε να ληφθεί υπόψη ότι τα 5 χρόνια θεωρούνται το ελάχιστο όριο για την διάθεση ενημερώσεων ασφαλείας από τους περισσότερους κατασκευαστές καμερών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της Google. 5 χρόνια είναι υποχρεωμένη να το κάνει support και το έκανε. Αν θέλεις παραπάνω πλήρωσε εσύ developer να στο κάνει. 2 λεπτά πριν, nemom είπε Ας πούμε δηλαδή ότι η λογική είναι π@υστίτσα που την κάνουν κι άλλοι, παύει να είναι π@υστίτσα... 😄 ξανα: 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Αν θέλεις παραπάνω πλήρωσε εσύ developer να στο κάνει.
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, filip123go είπε Μια χαρά το διάβασα το άρθρο. 5 χρόνια είναι υποχρεωμένη να το κάνει support και το έκανε. Αν θέλεις παραπάνω πλήρωσε εσύ developer να στο κάνει. ξανα: μπλα μπλα μπλα εγω προιοντα για ηλιθιους δεν αγοραζω πχ εκτυπωτες που χρειαζονται κ τα εγχρωμα μελανια για να εκτυπωσουν μαυρο ,η καμερες που σε περνανε αναγκαστικα απο τον server τους για να πληρωνεις συνδρομη, προιοντα apple που με αστεια προσχηματα σε αναγκαζουν να αγοραζεις προιοντα η υπηρεσιες τους εσυ μπορεις να βελαζεις οσο θες ,εγω δεν γουσταρω τι να γινει δλδ Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Neural_handshake
nemom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, filip123go είπε Αν θέλεις παραπάνω πλήρωσε εσύ developer να στο κάνει. Τον developer τον έχω εξοφλήσει όταν αγόρασα ένα προϊόν. Άλλο αν ο developer έφτιαξε ένα προϊόν που δημιουργεί περιορισμούς στη λειτουργία του. Ούτε χάρη μου έκανε ούτε έδωσαν κάτι τζάμπα, ούτε μέσα στην τιμή δεν υπήρχαν και έξοδα για το firmware-sw μιας συσκευής. Εδώ έχουμε ένα εμπορικό μοντέλο που την έχουν καταβρεί, και το να λειτουργεί μια συσκευή εσύ το λες πανέμορφο σαν να είναι συνδρομητική υπηρεσία. Δε σε ενοχλεί που έχει αλλάξει η αγορά, και δεν καταλαβαίνεις ότι μπορούσε (κι έπρεπε) να λειτουργεί διαφορετικά. Μέτρο σου είναι το συμφέρον των εταιρειών. Κάτι λάθος έχει συμβεί. Και ξανά επομένως: Όσο ψωνίζετε συσκευές που για να λειτουργήσουν απαιτείται dedicated & proprietary εφαρμογή αυτά θα συμβαίνουν. Για τον απλούστατο λόγο ότι η εφαρμογή της κάθε εταιρείας κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα πάψει να υποστηρίζεται σε νεότερες εκδόσεις λειτουργικού, ή σε store, ή σε ενημερώσεις ασφαλείας ή ότι η δείνα εταιρεία μπορεί να μην υπάρχει για να την υποστηρίζει κοκ. Κανείς που πάει και αγοράζει τέτοιες smart συσκευές δε σκέφτηκε ποτέ πόσο καλύτερα θα ήταν να υπήρχε ένα κοινό πρότυπο με ένα ανοιχτό προσβάσιμο interface , και μια πλατφόρμα για να κατεβάζεις offline τα αρχεία που εμπλουτίζουν την εμπειρία χρήσης. Αναλώσιμες σαβούρες. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από nemom 1
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 30 λεπτά πριν, nemom είπε Τον developer τον έχω εξοφλήσει όταν αγόρασα ένα προϊόν. Πάμε πάλι: 47 λεπτά πριν, filip123go είπε να ληφθεί υπόψη ότι τα 5 χρόνια θεωρούνται το ελάχιστο όριο για την διάθεση ενημερώσεων ασφαλείας από τους περισσότερους κατασκευαστές καμερών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της Google. Τον εξόφλησες για 5 χρόνια. Όχι για πάντα. 33 λεπτά πριν, nemom είπε και το να λειτουργεί μια συσκευή εσύ το λες πανέμορφο σαν να είναι συνδρομητική υπηρεσία. Η συσκευή δεν θα σταματήσει να λειτουργεί. Anyway, δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Είστε τα ίδια άτομα που γκρινιάζουν γιατί κόπηκε το support στα win xp και στο android 1. Δεν υπάρχει λογική.
nemom Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, filip123go είπε Πάμε πάλι: Τον εξόφλησες για 5 χρόνια. Όχι για πάντα. Η συσκευή δεν θα σταματήσει να λειτουργεί. Anyway, δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση. Είστε τα ίδια άτομα που γκρινιάζουν γιατί κόπηκε το support στα win xp και στο android 1. Δεν υπάρχει λογική. Ναι μη συνεχίσεις τη συζήτηση, γιατί κάτι μας είπες μέχρι τώρα. Ο developer εκεί που μπορούσε να φτιάξει πχ ένα web interface για να λειτουργεί η συσκευή και να μη χρειάζεται να την πετάξει κάποιος που χρειάζεται να τη λειτουργεί online, πήγε και έφτιαξε τη συσκευή να λειτουργεί αποκλειστικά με app λες και δε μπορούσε αλλιώς. Όσο για το ποιοί είμαστε εμείς άστο, και ποιός είσαι εσύ. «Εμείς» είμαστε αυτοί που δε θέλουμε το developer να κουράζεται και να τον πληρώνουμε ξανά και ξανά αρκεί να είχε κάνει μια φορά από την αρχή τη δουλειά του και να μην τον είχαμε ανάγκη. Τώρα για σένα τί εξυπηρετείς, δεν θέλω να ξέρω...
filip123go Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, nemom είπε «Εμείς» είμαστε αυτοί που δε θέλουμε το developer να κουράζεται και να τον πληρώνουμε ξανά και ξανά αρκεί να είχε κάνει μια φορά από την αρχή τη δουλειά του και να μην τον είχαμε ανάγκη. Ήξερες τι αγόραζες. Δεν σε κορόιδεψε κανείς. 2 λεπτά πριν, nemom είπε Τώρα για σένα τί εξυπηρετείς, δεν θέλω να ξέρω... Είμαι ο Super CEO της εταιρείας.
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Neural_handshake είπε οι καμερες ασφαλειας δεν ειναι αναλωσιμο να πρεπει να το αλλαζεις καθε 3,4,5,χ χρονια εχουμε αποδεχθει ως φυσιολογικη μια αρρωστη κουλτουρα υπερκαταναλωτισμου δεν καταλαβα γιατι πρεπει να αχρηστευτει μια λειτουργικη συσκευη επειδη η εταιρεια απο πισω πουλησε κ μετα δεν σε ξερει αν για να την υποστηριξει σωστα ηθελε περισσοτερα χρηματα ας τιμολογουσε διαφορετικα Βασικά το λάθος είναι του καταναλωτή. Επέλεξε μια φθηνή κάμερα, με propiertary λογισμικό και λειτουργία, η οποία εκ των πραγμάτων θα σταματήσει να έχει υποστήριξη μετά από κάποιο καιρό. Θα έπρεπε να λοιπόν ο καταναλωτής να αγοράσει κάτι που να υποστηρίζει ανοιχτά πρότυπα και να μην κρέμεται απο τα @@ του κατασκευαστή. Για να είμαστε δίκαιοι η κάμερα συνεχίζει να είναι λειτουργική. Απλά δεν θα έχει αναβαθμίσεις.
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Βασικά το λάθος είναι του καταναλωτή. Επέλεξε μια φθηνή κάμερα, με propiertary λογισμικό και λειτουργία, η οποία εκ των πραγμάτων θα σταματήσει να έχει υποστήριξη μετά από κάποιο καιρό. Θα έπρεπε να λοιπόν ο καταναλωτής να αγοράσει κάτι που να υποστηρίζει ανοιχτά πρότυπα και να μην κρέμεται απο τα @@ του κατασκευαστή. Για να είμαστε δίκαιοι η κάμερα συνεχίζει να είναι λειτουργική. Απλά δεν θα έχει αναβαθμίσεις. αν δεις παραπανω επισημαινω οτι οι καταναλωτες που με τις αγορες τους επιδοκιμαζουν τετοιες shady πρακτικες των εταιρειων εχουν μεριδιο ευθυνης ,εγραψα επισης οτι εγω δεν θα αγοραζα τετοια καμερα, περα απο αυτο κ οι εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοιες κουτοπονηριες δεν ειναι σοβαρες η καμερα δουλευει αλλα με κενα ασφαλειας στο software της οποτε μπορει καποιος να παρεμβληθει σε streams που δεν θα επρεπε να ειναι σε κοινη θεα εκτος του οτι μπορει να βρεθεις μεχρι στα δικαστηρια για δημοσιοποιηση εξ αμελειας κλπ κλπ επικινδυνα πραγματακια εκτος ολων αυτων μοιραια το software θα σταματησει να δουλευει σωστα απο καποιο update των win πχ κ μετα ενω η καμερα θα ειναι λειτουργικη με λιγα λογια μπαινεις σε μια διαδικασια επαναγορας κ τοποθετησης χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο απο πισω Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Neural_handshake
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε αν δεις παραπανω επισημαινω οτι οι καταναλωτες που με τις αγορες τους επιδοκιμαζουν τετοιες shady πρακτικες των εταιρειων εχουν μεριδιο ευθυνης ,εγραψα επισης οτι εγω δεν θα αγοραζα τετοια καμερα, περα απο αυτο κ οι εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοιες κουτοπονηριες δεν ειναι σοβαρες η καμερα δουλευει αλλα με κενα ασφαλειας στο software της οποτε μπορει καποιος να παρεμβληθει σε streams που δεν θα επρεπε να ειναι σε κοινη θεα εκτος του οτι μπορει να βρεθεις μεχρι στα δικαστηρια για δημοσιοποιηση εξ αμελειας κλπ κλπ επικινδυνα πραγματακια εκτος ολων αυτων μοιραια το software θα σταματησει να δουλευει σωστα απο καποιο update των win πχ κ μετα ενω η καμερα θα ειναι λειτουργικη με λιγα λογια μπαινεις σε μια διαδικασια επαναγορας κ τοποθετησης χωρις κανεναν ουσιαστικο λογο απο πισω Συμφωνούμε. Απλά δεν θα το έλεγα κουτοπονηριά. Είναι το business model τους. Για αυτό και στο προσφέρουν τόσο φθηνά. Στον κόσμο του software κανένας developer δεν εγγυάται ότι θα υποστηρίζει κάτι εσαει.
Neural_handshake Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Συμφωνούμε. Απλά δεν θα το έλεγα κουτοπονηριά. Είναι το business model τους. Για αυτό και στο προσφέρουν τόσο φθηνά. Στον κόσμο του software κανένας developer δεν εγγυάται ότι θα υποστηρίζει κάτι εσαει. δεν συμφωνουμε γιατι αν εδιναν την δυνατοτητα να βλεπεις την καμερα μεσω μιας ip δεν θα χρειαζοταν καν να φτιαχνουν software
Bourdoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε δεν συμφωνουμε γιατι αν εδιναν την δυνατοτητα να βλεπεις την καμερα μεσω μιας ip δεν θα χρειαζοταν καν να φτιαχνουν software Γράφεις: "αν δεις παραπανω επισημαινω οτι οι καταναλωτες που με τις αγορες τους επιδοκιμαζουν τετοιες shady πρακτικες των εταιρειων εχουν μεριδιο ευθυνης ,εγραψα επισης οτι εγω δεν θα αγοραζα τετοια καμερα, περα απο αυτο κ οι εταιρειες που χρησιμοποιουν τετοιες κουτοπονηριες δεν ειναι σοβαρες " Και σου λέω συμφωνούμε και στο αμέσως επόμενο μηνυμα μου γράφεις δεν συμφωνουμε. Τι φάση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα