omghi2u Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δεν ειναι και για να τρελαθεις. 7/10. Κλασσικη καλη Κορεατικη παραγωγη, με χαλασε αρκετα το pacing και τα πολλα ανουσια cliff hangers. τα ζομπις και η κινησιολογια τους ηταν παρα πολυ καλη. 1
paiktaras69 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 με κούρασε στο τέλος........από ότι φαίνεται θα έχει και 2η σεζόν . . . . .
vasioula1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 πάντα στο τέλος κάθε επεισοδίου συνέβαινε κάτι και σε έκανε να θέλεις να δεις το επόμενο όμως είναι μεγάλα επεισόδια και αυτό λίγο κουράζει όχι ότι κάνουν κοιλιά αλλά λες ας δω ένα ακόμα από την άλλη σκέφτεσαι όμως τη σχεδόν μία ώρα του καθενός μ' άρεσε που κανένας δεν ήταν ασφαλής αλλά και το ότι κάποιοι που φαινόταν ότι δεν έπαιζε να γλυτώσουν, τη γλύτωσαν συνήθως γράφει "αναλώσιμος" σε κάποιους συγκεκριμένους χαρακτήρες με το που τους βλέπεις μπερδεύτηκα λίγο με τα ονόματα και αυτό με κούρασε περισσότερο από όλα τα άλλα 1
najinblue3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2022 Την τελείωσα κ εγώ, 8/10 από εμένα Μ άρεσε πολύ αν κ ήταν αργή, αν κ το τέλος so so
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Δε βλέπω ταινίες με ζόμπι γιατί 9/10 είναι μούφα, αλλά η συγκεκριμένη σειρά είναι πολύ καλή! Αν εξαιρέσουμε το δραματικό κομμάτι που ήταν λες και πήγαινε σε slow motion η σειρά σε κάποιες φάσεις, κατά τα αλλά σίγουρα ένα 8/10. Ελπιζω να μην το καταστρέψουν στην επόμενη σεζόν, μιας και το κλείσιμο δεν ήταν και ο,τι καλύτερο.
Glikos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Πολύ δυνατή. Το K-Drama λίγο υπερβολικό κάτι φορές αλλά αναμενόμενο από τους Κορεάτες. 'Αντε να έρθει και η 2η σεζόν.
omghi2u Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε Δε βλέπω ταινίες με ζόμπι γιατί 9/10 είναι μούφα, αλλά η συγκεκριμένη σειρά είναι πολύ καλή! Αν εξαιρέσουμε το δραματικό κομμάτι που ήταν λες και πήγαινε σε slow motion η σειρά σε κάποιες φάσεις, κατά τα αλλά σίγουρα ένα 8/10. Ελπιζω να μην το καταστρέψουν στην επόμενη σεζόν, μιας και το κλείσιμο δεν ήταν και ο,τι καλύτερο. ΑΝ υπαρξει επομενη σεζον κατα 99% θα ειναι μουφα. Καθως η σειρα τελειωνει ακριβως εκει που τελειωσε και το webtoon.
qspock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εξαιρετική προσπάθεια από την Κορέα για άλλη μια φορά! Η ποιότητα παραγωγής υψηλή, το ύφος σοβαρό το δράμα που υπάρχει σε όλες τις κορεάτικες παραγωγές τέτοιου είδους στα γνωστά υψηλά στάνταρντ, ενώ: Αυτό που κάνει τις σειρές αυτές να ξεχωρίζουν παγκοσμίως πλέον είναι το σενάριο. Οι τύποι έχουν έμπνευση. Για άλλη μια φορά τολμάνε κ εξερευνούμε ακόμη περισσότερο το θέμα των ζομπι από ότι στο Kingdom. Αναλύουν πιθανές πηγές προέλευσης, θεραπείες και μεταλλάξεις! Ενώ εκπλήσσουν με το να τολμούν να δείχνουν πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί σε ταινίες ή σειρές του είδους όπως τα σκευτομενα ζομπι ή τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Μπράβο τους, κάνουν τηλεοραση! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από qspock 1
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 All of Us Are Dead[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt14169960 Αμφιλεγομενες αποψεις για τη συγκεκριμενη σειρα. Ειναι η κλασικη ζομποσειρα με το ποιοτικοτατο splatter της και το αρκετα μεγαλο budget της. Πεφτει ομως θυμα της Κορεατικης κουλτουρας κατι που δεν βλεπω να μπορουν να αποφυγουν και παραγινεται δραματικη και πλατιαζει σε αρκετα σημεια σε καθε επεισοδιο. Το teen κομματι το οποιο ειναι το μεγαλυτερο μερος μιας και βλεπουμε μια παρεα παιδιων να προσπαθει να επιβιωσει μεσα σε ολο αυτο το χαμο εχει σημεια που ειναι αξιολογο τα παιδια δινουν τον καλυτερο εαυτο τους αλλα σε πολλα το δραμα και το πως εξελισσονται καποιες σκηνες δυσανασχετουν τον δυτικο κοσμο. Τα 12 επεισοδια πληθωρικα κοντα 1 ωρα το καθενα τελειωνουν παντα με cliffhanger με το τελευταιο να μας κανει να περιμενουμε δευτερη σεζον με αγωνια. Ειναι μια δυνατη στο συνολο της σειρα εχει αρκετη δραση και οσοι μπορειτε να προσπερασετε τα σημεια που ειπα θα περασετε πολυ καλα. Αψογη κινηση των ζομπι ποιοτικο και αληθοφανες splatter σε μια σειρα που δειχνει πως θα ηταν μια εξαρση τετοιας πανδημιας στην Κορεα του 2021 μιας και πιστευω τα πρωτοκολλα που ειδαμε απο την κυβερνηση δεν απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα. Δεν ειναι Kingdom σε καμια περιπτωση η καλυτερα για μενα σειρα με ζομπι επισης Κορεατικη η οποια ομως δεν πεφτει στην παγιδα του All of Us Are Dead και ειναι αρκετα πιο δεμενη χωρις να κανει καπου κοιλια. 7.5/10 1
HALF EVIL Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Για ένα 6,4/10 πιστεύω ότι αξίζει. Προφανώς στο IMDb ψήφισε όλη η Κορέα. Το Black Summer μου άρεσε πολύ περισσότερο.
d_gkal Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια. Οκ, δε μου αρέσει πολύ αυτή η φάση των ζόμπι. Προτείνω σάπια τυπου walking dead. Πολύ teen (αμερικανια) φαίνεται να είναι όμως. Ελπίζω παρακάτω να δείχνει τι παίζει και να μη μείνει στo love story
akiz90 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα που έχω με τις ασιατικές σειρές είναι ότι λόγω το ολιγοσύλλαβων ονομάτων δεν μπορώ να θυμηθώ κανέναν χαρακτήρα (με εξαίρεση ίσως τους Ιάπωνες που χρησιμοποιούν πολυσύλλαβα ονόματα), και καταλήγω να τους αποκαλώ με κάποιο χαρακτηριστικό που έχουν στη σειρά...ο καπνιστής, ο αθλητής, ο νταής κτλ. κτλ. Έχω δει 5 επεισόδια και δεν ξέρω το όνομα κανενός. 😆 Σαν-γιου, Πεονγκ-τσανγκ, Τσάε-χο, Έουν-τζι...τρέχα γύρευε δεν καταλαβαίνω αν αναφέρονται σε άντρα ή γυναίκα. Ακόμα και έτσι πάντως πολύ καλή δουλειά, δεν ξέρω πως θα καταλήξει αλλά σε κρατάει. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από akiz90
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα