Προς το περιεχόμενο

ALL OF US ARE DEAD / For Zombie lovers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέα είσοδος στο Netflix,  Κορεατικό. ALL OF US ARE DEAD

Zombie Apocalypse με επίκεντρο ένα σχολείο.Οι άνθρωποι το έχουν πάει σε αλλο επίπεδο, μας δίνουν ακόμα ένα διαμαντάκι.είμαι μόλις στο τέταρτο επεισόδιο αλλα η αγωνια είναι στο φουλ, καλογυρισμένη σειρά  στα επίπεδα που μας έχουν συνηθίσει οι φίλοι μας που τείνουν να γίνουν μετρ του είδους...πραγματικά ανυπομονώ για το επόμενο.

Απόλυτο must, τα zombie και η μετάλλαξη.

undefined

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ καλή φαίνεται. Έχω δει 2 μέχρι τώρα. Έχει και μερικά ωραία Κορεάτικα πιπινάκια. 😏

Δημοσ.

Με βρήκε το χτικιο (covid) και ο άπλετος ελεύθερος χρόνος μου με έριξε σε αυτή τη σειρά. Το είδα λοιπόν σχετικά ευχάριστα (είμαι στο τελευταίο επεισόδιο) , έχει λίγο τις υπερβολές του (οκ όμως ταινία με ζόμπι είναι , όλα επιτρέπονται). Λίγο τα μαθητούδια ώρες ώρες ήταν για mute αλλά εντάξει ! Fun Horror movie είναι.  6/10 

Δημοσ.

'Οπως έγραψα αρχικά στον τίτλο..For zombie lovers.

Οχι, δεν παίρει Οσκαρ σε ερμηνείες και κανεις κια κοιλιές,,, το CGI ομως και η αγωνία είναι σε υψηλό επίπεδο με αρκετα στοιχεία όμως απο συναισθηματικές εξάρσεις που απο ότι έχω καταλάβει είναι στη κουλτόυρα του λαού αλλα ήδη απο το 5ο επεισόδιο μου την έσπασε σε αρκετά σημεια.

Τα ζόμπι όμως, το μετα αποκλαυπτικο,  απλά τα σπάνε , επομενως σε όποιον αρέσει το gendre ειναι διαμαντάκι.

Kingdom δεν είναι σε καμία περίπτωση..αλλα για τα γούστα μου το Kingdom είναι αριστούργημα σε πολλούς τομεις .

Τέλος όχι, δεν ειναι χαζοχαρούμενο με έφηβους , οι Κορεάτες δεν εχουν σχέση με Αμερικα πλευρά σε αυτα,,,, 

Το intro τα σπαει...

• Like 4
Δημοσ.

Έχουν επιλέξει παρκούρ και brake dancers τους καλύτερους στην Κορέα (φημίζονται για τις απίστευτες κινήσεις με τα κόκκαλα) για τις σκηνές που αλλάζουν σε ζόμπι. Τα εφέ (μακιγιάζ και 3D) καθώς και η ποιότητα σκηνοθεσίας είναι σε άλλο επίπεδο. Αν και σειρά μιλάμε για πολύ προχωρημένη παραγωγή. Και το σενάριο αρκετά έξυπνο αφού στηρίζεται σε μπούλινγκ και σχολείο. Όπως πάντα το δράμα είναι σε υπερβολικό βαθμό αλλά είναι οκ. Αν έχεις συνηθίσει στην κορεάτικη κουλτούρα των κορεάτικων ακόμη και αυτό είναι ευχάριστο σε αυτή τη σειρά. Όλα μαζί προσφέρουν αγωνία και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις με τίποτε ακόμη και στα κομμάτια που υπάρχει ηρεμία. 

Πολύ γαμάτο για μένα. 8/10 προσωπική μου άποψη όπου τα 5 τουλάχιστον πάνε στο ρεαλισμό στις χωρογραφίες και γυρίσματα καθώς και τα οπτικά εφέ που ακόμη και οι προχωρημένες ταινίες του τσακι τσαν θα ζήλευαν την περιπλοκότητα των σκηνών δράσης. Το σενάριο αν δεν ήταν το όπως πάντα προχωρημένο κορεάτικο δράμα μέσα του θα έβαζα 10 με τόνο!!!! Δύσκολα βρίσκεις foreign language ταινία η σειρά να παίρνει τόσο καλές κρητικές έτσι και αλλιώς με τέτοιο περιεχόμενο. Μπορώ να πω ότι ρίχνει ακόμη και σε απλή ταινία παρόμοιου είδους (train to busan)...

Δίνουν οι κορεάτες πολύ πόνο πραγματικά!!!! Και μην ξεχνάμε ότι είναι παραγωγή Netflix και ΜΟΝΟ καθαρά. Αυτό για αυτούς που βρίζουν συνεχώς για τις κακές παραγωγές του ;)

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Στο 7ο επεισοδιο ατμ και η σειρα τα σπαει, επιβαλεται σε οποιον γουσταρει ζομπια

Καλά, θα της ρίξουμε μια ματιά. 

Αλλά αν είναι φόλα , που πολύ το φοβάμαι, αλλίμονό σου . 🥲:P

Δημοσ.
Στις 4/2/2022 στις 10:40 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε

Κάτι τέτοια βλέπω και θυμάμαι Highschool of the Dead.

Ωωωω, ευχαριστώ,  δεν το ήξερα,  είδα trailer και μπήκε watchlist..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...