Rouk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είναι πρώτη φορά που θέλω να πουλήσω μία κάρτα GPU σαν μεταχειρισμένη και θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Παρατήρησα ότι οι πιο πολλοί που πουλάνε κάρτες γραφικών ΔΕΝ θέλουν αντικαταβολή και θέλουν χέρι με χέρι. Δεν είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για τον πωλητή η αντικαταβολή και όχι το "χέρι με χέρι"; Υπάρχει κάποια "παγίδα" στην αντικαταβολή και πολλοί πωλητές την αποφεύγουν; Εγώ πάλι πιο πολύ θα φοβόμουν τα κρατάω στα χέρια μου ένα αντικείμενο αξιας 500€ και να βρεθώ με έναν άγνωστο για να κάνω μια συναλλαγή "χέρι με χέρι" Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει έτσι ώστε να ξεκινήσω την αγγελία μου; Σας ευχαριστώ!
G.bar Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Είναι αρκετά σύνηθες στην αντικαταβολή να μην θέλει να παραλάβει ο αγοραστής -για οποίοδήποτε λόγο-, και εκτός από τις 10 μέρες πήγαινε έλα που θα κάνει το προϊόν μέχρι να ξαναγυρίσει στα χέρια σου, να πρέπει να πληρώσεις και τα μεταφορικά εσύ. Επίσης ακόμα και να παραλάβει ο αγοραστής, εσύ θα πάρεις τα λεφτά σου όποτε έχει όρεξη η κούριερ να στα καταθέσει. Οπότε για αυτό και όσοι πουλάνε μέσω αγγελιών αποφεύγουν τις αντικαταβολες και προτιμούν πρώτα κατάθεση του ποσού, βάσει αξιολογήσεων, ή έστω κατάθεση τα μεταφορικά, και μετά αποστολή με αντικαταβολή. Τώρα αν σου πει ο άλλος να συναντηθείτε σε κάποιο βουνό τα μεσάνυχτα για να τσεκάρει την κάρτα με ησυχία... μάλλον όχι. 4 1
Haldol Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Rouk είπε Υπάρχει κάποια "παγίδα" στην αντικαταβολή και πολλοί πωλητές την αποφεύγουν; "Παγίδα" όχι, κίνδυνοι & ενοχλητικά πράγματα, πολλά. Με την αντικαταβολή χρεώνεσαι παραπάνω, κάνεις πιο πολλές μέρες να πάρεις τα χρήματα, ενώ έχεις και το ρίσκο να φεσωθείς το πήγαινε - έλα (και το αντικείμενο να βρίσκεται 5 μέρες στο δρόμο άσκοπα) εάν απλά "αλλάξει γνώμη" ο αγοραστής και δε παραλάβει. Ενώ τι προσφέρει στον αγοραστή; Τί-πο-τα. Την εγγύηση ότι θα παραλάβει ένα... κουτί, ακόμα κι αν αυτό έχει σκ*τά γαϊδάρου μέσα! 1 1
CONAN_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μετα απο πρόσφατη συναλλαγή μέσω αντικαταβολής με ACS τα χρήματα μπήκαν 2 μέρες μετά απο την παραλαβή του προιόντος απο τον αγοραστή. Οπως ειπωθηκε υπάρχει και εξτρα χρέωση απο την κουριερ για την υπηρεσία αντιακταβολής, εκτός απο τα μεταφορικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα