Bitbit Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δεν ξέρω αν υπάρχουν χρήστες της εν λόγω υπηρεσίας μιας και είναι άγνωστη στη χώρα μας. Είμαι πελάτης τους πάνω από χρόνο αλλά δεν έχω κάνει και σοβαρή χρήση για να σχηματίσω άποψη. Από το λίγο, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ειδικά το support. έχει κανείς πληροφορίες γι αυτούς; Γενικά παρουσιάζουν μια εικόνα ότι τα έχουν παρατήσει όλα. Αν και όταν χρειάστηκα κάτι απαντήσαν άμεσα σε mail. Καμια σχέση με revolut-monese που περίμενα βδομάδες και μέρες αντίστοιχα. στο φβ δε βλέπω κίνηση, στο community μια από τα ίδια, στο site τους διαφημίζουν την prepaid κάρτα τους αλλά στην πράξη την έχουν διακόψει εδώ και μήνες! Μου το γράψανε σε mail αλλά δε βλέπω να την αφαιρούν από το site. Πριν καιρό είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι σταματάνε τη λειτουργία τους αλλά μετά επιστρέψανε. Είχαν top up με κάρτα, για ένα διάστημα το βγάλανε, μετά επανήλθε και τώρα πάλι απενεργοποιήθηκε. Γενικά ό,τι ναι. Και επειδή σίγουρα κάποιος θα το γράψει, ξέρω ότι υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές, απλά ρωτάω γι αυτούς
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Bitbit είπε Δεν ξέρω αν υπάρχουν χρήστες της εν λόγω υπηρεσίας μιας και είναι άγνωστη στη χώρα μας. Είμαι πελάτης τους πάνω από χρόνο αλλά δεν έχω κάνει και σοβαρή χρήση για να σχηματίσω άποψη. Από το λίγο, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ειδικά το support. έχει κανείς πληροφορίες γι αυτούς; Γενικά παρουσιάζουν μια εικόνα ότι τα έχουν παρατήσει όλα. Αν και όταν χρειάστηκα κάτι απαντήσαν άμεσα σε mail. Καμια σχέση με revolut-monese που περίμενα βδομάδες και μέρες αντίστοιχα. στο φβ δε βλέπω κίνηση, στο community μια από τα ίδια, στο site τους διαφημίζουν την prepaid κάρτα τους αλλά στην πράξη την έχουν διακόψει εδώ και μήνες! Μου το γράψανε σε mail αλλά δε βλέπω να την αφαιρούν από το site. Πριν καιρό είχαν βγάλει ανακοίνωση ότι σταματάνε τη λειτουργία τους αλλά μετά επιστρέψανε. Είχαν top up με κάρτα, για ένα διάστημα το βγάλανε, μετά επανήλθε και τώρα πάλι απενεργοποιήθηκε. Γενικά ό,τι ναι. Και επειδή σίγουρα κάποιος θα το γράψει, ξέρω ότι υπάρχουν αξιόπιστες εναλλακτικές, απλά ρωτάω γι αυτούς Θεωρώ πως έχεις απαντήσει μόνος σου... Και από τη στιγμή που έχεις επικοιωννήσει μαζί τους και λαμβάνεις τέτοια ενημέρωση απορώ γιατί χάνεις ακόμα χρόνο... Επίσης κάπου κάνεις λάθος όσον αφορά τη Revolut η ταχύτητα απόκρισης τους είναι άψογη! (3 φορές έχω χρειαστεί λύση σε πρόβλημα και έχει βρεθεί μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες λύση). Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος στον τρόπο επικοινωνίας.... Μου κάνει εντύπωση να έκανες ενέργεια επικοινωνίας μέσα από την εφαρμογή και να μην έλαβες απάντηση...
Bitbit Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Θεωρώ πως έχεις απαντήσει μόνος σου... Και από τη στιγμή που έχεις επικοιωννήσει μαζί τους και λαμβάνεις τέτοια ενημέρωση απορώ γιατί χάνεις ακόμα χρόνο... Επίσης κάπου κάνεις λάθος όσον αφορά τη Revolut η ταχύτητα απόκρισης τους είναι άψογη! (3 φορές έχω χρειαστεί λύση σε πρόβλημα και έχει βρεθεί μέσα σε λιγότερο από 2 ώρες λύση). Μάλλον κάνεις κάποιο λάθος στον τρόπο επικοινωνίας.... Μου κάνει εντύπωση να έκανες ενέργεια επικοινωνίας μέσα από την εφαρμογή και να μην έλαβες απάντηση... Πλεον δεν έχω revolult. Μπορεί να έχεις και δίκιο και να έτυχε. Ούτε bnc10 χρησιμοποιώ για τους λόγους που ανέφερα. Απλά μου κάνει εντύπωση και είχα την περιέργεια τι γίνεται με αυτούς. Αν και αμφιβάλλω ότι τη χρησιμοποιεί κανείς εδώ
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 45 λεπτά πριν, Bitbit είπε Πλεον δεν έχω revolult. Μπορεί να έχεις και δίκιο και να έτυχε. Ούτε bnc10 χρησιμοποιώ για τους λόγους που ανέφερα. Απλά μου κάνει εντύπωση και είχα την περιέργεια τι γίνεται με αυτούς. Αν και αμφιβάλλω ότι τη χρησιμοποιεί κανείς εδώ Δες και εδώ >>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα