Glikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Thresh είπε Μου αρέσει πως ο Rogan ενθουσιάζεται και δείχνει ενδιαφέρον σε πολλά πράγματα. Από την άλλη σε φάσεις σαν κι αυτή, θα ήθελα να τον δω να παραδέχεται ότι κάνει λάθος. Έχει πάθος για πολλά θέματα και κατ 'εμε είναι από τους καλύτερους στο είδος του. Έχει φέρει πολλούς αξιόλογους καλεσμένους ανα τα χρόνια και πρόσφατα έφερε πάλι τον Jordan Peterson. Από τους αγαπημένους μου. Σε αυτό το βιντεάκι στο twitter ναι έκανε λάθος. Πιστεύω έχει πολλούς οπαδούς γιατί τα λέει χύμα και δεν είναι political correct /woke. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Glikos 8 1
ik0nstant1nos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Ανάλογος το θέμα πχ αν είναι επιστημονικό η επιστήμη… έχεις αντίρρηση? και πάλι όμως υποστηριξες ότι ο Neil Young έγινε αυτό που μισούσε, ποτέ αγαπούσε το ψέμα και την παραπληροφόρηση? Ποιός εκφράζει τις απόψεις της επιστήμης ? Ανεξάρτητοι fact checkers? O Neil Young? To Υoutube? Το Spotify? O Neil Young έγινε γνωστός ως συνθέτης που έδινε μάχες για την ελευθερία της έκφρασης. Τώρα θα μείνει γνωστός ως το γηραιότερο μέλος της φασιστικής cancel culture. 7 1 1 1
AtiX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ik0nstant1nos είπε Ποιός εκφράζει τις απόψεις της επιστήμης ? Ανεξάρτητοι fact checkers? O Neil Young? To Υoutube? Το Spotify? Το ότι όλη η επιστημονική κοινότητα είναι εναντίον του δεν το έχεις πάρει χαμπάρι εεε? Λεπτομέρειες… 7 λεπτά πριν, ik0nstant1nos είπε Ο Neil Young έγινε γνωστός ως συνθέτης που έδινε μάχες για την ελευθερία της έκφρασης. Τώρα θα μείνει γνωστός ως το γηραιότερο μέλος της φασιστικής cancel culture. Όταν μάθεις την διαφορά της ελευθερία της έκφρασης με την διάδοση ψεμάτων και τη παραπληροφόρηση έλα να το συζητήσουμε… Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από AtiX 12
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 8 minutes ago, Glikos said: και πρόσφατα έφερε πάλι τον Jordan Peterson. Spoiler Του οποίου η αδερφή είναι παντρεμένη με τον Jim Keller. 1 1
Glikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Του οποίου η αδερφή είναι παντρεμένη με τον Jim Keller. Α δεν τον ξέρω τον φίλτατο. Θα παίρνει και τζάμπα iphones. lol Η κόρη του πάντως είναι καλή, αν θυμάμαι καλά.
kurkosdr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το ξέρεις ότι οι υπολογιστές είναι American affair όταν μια είδηση που αφορά το podcast κάποιου που είναι η Αμερικανική έκδοση του Τράγκα (αυτό είναι ο εν λόγω κύριος, συγνώμη αν σας χαλάω τη φαντασίωση) γίνεται παγκόσμια είδηση... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από kurkosdr 4 2
ik0nstant1nos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Το ότι όλη η επιστημονική κοινότητα είναι εναντίον του δεν το έχεις πάρει χαμπάρι εεε? Λεπτομέρειες… Όταν μάθεις την διαφορά της ελευθερία της εκφράσεις με την διάδοση ψεμάτων και τη παραπληροφόρηση έλα να το συζητήσουμε… Δεν νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα για τον Joe Rogan και έχω την υποψία πως δεν γνωρίζεις τις απόψεις του. Σε κάθε περίπτωση το τι είναι παραπληροφόρηση είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν θα το λύσει κανένας με εκβιασμούς 13 1 1
Glikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Το ξέρεις ότι οι υπολογιστές είναι American affair όταν μια είδηση που αφορά το podcast ενός ανθρώπου που είναι η Αμερικανική έκδοση του Τράγκα (αυτό είναι ο εν λόγω κύριος, συγνώμη αν σας χαλάω τη φαντασίωση) γίνεται παγκόσμια είδηση... Hater! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Glikos
michael92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Το ξέρεις ότι οι υπολογιστές είναι American affair όταν μια είδηση που αφορά το podcast κάποιου που είναι η Αμερικανική έκδοση του Τράγκα (αυτό είναι ο εν λόγω κύριος, συγνώμη αν σας χαλάω τη φαντασίωση) γίνεται παγκόσμια είδηση... lolwut, ο Joe Rogan είναι libertarian. Η σύγκριση με τον Τράγκα είναι εντελώς άστοχη. 5 1
Glikos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 https://www.nbcnews.com/pop-culture/music/joni-mitchell-says-pulling-spotify-joining-neil-young-protest-rcna14048 Όλα τα ΚΑΠΗ φεύγουν? Στον δρόμο που χάραξε ο Neil. lol 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 10 minutes ago, kurkosdr said: το podcast κάποιου που είναι η Αμερικανική έκδοση του Τράγκα Τρελή προσβολή στον Rogan. 1
AtiX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ik0nstant1nos είπε Δεν νομίζω ότι έχει τοποθετηθεί ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα για τον Joe Rogan και έχω την υποψία πως δεν γνωρίζεις τις απόψεις του. Σε κάθε περίπτωση το τι είναι παραπληροφόρηση είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν θα το λύσει κανένας με εκβιασμούς α) Δεν είπα ότι η επιστημονική κοινότητα τάχθηκε υπέρ ή κατά κάποιου, η επιστημονική κοινότητα τάχθηκε υπέρ ή κατά στις απόψεις που εκφράζει… β) η παραπληροφόρηση είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και κάτι που αποδεικνύεται… στην συγκεκριμένη περίπτωση πχ τι παραπάνω χρειάζεται για να παραδεχθείς ότι αυτά που είπε είναι ψέμα και παραπληροφόρηση? γ) τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεις δεν έχουν κάποια μαγική ιδιότητα που να τα εξαιρεί από πχ τις εφημερίδες ή τα κανάλια ή ότι άλλο μέσο έχει σχέση με το κοινό… δ) δεν ειναι υπέρ της γενικά cancel culture, άνθρωποι ήμαστε και πάντα θα κάνουνε λάθη, όταν όμως βλέπεις ένα μοτίβο επαναλαμβανόμενων λαθών ή όταν βλέπουμε ένα μοτίβο εσκεμμένων ψεμάτων, εεε κάπου θα πρέπει να μπει ένα φρένο… Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από AtiX 6
dieksodo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 για να εξηγησουμε το αρθρο με απλα λογια ενας σελεβριτης ζητησε να βγαλουν εναν αλλο σελεμπριτη απο την πλατφορμα, η πλατφορμα ειπε δεν καθοριζω τα συμβολαια μου βαση του τι αρεσει σε σας και ο αλλος τσαντιστηκε 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα