Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Επιβεβαιώνω κι εγώ για βολο.

Έτσι κι ακόμα χειρότερα

μιας και σε βρήκα , παρατήρησες αλλαγή (προς το χειρότερο) απο την προηγούμενη εβδομάδα ? ή έτσι ήταν σε σένα συνέχεια ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

μιας και σε βρήκα , παρατήρησες αλλαγή (προς το χειρότερο) απο την προηγούμενη εβδομάδα ? ή έτσι ήταν σε σένα συνέχεια ?

για να είμαι ειλικρινής, έχω πάνω απο βδομάδα να του κάνω αποκλειστική χρήση γιατί τις περισσότερες φορές έπιανα ταχύτητες χειρότερες κι απο το 5MBps adsl που έχω σπίτι (ναι! έχω άθλιο 24ρι adsl).
Με Q και Cote πιάνω κοντά σε 24MBps τις περισσότερες φορές (όχι πάντα),  σε 4G.

Για την περιοχή μου, μακριά απο Vf.

Επεξ/σία από _filippos_
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _filippos_ είπε

για να είμαι ειλικρινής, έχω πάνω απο βδομάδα να του κάνω αποκλειστική χρήση γιατί τις περισσότερες φορές έπιανα ταχύτητες χειρότερες κι απο το 5MBps adsl που έχω σπίτι (ναι! έχω άθλιο adsl).

δοκίμασε να το γυρίσεις σε 3G απο 4G , εμένα με βοήθησε
Πάντως μέχρι μια εβδομάδα πριν , 8mbit και έλεγα οκ , μεταμεσονύχτια ήμουν >20 , αλλά πλέον μαμήθηκε τελείως

2 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

5MBps adsl που έχω σπίτι (ναι! έχω άθλιο adsl).

είχα 8 ολόκληρα 😁 , 10.5 πάγιο το είχα φτάσει αλλά κοροϊδία και το έκοψα

3 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Για την περιοχή μου, μακριά απο Vf.

που είσαι ? εγώ φυλακές

Δημοσ.

τότε που υπήρχε η προσφορά unlimited με 10€ , ναι, είχα πιάσει κοντά στα 15Mbps αλλά on και off, με αποσυνδέσεις μια , δυο μέρες σερί μετά τις 1 το βράδυ κι εγώ.
Έκτοτε 1 με 2 Mbps max σε 4G και 3 με 4 Mbps σε 3G.
Το παράτησα μετά. Να φανταστείς δεν έβαλα ξανα unlimited που το συνέχισαν για 1 μήνα ακόμα. Προτίμησα να ενεργοποιήσω το unlimited 10€ που έτρεχε παράλληλα σε Cote.
Είμαστε σχετικά κοντά, αλλά πάνω απο περιφερειακό. 5-10 λεπτά απο το State Coffee.

Δημοσ.

να φανταστείς έκανε ήδη 2 αποσυνδέεις , μέχρι να απαντήσω , απο περιέργεια θα βάλω κάρτα για τα 40G με 10€ όταν κοντεύει να τελειώσει το 2mbit-unlimited-disconnection και θα συγκρίνω ...

κρίμα μιας και οι υπόλοιποι είναι φαρμακείο (όχι οτι 10€ 40G είναι ευκαιρία , ίσως για μπανανία)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2022 στις 6:47 ΜΜ, _filippos_ είπε

Είμαστε σχετικά κοντά

είχα 5 μέρες με συνεχόμενα disconnects και τουλάχιστον έβγαλα άκρη . Η κεραία στην περιοχή μας είναι τέρμα φορτωμένη , θα κάνουν αναβάθμιση αλλά άγνωστο πότε . Τουλάχιστον το παραδέχθηκαν . Απο σήμερα τουλάχιστον δεν έχω διακοπές (βέβαια ταχύτητα χώμα)  , πριν ανα ~15 λεπτά είχα 1-2 λεπτά σιγής , κόψε τα torrent, έχω θέμα  😂

άκυρο , τα disconnections συνεχίζουν αβέρτα , τέλος του μήνα κοιτάω άλλες εταιρίες

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

για την ώρα δεν θα ξανα-ασχοληθώ με Vf.
Το υπόλοιπο που είχα το κατανάλωσα σε δωρεά για την Ουκρανία στο Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ.

Cote και Q μέχρι να το φτιάξουν.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασα eδώ στο φόρουμ τα προβλήματα που έχετε με τη Vf. 

Και στα Ιωάννινα το σήμα κινητής όσο αφορά τα δεδομένα έχει τα χάλια του από τα τέλη Απριλίου. Εν κίνηση δε γίνεται τίποτα. Η κεραία αλλάζει μεταξύ 4g και E σε περιοχές που πριν έπιανε καλά, ακόμη και σε κεντρικά σημεία. Πριν δούλευε και με H και H+ (εξαφανίστηκαν τελείως) και μπορούσες να ακούσεις κάποιον σταθμό stream εν κίνηση. Γενικά παρατηρώ πως οι υπηρεσίες της Vf χειροτερεύουν. 

Επεξ/σία από Vagelis_0
Δημοσ.

Εγώ Σαντορίνη έκανα το απεριόριστο στα 32 ευρώ με δεύτερη SIM που την έβαλα σε ρούτερ. Συνεχείς αποσυνδέσεις, καμία αξιοπιστία. Περιμένω να λήξει το συμβόλαιο να την κάνω. Καλύτερα 10 ευρώ παραπάνω με κοσμοτέ και είσαι αρχηγός. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Vagelis_0 είπε

Διάβασα eδώ στο φόρουμ τα προβλήματα που έχετε με τη Vf. 

Και στα Ιωάννινα το σήμα κινητής όσο αφορά τα δεδομένα έχει τα χάλια του από τα τέλη Απριλίου. Εν κίνηση δε γίνεται τίποτα. Η κεραία αλλάζει μεταξύ 4g και E σε περιοχές που πριν έπιανε καλά, ακόμη και σε κεντρικά σημεία. Πριν δούλευε και με H και H+ (εξαφανίστηκαν τελείως) και μπορούσες να ακούσεις κάποιον σταθμό stream εν κίνηση. Γενικά παρατηρώ πως οι υπηρεσίες της Vf χειροτερεύουν. 

τώρα ειδικά που κόψαν το 3G και περάσαν στο 4G είναι πάτος

επίσης δεν έχει σχέση με το σήμα , βγήκα βόλτα να δω που τερματίζει και με speedtest είχα 1mbit down και 15+ up

αναγκάστηκα και έβαλα σταθερό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...