Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

βρηκα ενα hyundai !
clion βγανει σε 6αρι αν ειναι με τα 110+ αλογα. δεν βρισκω...

ειδα ενα οικονομικο αλλα μαπα εξοπλισμο

ibiza κτλ αεριο σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω

Πρεπει να αναθεωρήσεις τα δεδομένα σου 

Αν θέλεις φ. α. ibiza πρέπει να ανέβεις €

Πρεπει να βάλεις προτεραιότητες ή να συμβιβαστείς με τις υπάρχουσες επιλογές ως προς τον εξοπλισμό ή τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις. 

Αλλιώς θα περιμένεις πολύ για μια χρυσή ευκαιρία που επιθυμείς ως προς το budget και τον εξοπλισμό,ειδικά την εποχή αυτή που η αγορά αυτοκινήτου κρατάει ψηλά τις τιμές εφόσον υπάρχει ζήτηση λόγω ανεβασμένων τιμών και μη διαθεσιμότητας νέων μοντέλων λόγω έλλειψης chip κτλ κτλ 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, terry308 είπε

Πρεπει να αναθεωρήσεις τα δεδομένα σου 

Αν θέλεις φ. α. ibiza πρέπει να ανέβεις €

Πρεπει να βάλεις προτεραιότητες ή να συμβιβαστείς με τις υπάρχουσες επιλογές ως προς τον εξοπλισμό ή τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις. 

Αλλιώς θα περιμένεις πολύ για μια χρυσή ευκαιρία που επιθυμείς ως προς το budget και τον εξοπλισμό,ειδικά την εποχή αυτή που η αγορά αυτοκινήτου κρατάει ψηλά τις τιμές εφόσον υπάρχει ζήτηση λόγω ανεβασμένων τιμών και μη διαθεσιμότητας νέων μοντέλων λόγω έλλειψης chip κτλ κτλ 

απλα μετα λεω να δωσω πανω απο 10 για μτχ αμαξι; αν ειναι παιρνω με 15 ibiza καινουργιο
και αφου εισαι στα 15 λες να μην παρω κατι πιο καλο με τον 1400-1500αρη κινητηρα; κ.ο.κ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

απλα μετα λεω να δωσω πανω απο 10 για μτχ αμαξι; αν ειναι παιρνω με 15 ibiza καινουργιο
και αφου εισαι στα 15 λες να μην παρω κατι πιο καλο με τον 1400-1500αρη κινητηρα; κ.ο.κ

14.700 το φθηνότερο μεταχειρισμένο & 16.700 το φθηνότερο καινούργιο ibiza tgi, στα ίδια χρήματα(14.5-15.000) σε μεταχειρισμένο βγαίνει και το arona και το polo... 

Πρεπει να ορίσεις όρια 

Προσωπικά επειδή ψάχνω για 2ο έχω ορίσει το budget σε ένα ασφαλές πόσο και σε ένα τραβηγμενο για κάτι που τ αξίζει , υπολογίζοντας έξοδα μεταβίβασης, τέλη, ασφάλεια κτλ. 

Μετά ψάχνω τις επιλογές στα μοντέλα που με ενδιαφέρουν και φιλτραρω, ανα εξοπλισμό, χιλιομετρα κτλ κτλ., κοιτάω και εξωτερικό και έχω μια εικόνα εξόδων που θα χρειαστούν εάν καταλήξω σε κάτι από εκεί. 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.

Opel astra J 1600cc, 136hp.

Πολύ δύναμη και στις υψηλές ταχύτητες και τρομερά μικρή κατανάλωση, από τις πιο μικρές που μπορεί να δει κανείς σε ταχύτητες 140χλμ που άλλα καίνε επειδή ζορίζονται.

Δεν ξέρω αν σε βολεύει από κόστος αγοράς κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, terry308 είπε

14.700 το φθηνότερο μεταχειρισμένο & 16.700 το φθηνότερο καινούργιο ibiza tgi, στα ίδια χρήματα(14.5-15.000) σε μεταχειρισμένο βγαίνει και το arona και το polo... 

Πρεπει να ορίσεις όρια 

Προσωπικά επειδή ψάχνω για 2ο έχω ορίσει το budget σε ένα ασφαλές πόσο και σε ένα τραβηγμενο για κάτι που τ αξίζει , υπολογίζοντας έξοδα μεταβίβασης, τέλη, ασφάλεια κτλ. 

Μετά ψάχνω τις επιλογές στα μοντέλα που με ενδιαφέρουν και φιλτραρω, ανα εξοπλισμό, χιλιομετρα κτλ κτλ., κοιτάω και εξωτερικό και έχω μια εικόνα εξόδων που θα χρειαστούν εάν καταλήξω σε κάτι από εκεί. 

το 2ο που ψαχνεις τι ειναι; πετρ, φ.α.;

με 14500 νομιζω υπαρχει και λεον μτχ φ.α.

εξωτερικο ποια χωρα κοιτας; ποια ειναι τα εξοδα χοντρικα για κατι απο εξω;

16 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Opel astra J 1600cc, 136hp.

Πολύ δύναμη και στις υψηλές ταχύτητες και τρομερά μικρή κατανάλωση, από τις πιο μικρές που μπορεί να δει κανείς σε ταχύτητες 140χλμ που άλλα καίνε επειδή ζορίζονται.

Δεν ξέρω αν σε βολεύει από κόστος αγοράς κλπ

τι καταναλωση δηλαδη;

βενζινη ειναι αυτο;

κοστος;

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

το 2ο που ψαχνεις τι ειναι; πετρ, φ.α.;

εξωτερικο ποια χωρα κοιτας; ποια ειναι τα εξοδα χοντρικα για κατι απο εξω;

Προτεραιότητα φ. α. & 2η επιλογή diesel

ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό (τελωνείο) πάνε τα εξτραδακια και μετα αν κατέβει οδικώς ή με αυτοκινηταμαξα (όπου παίζει ρόλο η περιοχή) 

11 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

τι καταναλωση δηλαδη;

βενζινη ειναι αυτο;

κοστος;

diesel εννοεί, αφού το θέμα είναι για diesel 

μπες car. gr και βάλε φίλτρα μετά από 2016, ίπποι 120 έως 140, θα δεις ότι ξεκινάνε από 11.000 περίπου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Προτεραιότητα φ. α. & 2η επιλογή diesel

ανάλογα με το μοντέλο και τον εξοπλισμό (τελωνείο) πάνε τα εξτραδακια και μετα αν κατέβει οδικώς ή με αυτοκινηταμαξα (όπου παίζει ρόλο η περιοχή) 

αυτοκινηταμαξα ποσο κανει απο διαφορες περιοχες, αν ξερεις; τι site κοιτας; χωρες;

επιπλεον κοστοι; πινακιδες, κτεο, αδεια, εκτελωνιστης κτλ

υγραεριο το σκεφτεσαι; ιδιο κοστος καυσιμων με diesel με πιο φθηνη συντηρηση αν δεν κανω λαθος.

αμα σε νοιαζει μονο το πρακτικο κομματι του 2ου αυτοκινητου παρε ενα panda φ.α.. αρκετα φθηνα ειναι νομιζω, σε σχεση με ιμπιζα κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίπου 700€ από Dusseldorf έως Θεσσαλονίκη , είχα υγραέριο και δεν θέλω, εκτός και αν είναι εργοστασιακό, όπου και πάλι θα είναι 3η επιλογή. 

Panda όχι, ίσως 500L...αλλά από την στιγμή που βρίσκω ibiza και leon (εξωτερικού) στα χρήματα μου δε κοιτάω κάτι άλλο. 

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Περίπου 700€ από Dusseldorf έως Θεσσαλονίκη , είχα υγραέριο και δεν θέλω, εκτός και αν είναι εργοστασιακό, όπου και πάλι θα είναι 3η επιλογή. 

Panda όχι, ίσως 500L...αλλά από την στιγμή που βρίσκω ibiza και leon (εξωτερικού) στα χρήματα μου δε κοιτάω κάτι άλλο. 

τι τιμες παιζουν σε αυτα τα μοντελα που λες;
+τα τελωνεια κτλ

Δημοσ.

Μπορείς πιο φθηνά και εφόσον θα βρίσκεσαι επαρχία να πάρεις ένα euro 4 που οι τιμές είναι χαμηλότερες από euro 5-6 και να αποφύγεις και πιθανά θέματα με dpf. Εγώ έχω ένα Corsa 1.3 diesel  90hp 6αρι σασμάν και είμαι πολύ ευχαριστημένος, κατανάλωση το μέγιστο που έχω δει είναι 5.5 ενώ σε ανοιχτό δρόμο με cruise control στα 110 πέφτει κάτω από 5. Έχει τον multijet όπως και τα Punto που λες στην αρχή.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panosdOUG είπε

Μπορείς πιο φθηνά και εφόσον θα βρίσκεσαι επαρχία να πάρεις ένα euro 4 που οι τιμές είναι χαμηλότερες από euro 5-6 και να αποφύγεις και πιθανά θέματα με dpf. Εγώ έχω ένα Corsa 1.3 diesel  90hp 6αρι σασμάν και είμαι πολύ ευχαριστημένος, κατανάλωση το μέγιστο που έχω δει είναι 5.5 ενώ σε ανοιχτό δρόμο με cruise control στα 110 πέφτει κάτω από 5. Έχει τον multijet όπως και τα Punto που λες στην αρχή.

Με τον περιορισμό ότι απαγορεύεται να μπει μέσα στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Απαγορεύεται ή ισχύει το μονά ζυγά;

Πετρέλαιο Euro 4 και παλαιότερο απαγορεύεται. 

Υπάρχει σχετικός νόμος και λέει για όριο νομού Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Υ.Γ. Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλά παράνομα... Και το χειρότερο είναι ότι δεν καλύπτουν οι ασφαλιστικές αν γίνει κάτι.

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...