Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερας σας σκεπτομαι την αγορα ενος μεταχειρισμενου diesel πετρελαιου κανω περιπου 1700 με 2000 χιλ το μηνα κυριως λογω εργασιας ολα πανω στην ιονια οδο με ταχυτητες 120 με 140 χιλ μενω εκτος πολης σε επαρχιακο δρομο.οι επιλογες που εχω καταληξει ειναι 1 φιατ πουντο 1300 multijet απο το 2013 και μετα υπαρχουν αρκετα εδω στην επαρχια 2 hyuntai 120 diesel απο το 2013 και μετα 3 fiat panda το νεο panda1300 multijet μπατζετ γυρω στις 7000.οι αναγεννησεις και τα φιλτρα dpf δεν με απασχολουν δεν προκειται ποτε το αμαξι να κινηθει με μικροτερη ταχυτητα των 50 60 χιλ δεν υπαρχουν φαναρια εδω δεν υπαρχει μποτιλιαρισμα ποτε αφου να φανταστειτε εχω ενα yaris του 2000 εχει 305000 χιλ και η μηχανη του ειναι οπως το αγορασα απ την πρωτη μερα ειναι αυτο που λεμε ξεκουραστα χιλιομετρα απλως θα το κρατησω οσο παει σαν δευτερο καποτε και το yaris θα τα φτυσει.αυτα ειχα να αναφερω ακουω προτασεις για τα παραπανω και καλος σας βραδυ με υγεια και καλα χιλιομετρα

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκτός από φανάρια δεν υπάρχουν ούτε κόμματα κι ούτε τελείες. 

Εκτός από diesel εάν είσαι κοντά στα Ιωάννινα ή στον Ψαθοπυργο μπορείς να δεις τα punto & Panda σε φυσικό αέριο. 

Δημοσ.

εξω απ την αρτα ειμαι φιλε μου και ναι εδω που μενω δεν υπαρχουν φαναρια ξερω οτι υπαρχει φυσικο αεριο στα ιωννινα αλλα πιθανον στο μελλον να κλεισει λογω μη ζητησης και απο δω που μενω ειναι 70 χιλ αποσταση

Δημοσ.
19 ώρες πριν, papleo61 είπε

καλησπερας σας σκεπτομαι την αγορα ενος μεταχειρισμενου diesel πετρελαιου κανω περιπου 1700 με 2000 χιλ το μηνα κυριως λογω εργασιας ολα πανω στην ιονια οδο με ταχυτητες 120 με 140 χιλ μενω εκτος πολης σε επαρχιακο δρομο.οι επιλογες που εχω καταληξει ειναι 1 φιατ πουντο 1300 multijet απο το 2013 και μετα υπαρχουν αρκετα εδω στην επαρχια 2 hyuntai 120 diesel απο το 2013 και μετα 3 fiat panda το νεο panda1300 multijet μπατζετ γυρω στις 7000.οι αναγεννησεις και τα φιλτρα dpf δεν με απασχολουν δεν προκειται ποτε το αμαξι να κινηθει με μικροτερη ταχυτητα των 50 60 χιλ δεν υπαρχουν φαναρια εδω δεν υπαρχει μποτιλιαρισμα ποτε αφου να φανταστειτε εχω ενα yaris του 2000 εχει 305000 χιλ και η μηχανη του ειναι οπως το αγορασα απ την πρωτη μερα ειναι αυτο που λεμε ξεκουραστα χιλιομετρα απλως θα το κρατησω οσο παει σαν δευτερο καποτε και το yaris θα τα φτυσει.αυτα ειχα να αναφερω ακουω προτασεις για τα παραπανω και καλος σας βραδυ με υγεια και καλα χιλιομετρα

Τα ίδια ψάχνω και εγώ με 8-10.000 

6αρι σασμάν θα ήθελα, και αφού θα δώσω λεφτά θα ήθελα και ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control κτλ

Δημοσ.

To panta είναι σκυλί, το έχει φίλος με 250κ περίπου και η μηχανή είναι μια χαρά. Απλά για την χρήση που το κάνεις καλό είναι να βρεις κάτι με cruise control για να κάνεις τα χλμ ακόμα πιο ξεκουραστα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lary7 είπε

To panta είναι σκυλί, το έχει φίλος με 250κ περίπου και η μηχανή είναι μια χαρά. Απλά για την χρήση που το κάνεις καλό είναι να βρεις κάτι με cruise control για να κάνεις τα χλμ ακόμα πιο ξεκουραστα

4 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Τα ίδια ψάχνω και εγώ με 8-10.000 

6αρι σασμάν θα ήθελα, και αφού θα δώσω λεφτά θα ήθελα και ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control κτλ

με 8 10 θα βρεις ανετα με ολα αυτα που λες πιστευω κοιτα για κανενα evo pundo υπαρχουν πολλα

9 λεπτά πριν, lary7 είπε

εννοειτε με cruise ολα τα φιατ με τους multijet κινητηρες ειναι σκυλια μαυρα για αυτο κοιταζω πιο πολυ σε αυτην την πλευρα η πουντο η παντα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, papleo61 είπε

με 8 10 θα βρεις ανετα με ολα αυτα που λες πιστευω κοιτα για κανενα evo pundo υπαρχουν πολλα

ελα που δε βρισκω

εχουν ανεβει οι τιμες
ή εεχουν πολλα χλμ ή ειναι πολυ παλιά

εχω "βρει" ενα i20 εισαγωγης 2016, 6αρι σασμαν 1.400 πετρ, με Lane assist, cruise κτλ αλλα ειναι στο ανωτατο οριο χρηματων

Δημοσ.
Μόλις τώρα, μπαρμπαγιωργος είπε

ελα που δε βρισκω

ελα που δε βρισκω

που κοιταζεις εμπορα η ιδιωτη

Δημοσ.

και τα 2

για hyuntai ειναι λιγο δυσκολακι κοιταξε και για κανενα clio απ το 13 και μετα εχουν απο τους πιο καλους κινητηρες της αγορας αλλα δεν ξερω αν βγαινουν σε εξαταχυτο 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papleo61 είπε

για hyuntai ειναι λιγο δυσκολακι κοιταξε και για κανενα clio απ το 13 και μετα εχουν απο τους πιο καλους κινητηρες της αγορας αλλα δεν ξερω αν βγαινουν σε εξαταχυτο 

βρηκα ενα hyundai !
clion βγανει σε 6αρι αν ειναι με τα 110+ αλογα. δεν βρισκω...

1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Δείτε και τα 500(L)

ειδα ενα οικονομικο αλλα μαπα εξοπλισμο

ibiza κτλ αεριο σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

βρηκα ενα hyundai !
clion βγανει σε 6αρι αν ειναι με τα 110+ αλογα. δεν βρισκω...

ειδα ενα οικονομικο αλλα μαπα εξοπλισμο

ibiza κτλ αεριο σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκω

επειδη σε κοβω πιο πολυ για  hyundai παρτο αξιοπιστια φουλ σχετικα φτηνα σερβις ειδικα αν βρεις απο το 2016 και μετα ειναι και πανεμορφο χτυπα το

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, papleo61 είπε

επειδη σε κοβω πιο πολυ για  hyundai παρτο αξιοπιστια φουλ σχετικα φτηνα σερβις ειδικα αν βρεις απο το 2016 και μετα ειναι και πανεμορφο χτυπα το

δεν εχω θεμα με μαρκες κτλ κανενα
απλα ειναι το μονο που εχω βρει κατω απο 10 που να καλυπτει καποια βασικα κριτηρια

θα ηθελα ενα megane, duster, clio, sandero stepway

panda δεν θα ηθελα λογω σχεδιασμου.

punto, polo, κτλ κτλ επισης δεν εχω θεμα

το 500L Που ειχα βρει νομιζω ηταν φυσικο αεριο, αλλα μαπα εξοπλισμο

Επεξ/σία από μπαρμπαγιωργος
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

δεν εχω θεμα με μαρκες κτλ κανενα
απλα ειναι το μονο που εχω βρει κατω απο 10 που να καλυπτει καποια βασικα κριτηρια

ιδανικα θα ηθελα ενα megane, duster, clio κτλ κτλ

panda δεν θα ηθελα λογω σχεδιασμου.

τι να σου πω με τοσες επιλογες πιστευω κατι θα βρεις κοιταζε καθε μερα στο car μπαινουν εκατονταδες νεες αγγελιες οπως επισης και στο facebbok εχει μια σελιδα νομιζω που λεγεται αυτοκινητα μεταχειρισμενα ιδιωτες με σχεδον μισο εκατομυριο μελη 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...