Vasilakos92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παίδες. Έχω μια ερώτηση για εσάς αν γνωρίζει κάποιος. Έχω ένα pionner ράδιο cd με usb μέχρι πόσα gb μπορεί να διαβάσει; Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ , εκ των προτέρων! Και αν δεν γνωρίζεται να μου απαντήσετε και πάλι σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Vasilakos92
lasithi12 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 ε πες και το μοντελο ρε φιλε... τα νυχια μας θα μυρισουμε;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Vasilakos92 είπε Καλησπέρα παίδες. Έχω μια ερώτηση για εσάς αν γνωρίζει κάποιος. Έχω ένα pionner ράδιο cd με usb μέχρι πόσα gb μπορεί να διαβάσει; Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ , εκ των προτέρων! Και αν δεν γνωρίζεται να μου απαντήσετε και πάλι σας ευχαριστώ. Το μανουαλ τι γράφει;
Vasilakos92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 δυστυχώς δεν υπάρχει μάνουαλ έχει πεταχτεί στα σκουπίδια και δε μπορώ να δω. 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε ε πες και το μοντελο ρε φιλε... τα νυχια μας θα μυρισουμε; σωστά φίλε lasithi12 αλλά δυστυχώς δε το γνωρίζω.
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Σε πιονερ εχω δοκιμασει μεχρι 32gb και δεν ειχε θεμα παντως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα