boltsis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Λοιπόν έκανα import και στο FF και στο chromium και βλέπω τις καρτέλες μου, βέβαια οι κωδικοί πρέπει να ξαναμπούν αλλά λίγο το κακό. Βέβαια δεν είναι το περιβάλλον του chrome. Θα δοκιμάσω και αυτό που είπες πιο πάνω, απλα θα το γράψω στο τερματικό και θα το τρέξω? Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν μου παίζει το netflix. Δοκίμασα με το FF και chromium αλλά τίποτα, ενεργοποίησα και το DRM κατάλαβα καλά αλλά δε βλέπω να παίζει κάτι.. Τι κάνουμε τώρα μιας και γι αυτό το ήθελα πιο πολύ.. Μήπως να δοκιμάσω κάποιο άλλο browser η κάποια άλλα linux 32bit?
jim_p Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Αρχικα θα κλεισεις οποιο παραθυρο του chromium εχεις ανοιχτο. Μετα θα τα γραψεις στο τερματικο (καντα αντιγραφη-επικολληση για να εισαι σιγουρος) και θα αφησεις το τερματικο ανοιχτο οσο θα τρεχεις τον chromium και θα δοκιμαζεις sync. Αν κλεισεις το τερματικο, θα κλεισει και ο chromium, γιαυτο προσοχη. Οταν σιγουρευτεις πως το sync εγινε σωστα, ποσταρε παλι. Για το drm και το netflix δεν γνωριζω πολλα. Πολλοι λενε πως η βιβλιοθηκη για το widevine δεν βγαινει πλεον για 32bit. Η τελευταια 32αρα εκδοση της που καταφερα να βρω εινια αυτη, αλλα δεν ξερω που πρεπει να παει ή αν θα παιζει με το netflix σημερα, μιας και ειναι απο το 2019. https://dl.google.com/widevine-cdm/4.10.1582.2-linux-ia32.zip Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από jim_p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα