Giatakas2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά είχα μια οθόνη LG χάλασε και έβαλα μια άλλη που είχαμε στην αποθήκη LG πάλι και μου βγάζει το μύνημα out of range μόλις βάζω κωδικό να συνδεθώ. Εχω λειτουργικό Windows 11 Και αναλυτικά γράφει: Σήμα εκτός ορίων 67,4KHz/60Hz Οθόνη είναι Flatron W1943SB Edit*** η οθόνη που ειχα και δούλευε κανονικά είναι η Flatron W2240 Κάρτα γραφικών ενσωματωμένη σε επεξεργαστη. (επεξεργαστής i3 10100) νομίζω είναι Intel UHD 630. Έχω δοκιμάσει να μπω από F8 με λειτουργεί να κάνει launch με χαμηλά γραφικά ανοίγει πάλι το ίδιο και μόλις κάνω login βγάζει το μύνημα. Επίσης από safe mode δοκίμασα το msconfig. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.... Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Giatakas2003
nickol-us Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) H προηγούμενη οθόνη είναι 1080p ενώ η νυν ειναι χαμηλής ανάλυσης και γι'αυτό παίρνεις αυτό το μήνυμα. Δες το παρακάτω video, ελπίζω να ισχύει και για windows 11, μπες με safe mode και άλλαξε ανάλυση ή κάνε boot σε Low resolution Video Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από nickol-us
Giatakas2003 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, nickol-us είπε H προηγούμενη οθόνη είναι 1080p ενώ η νυν ειναι χαμηλής ανάλυσης και γι'αυτό παίρνεις αυτό το μήνυμα. Δες το παρακάτω video, ελπίζω να ισχύει και για windows 11, μπες με safe mode και άλλαξε ανάλυση ή κάνε boot σε Low resolution Video Το 1ο μπαίνω στο safe mode και δεν αφήνει να αλλάξω ανάλυση μου δείχνει μόνο μία δεν έχω άλλες επιλογές και το 2ο το έχω κάνει
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το VGA σε UEFI είναι παίδεμα. Για να έχω σήμα είτε μπαίνω με AnyDesk από 2ο υπολογιστή και ρυθμίζω την ανάλυση, είτε συνδέω κατευθείαν από την HDMI έξοδο με αντάπτορα σε VGA και βρίσκει αυτόματα την ανάλυση. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από Τέρης Α.
lector Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μια αλλη λυση ειναι, αν εχεις με καποιο τροπο προσβαση σε αλλη οθονη που υποστηριζει τουλαχιστον την αναλυση της προηγουμενης που ειχες, συνδεσε το pc εκει, μολις μπεις windows ορισε μια αρκετα χαμηλη ο,τι να ναι, κλεισε το pc, και μετα το συνδεεις στην τωρινη σου. Απο κει και περα ρυθμιζεις ξανα τη μεγιστη υποστηριζομενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα