Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, vaggelisthesgr είπε Και εγώ είχα θέμα με την allianz με καθαρή υπαιτιότητα του άλλου. Η allianz επειδή δεν είχα νομική κάλυψη και το γνώριζαν μου έριχναν το μπαλάκι να τους πάω δικαστικά για μια ζημιά των 300 ευρώ. Εννοείται πως τα έσκασα και δεν με ξαναείδαν από τότε. Δεν καταλαβα...Αφου ειναι στο φιλικο διακανονισμο γιατι ειχες προβλημα αν ηταν βεβαια και του αλλου .?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν καταλαβα...Αφου ειναι στο φιλικο διακανονισμο γιατι ειχες προβλημα αν ηταν βεβαια και του αλλου .? Γιατί έπεσα σε έναν μπάρμπα που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ και έβγαζε σενάρια από το μυαλό του για να εξηγήσει πως ενώ ήρθε από πίσω μου έφταιγα εγώ. Προφανώς δεν έκανε φιλικό διακανονισμό με αποτέλεσμα η ασφάλεια μου να μου ρίξει το μπαλάκι για να τον κυνηγήσω ο ίδιος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, vaggelisthesgr είπε Γιατί έπεσα σε έναν μπάρμπα που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ και έβγαζε σενάρια από το μυαλό του για να εξηγήσει πως ενώ ήρθε από πίσω μου έφταιγα εγώ. Προφανώς δεν έκανε φιλικό διακανονισμό με αποτέλεσμα η ασφάλεια μου να μου ρίξει το μπαλάκι για να τον κυνηγήσω ο ίδιος. Αρα δεν ειχε ευθυνη η allianz Αφου ο αλλος δεν εκανε δηλωση.... Νομικη προστασια αν ειχες δεν θα πληρωνες δικαστικα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Αρα δεν ειχε ευθυνη η allianz Αφου ο αλλος δεν εκανε δηλωση.... Νομικη προστασια αν ειχες δεν θα πληρωνες δικαστικα Η allianz έχει ευθύνη πρώτον γιατί δεν τους έβρισκα ποτέ στο τηλέφωνο και δεύτερον επειδή δεν έβγαλε άκρη με την ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού. Τους εξήγησα πως είχαν τα πράγματα και μου είπαν πως θα επικοινωνήσουν με την ασφαλιστική εταιρεία του έτερου οδηγού (αμφιβάλλω αν το έκαναν ποτέ) ώστε να τον συναιτήσουν καθώς ο τύπος ήταν προφανώς άσχετος με τον ΚΟΚ. Ίδια περίπτωση σε τρακάρισμα υλικών που είχε ο πατέρας μου , η εθνική τα κανόνισε όλα χωρίς να έχει νομική κάλυψη στο συμβόλαιο.
al3xis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Πάντα νομική προστασία. Κοστίζει ελάχιστα (1-2€ / μήνα) και σώζει! Ένα ΙΧ πωλητή μου, το είχε χτυπήσει λεωφορείο της ΔΕΗ (που μεταφέρει εργαζόμενους) στη Δ.Μακεδονία. Αυτοί έχουν αυτασφάλιση, οπότε κλάφτα.. 1 μέρα πριν γίνει το δικαστήριο (μετά από 2-3 αναβολές λόγω covid) πληρώσαν στο ακέραιο.. Περάσαν 2 χρόνια αλλά.. Να 'ναι καλά η νομική προστασία και η δικηγόρος που τα έτρεχε συνέχεια. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, vaggelisthesgr είπε Η allianz έχει ευθύνη πρώτον γιατί δεν τους έβρισκα ποτέ στο τηλέφωνο και δεύτερον επειδή δεν έβγαλε άκρη με την ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού. Τους εξήγησα πως είχαν τα πράγματα και μου είπαν πως θα επικοινωνήσουν με την ασφαλιστική εταιρεία του έτερου οδηγού (αμφιβάλλω αν το έκαναν ποτέ) ώστε να τον συναιτήσουν καθώς ο τύπος ήταν προφανώς άσχετος με τον ΚΟΚ. Ίδια περίπτωση σε τρακάρισμα υλικών που είχε ο πατέρας μου , η εθνική τα κανόνισε όλα χωρίς να έχει νομική κάλυψη στο συμβόλαιο. Καθε σοβαρη ασφαλιστικη αν δει οτι ο πελατης της εχει αδικο προσπαθει να τον πεισι να κανει δηλωση αλλα δεν μπορει να τον υποχρεωσει Κατα την γνωμη μου αν ο πλατης δικαστικα χασει θα πρεπει να πληρωνει αυτος τη ζημια και οχι η ασφαλιστικη του σε αυτη την περιπτωση Η αλλη ασφαλιστικη δεν εχει καμμια ευθυνη. 2
booogieman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Εμπιστευομαστε accredited; Ψαχνομαι...
lock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Είναι εκτός φιλικού διακανονισμου...αυτο λέει πολλα. Δεν ξέρω γιατί το κράτος επιτρέπει να υπάρχουν ασφαλείες εκτός φιλικού και να ταλαιπωρειται ο κόσμος. Θα έχω πλήρη άποψη μολις τρέξει η υπόθεση μου που με χτύπησε ταξί παραβιαζοντας προτεραιότητα. Οι αρχικές εντυπωσεις του συνεργείου που πήγε πραγματογνωμονας ειναι κακές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα