Προς το περιεχόμενο

Ασφαλιστική εταιρεία Accredited Insurance (Europe) Limited

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να ανανεώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου μου και αναζητώντας προσφορές σε μηχανή αναζήτησης https://www.insurancemarket.gr/ , έπεσα σε μια πολύ καλή προσφορά της εταιρείας Accredited Insurance (Europe) Limited για την οποία δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα.

Στην περιγραφή της ασφαλιστικής γράφει τα εξείς :

ΔΕΙΚΤΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ
Φερέγγυα χαρακτηρίζεται η επιχείρηση που έχει δείκτη φερεγγυότητας πάνω από 100%.
187.00%
ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ (SCR RATIO)
(SCR RATIO): 187.00%

To SCR ratio αντιπροσωπεύει το επιθυμητό επίπεδο κεφαλαίου που επιτρέπει σε μια εταιρεία να απορροφήσει σημαντικές και απρόβλεπτες ζημιές, δίνοντας παράλληλα μια λογική επιβεβαίωση στους ασφαλισμένους της ότι θα είναι σε θέση να καλύψει τις υποχρεώσεις της.

Η Accredited Insurance (Europe), αποτελεί μέλος του Ομίλου R&Q (Randall & Quilter Investment Holdings Ltd.) και δραστηριοποιείται στις Γενικές Ασφαλίσεις και στις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε..

Είναι αξιολογημένη για την οικονομική της ευρωστία με βαθμολογία Α- Εξαιρετική (Διεθνής Οίκος Αξιολόγησης «A.M. Best») ενώ ο Όμιλος είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (ΑΙΜ).

Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη, με εντυπωσιακούς δείκτες:

• Σύνολο περιουσιακών στοιχείων €2δις
  • Αύξηση αποθεματικών κατά €1,2δις
  • Κέρδη ενισχυμένα κατά 180%
  • Εγγεγραμμένα ασφάλιστρα που ξεπέρασαν ήδη από το πρώτο 8μηνο του 2020 το φράγμα του €1δις
  • Δείκτης Φερεγγυότητας 248%

Η Accredited Insurance (Europe) Limited εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Aegean Ασφάλειες Α.Ε.,(www.aegeaninsurance.gr), διαθέτοντας ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου με αντασφάλιση πρώτης σειράς από το μεγαλύτερο αντασφαλιστή παγκοσμίως τη Munich Re με αξιολόγηση Α και κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα €44δις.

- Γνωρίζετε την ανωτέρω ασφαλιστική , έχετε κάποια εμπειρία απο αυτήν καλή ή κακή;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είναι ΕΠΥ - δηλαδή με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρσιών και εκπροσωπείται από την Aegean Ασφάλειες ΑΕ.

Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όλες οι ασφαλιστικές που πληρούν τα κριτήρια της ΤΤΕ είναι καλές :)

Δημοσ.

Εκανα μια προσφατα 12 μηνη για το αυτοκινητο μαζί με οδικη καπου στα 150 ευρω..δεν εχω ακούσει κατι ασχημο γιαυτην παντως...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Εκανα μια προσφατα 12 μηνη για το αυτοκινητο μαζί με οδικη καπου στα 150 ευρω..δεν εχω ακούσει κατι ασχημο γιαυτην παντως...

150: 12  12,5 τον μηνα ??????????????Κατι δεν παει καλα .

Δημοσ.

130 για την ακρίβεια συν 20 η οδικη ...Δεν την εχω χρειαστει ακόμα οποτε δεν εχω αποψη...Το μόνο σίγουρο ειναι οτι ειναι πολυ φτηνη...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stefan123 είπε

130 για την ακρίβεια συν 20 η οδικη ...Δεν την εχω χρειαστει ακόμα οποτε δεν εχω αποψη...Το μόνο σίγουρο ειναι οτι ειναι πολυ φτηνη...

Για τι αμαξι μιλαμε ?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, al3xis είπε

Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όλες οι ασφαλιστικές που πληρούν τα κριτήρια της ΤΤΕ είναι καλές

Με αλλα λογια, οσο εισπραττουν και γλυτωνεις τα προστιμα για ανασφαλιστο ειναι καλες. Το θεμα ειναι τι γινεται αν χρειαστει να σε αποζημιωσουν για κατι, εκει ξεκιναει η ταλαιπωρια, ειτε μιλαμε για την Ασφαλιστικη Κατω Παρταλιου ειτε για την Εθνικη Ασφαλιστικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Πέμπτη έχω ραντεβού με πραγματογνώμονα τους για καταγραφή και αποζημίωση απο πτώση δέντρου, θα ενημερώσω πως θα εξελιχθεί γιατι και εγώ το έχω ένα άγχος!

Επεξ/σία από vaggos2586
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lector είπε

Με αλλα λογια, οσο εισπραττουν και γλυτωνεις τα προστιμα για ανασφαλιστο ειναι καλες. Το θεμα ειναι τι γινεται αν χρειαστει να σε αποζημιωσουν για κατι, εκει ξεκιναει η ταλαιπωρια, ειτε μιλαμε για την Ασφαλιστικη Κατω Παρταλιου ειτε για την Εθνικη Ασφαλιστικη.

Με σοβαρες ασφαλιστικες δεν ειχα προβλημα 

Anytime , Alianz , Hellas direct

9 ώρες πριν, stefan123 είπε

Renault megane 1400 κυβικα του 2007

Στον φιλικο διακανονισμο συμμετεχει ?

4 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Την Πέμπτη έχω ραντεβού με πραγματογνώμονα τους για καταγραφή και αποζημίωση απο πτώση δέντρου, θα ενημερώσω πως θα εξελιχθεί γιατι και εγώ το έχω ένα άγχος!

Ο Δημος δεν αποζημιωνει για τετοια ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Στον φιλικο διακανονισμο συμμετεχει ?

Ο Δημος δεν αποζημιωνει για τετοια ?

Αφενός ειναι συγκεκριμένοι οι δήμοι που ανακοίνωσαν οτι θα αποζημιώσουν απο πτώσεις δέντρων και αφετέρου αφού  πληρώνω ζημιές απο καιρικά στην ασφάλεια μου για ποιο λόγο να μην ζητήσω απο αυτούς την αποζημίωση?

Επεξ/σία από vaggos2586
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, vaggos2586 είπε

Αφενός ειναι συγκεκριμένοι οι δήμοι που ανακοίνωσαν οτι θα αποζημιώσουν απο πτώσεις δέντρων και αφετέρου αφού  πληρώνω ζημιές απο καιρικά στην ασφάλεια μου για ποιο λόγο να μην ζητήσω απο αυτούς την αποζημίωση?

Εχω την εντυπωση οτι η πτωση δεντρου ειναι ευθυνη του Δημου .Μπορει και να κανω λαθος...Καιρικα ειναι χαλαζι χιονι  κλπ . 

Ειναι μεγαλη η ζημια ? Ειχε καλεσει αστυνομια για καταγραφη ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω την εντυπωση οτι η πτωση δεντρου ειναι ευθυνη του Δημου .Μπορει και να κανω λαθος...Καιρικα ειναι χαλαζι χιονι  κλπ . 

Ειναι μεγαλη η ζημια ? Ειχε καλεσει αστυνομια για καταγραφη ?

Καιρικά φαινόμενα ειναι ξεχωριστή κάλυψη απο το χαλάζι (και τα δύο τα έχω), δεν ειναι μεγάλη ζημιά, στον ουρανό μόνο, κανένα 300αρι που ρώτησα σε pdr. Δεν κάλεσα τροχαία γιατι δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου... θα αποκλειόμουν και είχα και την οικογένεια μαζί!

Επεξ/σία από vaggos2586
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Στο παρελθον ειχα προβλημα με allianz και με εθνικη, και στις δυο περιπτωσεις υπαιτιοτητα του αλλου. Το θεμα της allianz λυθηκε μετα απο 3 χρονια περιπου και μετα απο απιστευτο κυνηγητο, το θεμα της εθνικης ποτε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Στο παρελθον ειχα προβλημα με allianz και με εθνικη, και στις δυο περιπτωσεις υπαιτιοτητα του αλλου. Το θεμα της allianz λυθηκε μετα απο 3 χρονια περιπου και μετα απο απιστευτο κυνηγητο, το θεμα της εθνικης ποτε.

Και εγώ είχα θέμα με την allianz με καθαρή υπαιτιότητα του άλλου. Η allianz επειδή δεν είχα νομική κάλυψη και το γνώριζαν μου έριχναν το μπαλάκι να τους πάω δικαστικά για μια ζημιά των 300 ευρώ. Εννοείται πως τα έσκασα και δεν με ξαναείδαν από τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...