LabrakisG1992 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 https://www.volkswagen.gr/el/models/taigo.html
NickTG Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Τα μόνα άλλα που έχουν πιο ψηλή θέση οδήγησης σε περίπτωση που δεν θες SUV ή crossover είναι τα MPV. Δεν ξέρω όμως πλέον αν βγαίνουν σε αυτές τις τιμές και κατηγορίες.
mobile_32 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δες το Yaris cross (αν και διαβάζω παράδοση το 2023...). Δεν έχει όμως τρομερά ψηλή θέση οδήγησης..... Εχω συνηθίσει και εγώ σε ψηλή θέση οδήγησης.....έχω την αίσθηση ότι μου δίνει «μεγαλύτερο εύρος ορατότητας», παράλληλα οδηγάω κ ένα αμάξι με χαμηλή θέση οδήγησης και δεν τη παλεύω καθόλου......υπόψιν δεν έχουν όλα τα suv ψηλή θέση οδήγησης.....πρέπει να τα δεις από κοντά και να τα οδηγήσεις. Update: ίσως το Dacia duster να προσφέρει κάτι τέτοιο κ μέσα στα λεφτά που διαθέτεις .... Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από mobile_32
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως ρε παιδιά εγω που είμαι 1.80 ενώ με το Corsa C που είχα έβλεπα την μούρη του αυτοκινήτου τώρα με το Meriva B δεν την βλέπω εκεί που τελειώνει το τζάμι ξεκινάει ο δρόμος και έχω βάλει το κάθισμα τέρμα πάνω. Απλά λογω του ύψος μου το έχω πάει τέρμα πίσω. Ακριβώς έτσι είχα και το παλιό αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα