RPDrummer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση αγοράς αυτοκινήτου μέχρι 19.000€ σε μεσαία κατηγορία και μου αρέσουν τα παρακάτω με σειρά προτεραιότητας : 1. Hyundai i30 fastback 2. Kia ceed '19 και μετά 3. Opel Astra '18 και μετά 4. Toyota Auris 2017 και μετά Έχω μπει στο i30 fastback και δε με βόλεψε η θέση οδήγησης ως προς την ορατότητα. Με τέρμα σηκωμένο το κάθισμα ήμουν και πάλι χαμηλά και δεν έβλεπα το καπό. Έχω ύψος 1,68 και οδηγώ αυτοκίνητα πόλης 20 ετίας και έχω συνηθίσει σε ψηλή θέση οδήγησης, να βλέπω το καπό και το δρόμο καλά. Θεώρησα ότι στο Hyundai θα χτυπάω στο δρόμο σε λακούβες και πεζοδρόμια καθώς δε θα τα βλέπω σε κοντινή απόσταση. Γνωρίζει κανείς αν τα αυτοκίνητα που ανέφερα έχουν επίσης χαμηλή θέση οδήγησης; Είναι έτσι όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας και απλά πρέπει να συνηθίσω; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από RPDrummer
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Νομιζω πρεπει να πας σε SUV Εχω ιδιο υψος και με Honda CRV μια χαρα βλεπω Βεβαια καινουργιο ξεφευγει σε τιμη Μπορεις να βρεις μεταειρισμενο σε πολυ καλη κατασταση Αλλοιως κοιτα για Terrios Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Γιάννης Platano
d_gkal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Έχω την εντύπωση οτι το Ρενό kadjar έχει υψηλή θέση οδήγησης και είναι στο budget σου
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, RPDrummer είπε Καλημέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση αγοράς αυτοκινήτου μέχρι 19.000€ σε μεσαία κατηγορία και μου αρέσουν τα παρακάτω με σειρά προτεραιότητας : 1. Hyundai i30 fastback 2. Kia ceed '19 και μετά 3. Opel Astra '18 και μετά 4. Toyota Auris 2017 και μετά Έχω μπει στο i30 fastback και δε με βόλεψε η θέση οδήγησης ως προς την ορατότητα. Με τέρμα σηκωμένο το κάθισμα ήμουν και πάλι χαμηλά και δεν έβλεπα το καπό. Έχω ύψος 1,68 και οδηγώ αυτοκίνητα πόλης 20 ετίας και έχω συνηθίσει σε ψηλή θέση οδήγησης, να βλέπω το καπό και το δρόμο καλά. Θεώρησα ότι στο Hyundai θα χτυπάω στο δρόμο σε λακούβες και πεζοδρόμια καθώς δε θα τα βλέπω σε κοντινή απόσταση. Γνωρίζει κανείς αν τα αυτοκίνητα που ανέφερα έχουν επίσης χαμηλή θέση οδήγησης; Είναι έτσι όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας και απλά πρέπει να συνηθίσω; Αυτα τα αυτοκινητα δεν ειναι στη μεσαια κατηγορια ειναι στην "μικρομεσαια" Μεσαια ειναι πχ octavia, passat Αφου θες τοσο ψηλη θεση μαλλον πρεπει να πας σε suv η crossover. 2
RPDrummer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Οι γνωστοί μου, λένε ότι έχω μάθει αλλιώς και είναι θέμα συνήθειας. Τα suv ή κροσόβερ δε μου αρέσουν και ανεβαίνω σε τιμές. Σίγουρα, πρέπει να δω και τις άλλες μου επιλογές για να κρίνω.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Γιατί να βλέπεις το καπό;Και να βλέπεις το καπό δεν θα βλέπεις τους προφυλακτήρες.Αν φοβάσαι τόσο τον όγκο του αυτοκινήτου βαλε αισθητηρες παρκαρίσματος.
dbrillis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Οι κατασκευαστές πάντως φροντίζουν στο σχεδιασμό τους να μην βλέπεις το καπό.
atrigane Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, RPDrummer είπε Καλημέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση αγοράς αυτοκινήτου μέχρι 19.000€ σε μεσαία κατηγορία και μου αρέσουν τα παρακάτω με σειρά προτεραιότητας : 1. Hyundai i30 fastback 2. Kia ceed '19 και μετά 3. Opel Astra '18 και μετά 4. Toyota Auris 2017 και μετά Έχω μπει στο i30 fastback και δε με βόλεψε η θέση οδήγησης ως προς την ορατότητα. Με τέρμα σηκωμένο το κάθισμα ήμουν και πάλι χαμηλά και δεν έβλεπα το καπό. Έχω ύψος 1,68 και οδηγώ αυτοκίνητα πόλης 20 ετίας και έχω συνηθίσει σε ψηλή θέση οδήγησης, να βλέπω το καπό και το δρόμο καλά. Θεώρησα ότι στο Hyundai θα χτυπάω στο δρόμο σε λακούβες και πεζοδρόμια καθώς δε θα τα βλέπω σε κοντινή απόσταση. Γνωρίζει κανείς αν τα αυτοκίνητα που ανέφερα έχουν επίσης χαμηλή θέση οδήγησης; Είναι έτσι όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας και απλά πρέπει να συνηθίσω; Στο Honda Jazz καθεσαι σχετικά ψηλά κ έχει πάρα πολύ κοντή μούρη, δηλ το αμάξι τελειώνει μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι σου 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, atrigane είπε Στο Honda Jazz καθεσαι σχετικά ψηλά κ έχει πάρα πολύ κοντή μούρη, δηλ το αμάξι τελειώνει μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι σου Σωστα ,..Το ειχα το 2007 με αυτοματο cvt κιβωτιο .Παρα πολυ καλο . 2
RPDrummer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να βλέπεις το καπό;Και να βλέπεις το καπό δεν θα βλέπεις τους προφυλακτήρες.Αν φοβάσαι τόσο τον όγκο του αυτοκινήτου βαλε αισθητηρες παρκαρίσματος. Να βλέπω το καπό, θεωρώντας ότι κάθισμα είναι ψηλά και να έχω ορατότητα σε 1-2 μέτρα από τον προφυλακτήρα. Στην παρακάτω εικόνα ο οδηγός θεωρώ ότι καθεται σωστά. Σε αντίθετη με εμένα, που έκατσα πιο χαμηλά με τέρμα σηκωμένο κάθισμα. Το ύψος του πίνακα οργάνων μαζί με το τιμόνι μου έκοβαν την ορατότητα. https://images.app.goo.gl/DEtN3XNHqc1sg2XZA
Lamogio01 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, RPDrummer είπε Καλημέρα σε όλους. Είμαι σε αναζήτηση αγοράς αυτοκινήτου μέχρι 19.000€ σε μεσαία κατηγορία και μου αρέσουν τα παρακάτω με σειρά προτεραιότητας : 1. Hyundai i30 fastback 2. Kia ceed '19 και μετά 3. Opel Astra '18 και μετά 4. Toyota Auris 2017 και μετά Έχω μπει στο i30 fastback και δε με βόλεψε η θέση οδήγησης ως προς την ορατότητα. Με τέρμα σηκωμένο το κάθισμα ήμουν και πάλι χαμηλά και δεν έβλεπα το καπό. Έχω ύψος 1,68 και οδηγώ αυτοκίνητα πόλης 20 ετίας και έχω συνηθίσει σε ψηλή θέση οδήγησης, να βλέπω το καπό και το δρόμο καλά. Θεώρησα ότι στο Hyundai θα χτυπάω στο δρόμο σε λακούβες και πεζοδρόμια καθώς δε θα τα βλέπω σε κοντινή απόσταση. Γνωρίζει κανείς αν τα αυτοκίνητα που ανέφερα έχουν επίσης χαμηλή θέση οδήγησης; Είναι έτσι όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας και απλά πρέπει να συνηθίσω; Είμαι στο ίδιο ύψος περίπου με εσένα και εδώ και 3 χρόνια οδηγώ το ceed. Σε όλα αυτά πλέον η θέση είναι χαμηλή για να σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι "μέσα" στο αυτοκίνητο. Θέμα συνήθειας είναι. Μετά από 3-4 βόλτες δεν πιστεύω να έχεις θέμα. Μην κρίνεις επειδή απλά μπήκες μέσα, πρέπει να το οδηγήσεις για να έχεις σωστή άποψη. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, RPDrummer είπε Να βλέπω το καπό, θεωρώντας ότι κάθισμα είναι ψηλά και να έχω ορατότητα σε 1-2 μέτρα από τον προφυλακτήρα. Στην παρακάτω εικόνα ο οδηγός θεωρώ ότι καθεται σωστά. Σε αντίθετη με εμένα, που έκατσα πιο χαμηλά με τέρμα σηκωμένο κάθισμα. Το ύψος του πίνακα οργάνων μαζί με το τιμόνι μου έκοβαν την ορατότητα. https://images.app.goo.gl/DEtN3XNHqc1sg2XZA Δεν κάθεται καλά ,που ειναι η υποστήριξη στον σβέρκο;
gazp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Είδα τον τίτλο του topic και χάρηκα ότι είχε ανοίξει το νήμα ο @tsofrasαλλά τσάμπα η χαρά 😆 On topic, νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας και δεν θα πρέπει να σε περιορίσει τόσο στην αναζήτηση σου 1
rackal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Αν έχεις τύχη διάβαινε λένε. Τύπος κέρδισε αυτοκίνητο και το πουλάει κούτα 4 χιλιάρικα κάτω.
RPDrummer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Στην τελική, βάζω και μαξιλάρι να πάρω κάνα πόντο 😅. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα