rackal Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Κλείσε τα Social, δίωξε το άγχος και θα κοιμάσαι σαν πουλάκι. Όλοι οι 20ριδες τα ίδια προβλήματα έχουν. Και πόσο μάλλον άνεργοι νέοι που λιώνουν όλο το βράδυ στο κινητό και κοιμούνται το πρωί. Τα ίδια προβλήματα είχα και γω τότε με δικτυακά παιχνίδια... 1
adi32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Ξύπνα νωρίς το πρωί 6:30-7 κάνε και άσκηση μέσα στη μέρα και στις 10:30 θα έχεις πέσει ξερός. Δοκίμασε και αυτό μετά αφού ρωτήσεις και το γιατρό σου https://www.skroutz.gr/s/3420772/Now-Foods-Melatonin-3mg-60-κάψουλες.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δεν μπορώ να σου πω πολλά. Θα πω τι δούλεψε σε εμένα και με πιάνει ευκολότερα ύπνος τον χειμώνα. Ανεπαρκεια βιταμινών που διορθώθηκε, ειδικά μαγνησίου. Το πλέον βασικό που ασχέτως με όλα τα άλλα μου φέρνει ευκολότερο ύπνο. Κόψιμο ροφημάτων το βράδυ με καφεΐνη όπως καφές και τσάι. Ξύπνημα πιο νωρίς. Αν δουλεύεις θα πρέπει σίγουρα να είσαι πτώμα το βράδυ αν οχι τότε κάνε τίποτα βόλτες έξω να ασκηθεί ο οργανισμός. Εποχή και καιρος, καλοκαίρι με τους ιδρώτες και τον καύσωνα έχω πάντα δυσκολότερο ύπνο, δυσπνοια, παράθυρα ανοιχτά και να ακούγεται έξω ο κόσμος και τα αυτοκίνητα. 2
Maurikycli Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, adi32 είπε Ξύπνα νωρίς το πρωί 6:30-7 κάνε και άσκηση μέσα στη μέρα και στις 10:30 θα έχεις πέσει ξερός. Δοκίμασε και αυτό μετά αφού ρωτήσεις και το γιατρό σου https://www.skroutz.gr/s/3420772/Now-Foods-Melatonin-3mg-60-κάψουλες.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Το πρωί;
costacurta Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μαν ούτε άγχος είναι ούτε τα σοσιαλ ούτε τίποτα. Λογικό μου ακούγεται. Αν ξυπνάς 3 πως να κοιμηθείς στις 12...βαλε ένα πρόγραμμα να ξυπνάς στις 7 και θα σου πω αν θα σε πάρει ο ύπνος μετά. Υγ το ξενύχτι γερνάει πρόωρα 2
Vigilante1319 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 αρχισε να μειωνεις τις ωρες που ξυπνας σιγα σιγα με ξυπνητηρι . Το καταληλο ωραριο ειναι 6:30 με 7 ωρες θα νιωθεις το πρωι οτι θελεις λιγο ακομα κι αλλο αλλα ταυτοχρονα εχεις οσο ενεργεια χρεαζεται την μερα και να αρχιζεις να εισαι λιγο πεσμενος το βραδυ για υπνο κατα τις 1:30- 2 τουλαχιστον ετσι παει σε μενα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις