Tpap7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα είμαι και νέο μέλος και ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Είμαι 20 χρόνων και ρε φίλε δεν λέει να με πάρει ο ύπνος τα βραδυα σήμερα ξύπνησα 3 το μεσημέρι και έως τώρα δεν έχω κοιμηθεί και σε 20 λεπτά πρέπει να φύγω για δουλειά.. Ελπίζω να γυρίσω και να αντέξω μέχρι το βράδυ μπας και φτιάξω το ωράριο. Λέτε να φτιάξει το έχει κάνει κανείς ; 1
Dr_Pepper Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Αν είναι μόνιμο το πρόβλημα και δεν βοηθάει τιποτα απλό πχ βαλεριάνα τότε συμβουλέψου γιατρό
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, Tpap7 είπε Καλησπέρα είμαι και νέο μέλος και ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας. Είμαι 20 χρόνων και ρε φίλε δεν λέει να με πάρει ο ύπνος τα βραδυα σήμερα ξύπνησα 3 το μεσημέρι και έως τώρα δεν έχω κοιμηθεί και σε 20 λεπτά πρέπει να φύγω για δουλειά.. Ελπίζω να γυρίσω και να αντέξω μέχρι το βράδυ μπας και φτιάξω το ωράριο. Λέτε να φτιάξει το έχει κάνει κανείς ; Αν ξυπνας 3 το μεσημέρι πως να κοιμηθείς το βράδυ; 7 3
Tpap7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Ναι έχω κακά ωράρια γενικά είμαι πολύ βραδινός άνθρωπος δεν απολαμβάνω την μέρα δεν μου αρέσει..Μαρεσει να κάθομαι το βράδυ χαλαρώνω. αλλά το θέμα είναι ότι δεν με παίρνει ο ύπνος πολλές φορές προσπαθώ να κοιμηθώ νορμαλ ας πούμε 12 η ώρα και ξεκουράζομαι μόνο που κάθομαι στο κρεβάτι και ξανά μάνα τα ίδια.. Έχω και άγχος αυτήν την περίοδο μπορεί να επηρεάζει και αυτό ;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Tpap7 είπε Ναι έχω κακά ωράρια γενικά είμαι πολύ βραδινός άνθρωπος δεν απολαμβάνω την μέρα δεν μου αρέσει..Μαρεσει να κάθομαι το βράδυ χαλαρώνω. αλλά το θέμα είναι ότι δεν με παίρνει ο ύπνος πολλές φορές προσπαθώ να κοιμηθώ νορμαλ ας πούμε 12 η ώρα και ξεκουράζομαι μόνο που κάθομαι στο κρεβάτι και ξανά μάνα τα ίδια.. Έχω και άγχος αυτήν την περίοδο μπορεί να επηρεάζει και αυτό ; Φυσικά και επηρεάζει το άγχος.Σημαντικό να βάλεις πρόγραμμα. 1
Tpap7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Ναι μπορώ να πω ουι έχω αρκετό άγχος και μπορεί όντως να με επηρεάζει αρκετά
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Συμπληρωμα μελατονινης μπορει να βοηθησει. Ειναι ασφαλες, δεν δημιουργει εξαρτηση, δεν κανει τον οργανισμο να τεμπελιαζει/συνηθιζει, δεν εχει παρενεργειες και απαντα ακριβως στο ζητημα που εχεις, δηλαδη στη ρυθμιση του βιολογικου ρολογιου, δηλαδη να κοιμασαι την ωρα που θες. Σε καθε περιπτωση ομως, πρεπει να συμβουλευτεις γιατρο και μαλιστα εγκαιρα, διοτι οσο το αφηνεις , τοσο θα χειροτερευει και τοσο πιο δυσκολα θα αντιμετωπιστει.
Tpap7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Το σκέφτηκα και εγώ..πήγα και πήρα μαγνήσιο αναβράζοντα δισκία που μου είπαν ότι βοηθάει αλλά δεν μου κάνει τίποτα.. Η μελατονινη νομίζω είναι το επόμενο βήμα
G.bar Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δεν χρειάζεσαι τίποτα από συμπληρώματα, απλά όταν πέφτεις να κοιμηθείς μην ασχολείσαι με το κινητό ή με το λαπτοπ. Διάβασε μισή σελίδα από ένα βιβλίο και θα σε πάρει ο ύπνος. Όλοι την έχουμε περάσει τη φάση. 5 1
Τέρης Α. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Κι εγώ αν ξυπνήσω κατά τις 12-1 μετά με παίρνει ο ύπνος κατά τις 5. Από μικρός όλο μου φτιάχνει η μαμά το ωράριο, τώρα προσπαθω εγώ, δεν φτιάχνει... Και στις 6 να ξυπνήσω 12-1 θα κοιμηθώ κι ας κουτουλω... Όπως λέει κι η μαμά: * Εγώ προτιμώ το: 1
Sanjuro Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν μας δίνεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. "Τώρα πρέπει να φύγω για δουλειά" λες, αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως έχεις μόνιμα απογευματινή δουλειά;; Αυτό μπορεί να είναι λίγο βλαμμένο πράγμα γιατί όλοι οι άλλοι έχουν αντίθετο ωράριο οπότε αφού το πρωί δουλεύουν εσύ μάλλον προτιμάς να το ξενυχτάς λίγο ώστε να νιώθεις πως ζεις. Όπως και να'χει η προφανής απάντηση είναι... Κουράσου περισσότερο π.χ. κάνε μισή ώρα περισσότερη περπάτημα κάθε μέρα. Ούτε μελατονίνες ούτε αναβράζοντα δισκία ούτε τίποτα. Μπορεί να πεις... "Μα δεν είμαι ξύπνιος την μέρα, αυτό σου λέω ρε φίλε". Εντάξει... τράβα κάνε περπάτημα την νύχτα τότε! Νωρίς, όχι την ώρα που θα ήθελες να είσαι για ύπνο. Αν δεν πιάσει το κόλπο τότε το επόμενο βήμα είναι αυτό που λέει ο/η G.BAR. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό τότε κακό δεν είναι να πας σε ψυχολόγο για 2-3 συνεδρίες. Όχι δεν κάνω πλάκα, ούτε δαγκώνουν ούτε αν δεν έχεις κάτι άλλο θα χρειαστεί να φας όλη σου τη ζωή εκεί. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Sanjuro 2
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Βρες πρωινη ενασχοληση, ειτε δουλεια, ειτε χομπυ, μαθημα, γυμναστηριο, δεν ξερω τι ενδιαφεροντα εχεις, που να ειναι κατα καποιο υποχρεωτικη ομως, να μην ειναι "ασε βαριεμαι που να τρεχω τωρα παω αυριο καλυτερα". Θα ταλαιπωρηθεις μερικες μερες αλλα μετα θα ισιωσεις μια και καλη. 1
filip123go Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Φίλε ειχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ με τίποτα!! Και 24 ώρες να ήμουν ξύπνιος δεν κοιμόμουν. Οι ώρες που κοιμομουν ηταν 6 το απόγευμα με 1 το βράδυ. Αν δεν επεφτα για ύπνο αυτές τις ώρες τελείωσε. Με έχουν βοηθήσει 3 πράγματα. 1ον μελατονίνη (με προσοχή, γιατί αν πάρεις μεγάλη ποσότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μειώνονται τα επίπεδα τεστοστερόνης, με ότι αυτό συνεπάγεται). 2ον γυμναστική (σε έμενα δούλευε ,τουλάχιστον 6 ώρες πριν κοιμηθω). 3ον εχω αγοράσει visual novels στο Nintendo switch και ξαπλώνω το βράδυ στο κρεβάτι και διαβάζω. Στο τέταρτο με παίρνει ο ύπνος... Αυτά με βοήθησαν εμένα. Καλή τύχη... Είναι σκότωμα να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ.. είσαι συνέχεια πεθαμένος....
txcellas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Νομιζω οτι εισαι στο σωστο forum να ρωτησεις για αυπνια insomnia=αυπνια. Για μενα η λυση ειναι ξυπνημα το πρωι. Δουλευω πολυ νωρις το πρωι και το βραδυ πεφτω για τουβλο για υπνο. Αν κοιμηθω το μεσημερι πανω απο 30 λεπτα το βραδυ παλι δεν μπορω να κοιμηθω γι αυτο και κοιμαμαι απο 10 εως 20 λεπτα, ισα ισα εκει που παει να με παρει ο υπνος να χτυπησει το ξυπνητηρι και να σηκωθω. Ειναι τα λεγομενα power booster.
G.TH. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Και ο Ρεντ Ντράγκον και ο Νότης το ίδιο πρόβλημα έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις