nikos3118 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παίδες. Ενδιαφέρομαι για αγορά μεταχειρισμένου Skoda Scout, μοντέλο 09-10, το βενζινοκινητο 1.8 TSI με τα 160 άλογα. Το αυτοκίνητο έχει όλα όσα θέλω, τρελούς χώρους, πολύ καλή κύλιση, ποιοτικό εσωτερικό και παρότι προφανώς δεν είναι SUV, η τετρακίνηση του και η σχετικά μεγάλη απόσταση του από το έδαφος (πάντα συγκριτικά με ένα οποιοδήποτε stationwagon, αφού μάλλον σε αυτήν την κατηγορία ανήκει) σου δίνουν και κάποιες δυνατότητες παραπάνω ( εννοείται πως δεν το θέλω για βουνό το αυτοκίνητο). Το βρίσκω σε τιμή που είναι μέσα στο μπάτζετ μου. Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι κυρίως η αξιοπιστία του, καθώς γενικά τον όμιλο vw δεν τον εκτιμώ καθόλου. Αλλα το αυτοκίνητο με καλυπτει παντού... Το συγκεκριμένο μοτέρ φαντάζομαι είναι αυτό που φοράνε τα passat; Έχει θέματα αξιοπιστίας; Κάπου διάβασα ότι ακόμα και με λίγα χλμ καιει λάδι και για προβλήματα με την καδένα χρονισμου. Γνωρίζει κάποιος κάτι για την πραγματική του κατανάλωση; Να σημειώσω ως προς την κατανάλωση ότι γενικά οδηγώ χαλαρά και το αυτοκίνητο δε θα κάνει χιλιόμετρα σε κίνηση καθώς μένω σε χωριό. Ευχαριστώ πολύ για την οποία βοήθεια, κάθε άποψη καλοδεχούμενη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα