e1995kati Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας είχα το vr400 ήταν σκυλί στην πρωηγουμενη 50αρα(εννοείτε ταχύτητα) τώρα με την 100 βλέπω ότι το αυθεντικό της βοντα h300s πιάνει 95 με 102 ενώ το tplink μέχρι 90 βαριά επίσης το h300s δίνει 13ping....ενώ το άλλο 18 με 19 και 20. Τι γίνετε? Όλα τα ρούτερ που έχουν vdsl2 με ίδιες ταχύτητες δεν θα πρέπει να λειτουργούν?? Ποιο ρούτερ τις αγοράς θα μου προτείνατε εσείς??? Στο σπίτι υπάρχουν αρκετές συσκευές με switch κτλπ.....με το h300s το μόνο θέμα είναι αν υπερφορτοθει με τις συσκευές ρίχνει την γραμμή οπότε κάποιες είναι εκτός....Υπάρχουν ρούτερ που να παίξουν έτσι όπως της βοντα....για τηλεφωνία έχω και ως δεύτερη την ιντερτελεκομ οπότε δεν Μ απασχολει Επίσης γιατί πολλές φορές αυτά τα ρούτερ επιβαρύνοντε αν βάλω 3 τηλέφωνα. Δηλαδή ένα στην μια θύρα και στην δεύτερη επιστροφή γραμμής και ταφ.....Διευκρίνιση( σε προσπάθεια επίλυσης έκανα το εξής άνοιξα την πρίζα πήρα το ζευγάρι που πάει στην άλλη που θα μπει το ασύρματο και πανω στο ζευγάρι έβαλα ένα καλώδιο rj11 και το έβαλα απευθείας σε phone1 στην άλλη έχω μουφα με ταφ για άλλες δύο γραμμές εκ τον οποίον η μία είναι με utp cat5e 20 μέτρα και καταλήγει σε πρίζα εξωτερικη)..Τώρα ερώτηση έτσι πως το έκανα στις μπριζες χρειάζονται φίλτρα? Γενικά στις νέες συνδέσεις fttc είναι απαραίτητα?? Από τον 3ο πάει σε ισόγειο ένα utp cat6 pet και εκεί έχω switch μετά acces point tl-wa901nd ena laptop kai ena mag......μήπως για σωστή λειτουργία πρέπει να ρίξω τρία υτπ απ' τις θύρες του ρούτερ για να μην επιβαρύνω την μια που είναι τώρα?? Και γενικα την συσκευη Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από e1995kati
iliasleon Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μηπως θελεις να πεις για το tplink 100v?Γιατι απ' οσο ξερω η vodafone αυτο εδινε... Για την αγορα ενος αλλου ρουτερ, θα σου πρότεινα να πας σε fritzbox.Το εχω δοκιμασει εγω σε vodafone 50αρα και παιζει απροβλημάτιστα τηλεφωνια και τηλεοραση... Ολα αυτα που σου γραφω προυποθετουν να εχεις κωδικους(tokens) για την συνδεση της τηλεφωνιας...αν ψαξεις λιγο μπορεις να τους βρεις.
e1995kati Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Έψαξα το πρόγραμμα το είχα πάλια και λέει file dosnt exist(μιλάω για voip backup h300s)μέσα από το insomnia to vrika...και τώρα έχει διαγραφεί αν το έχει κάποιος θα χαιρομουν πολύ να το στείλει σε μύνημα...το tplink vr400 ήταν της αγοράς ρούτερ το είχα απ' όταν ήταν οι γραμμές pstn αλλά με 50αρες έπαιζε άψογα...Σκεφτομε να πάω σε ρούτερ με port forwarding και να βάλω τους κωδικούς σε σε ht801 διότι τα fritz einai akriva
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 19 hours ago, e1995kati said: Έψαξα το πρόγραμμα το είχα πάλια και λέει file dosnt exist(μιλάω για voip backup h300s)μέσα από το insomnia to vrika...και τώρα έχει διαγραφεί αν το έχει κάποιος θα χαιρομουν πολύ να το στείλει σε μύνημα...το tplink vr400 ήταν της αγοράς ρούτερ το είχα απ' όταν ήταν οι γραμμές pstn αλλά με 50αρες έπαιζε άψογα...Σκεφτομε να πάω σε ρούτερ με port forwarding και να βάλω τους κωδικούς σε σε ht801 διότι τα fritz einai akriva το 7530 δεν ειναι ακριβο για αυτα που εχει και κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα