Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα....έχω προβληματιστεί πολύ καθώς αυτές τις μέρες ήθελα να αγοράσω ένα huawei nova 9 και το βρήκα πάρα πολύ φθηνό απο ένα κατάστημα του best price κα πιο συγκεκριμένα από το vivastore.gr ....το σύνολο των κριτικών που διάβασα ήταν θετικές αλλά διάβασα και δύο με τρεις κριτικές που με προβλημάτισαν και ενώ παρήγγειλα το κινητό που θέλω δεν ξέρω καν τι θα κάνω... Η πρώτη κριτική που διάβασα είναι ότι ένα άτομο παρήγγειλε ένα xiaomi και το κουτί ήταν κολλημένο με ταινία και το κινητό όταν το ενεργοποίησε ήταν στα πολωνικά... μια άλλη κριτική δε ήταν ένα άλλο άτομο που αγόρασε ένα xiaomi redmi note 8 pro και από την ώρα που το ενεργοποίησε δεν λειτουργούσε ούτε η κάμερα ούτε κλήσεις γίνονταν και έκανΕ reboot μόνο του...με τα πολλά πολλά φάνηκε ότι υπήρχε πρόβλημα με την πλακέτα....όμως και πάλι το θέμα είναι ότι το κινητό που αγόρασε ο συμπολίτης δεν ήταν του κουτιού με αυτά τα στοιχεία που παρουσίασε....γι'αυτό φοβάμαι μήπως ειμαι εγώ ο άτυχος και μου έρθει το huawei nova 9 προβληματικό.....το άλλο που το πάτε;;; με το που έκανα την παραγγελία από την σελίδα το προϊόν χάθηκε από την σελίδα.... Δηλαδή τι τόσο τυχερός ήμουν και πήρα το τελευταίο πακέτο;

Θα ήθελα την γνώμη σας...Ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το scam δείχνει ότι δεν είναι 100% αξιόπιστο.

Επίσης αν γίνει κάτι (οτιδήποτε) και δεν το αναλάβουν μετά τι κάνεις?

Βλέπω ότι δεν έχει φυσικό κατάστημα που και αυτό είναι ένα μειονέκτημα αρκετά σημαντικό.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Στο Σκρουτζ το έχει 379.55€ (με τα έξοδα κλπ)

Στο Best Price το ίδιο.

Διαθέσιμο 1-3 μέρες και τα δύο.

Δημοσ.

Είχα πάρει πέρισυ στην κόρη μου συσκευή (Xiaomi), από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ηρθε σφραγισμένο, με αντικαταβολή. Ολα καλά.

Δεν χρειάστηκα επισκευή-χρήση εγγύησης για να ξέρω τι υποστήριξη υπάρχει...

Δημοσ.

Ας πούμε στο Onething.gr έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη καθώς αρκετά άτομα αγοράζουν και με από φορολόγηση και το site δείχνει και πόσα αποθέματα υπάρχουν.. Απλά η τιμή πάει γύρω στα 383 ευρώ με ΦΠΑ 

Πάντως από το Onething είναι όλοι ικανοποιημένοι και η σελίδα scamadviser δείχνει 90% legit, όπως και από την σελίδα Locoss όλοι είναι ευχαριστημένοι και όσοι είχαν θέμα με το κινητό το προσωπικό ήταν πολύ πρόθυμο να βοηθήσει και ότι δεν επισκευαζόταν τους το αντικαθιστούσε με νέο και έξοδα αποστολής δικά τους 

Απόφασισα να το παραγγείλω τελικά από το κατάστημα Locoss γιατί σε όσους παρουσιάστηκε πρόβλημα είχαν μεγάλη στήριξη από το κατάστημα. Μπορεί στο scamadviser να είναι 5 points κάτω από το Onething αλλά δεν αναφέρει κανένας για την aftersale στήριξη και στο Locoss οι αγοραστές είναι πολύ περισσότεροι 

Δημοσ.

Εν τελεί υπάρχει εγγύηση και στο Onething και δωρεάν επιστροφή για οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Αύριο θα κανω την παραγγελία μου και έτσι θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. 

Δημοσ.

Αναφέρεις στο πρώτο κατάστημα έκανες παραγγελία και μετα δεν υπήρχε στην σελίδα .Μήπως προχώρησε κανονικά και δεν φαίνεται ;

Πάντως σε όλα τα καταστήματα που αναφέρθηκαν, γράφουν και διεύθυνση να τους βρει κανείς και απο κοντά αν έχει θέματα ,άσχετα αν δεν έχουν φυσικό κατάστημα

Υπάρχουν και άλλοι που δεν αναφέρουν τίποτε μόνο τηλεφωνο .Τελος το Onething φαινεται πουλά κυρίως χονδρική παρά λιανική ,αυτο δειχνει μια αξιοπιστία παραπάνω.

Δημοσ.

Γι’αυτό ακριβώς μόλις παρήγγειλα από Onething 

Πραγματικά δεν ξέρω τι τρέχει με το πρώτο κατάστημα και από την αρχή δεν μου γέμιζε το μάτι…ανακάλυψα μετά κι άλλες κρυμμένες κριτικές τις οποίες το site προσπαθούσε να τις αποκρύψει…Πάντως έστειλα και σε έναν γνωστό μου και από θέμα αξιοπιστίας με διαβεβαίωσε ότι το Onething είναι όντως αξιόπιστο και μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια όλοι όσοι αγόρασαν και συνεχίζουν να αγοράζουν έμειναν πλήρως ικανοποιημένοι σε όλους τους τομείς. Ακόμη και με αποφορολόγηση ολα γίνονται άμεσα χωρίς κανένα θέμα.. ειδικά όλοι μιλούν για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος  πάντα με θετικά λόγια ο οποίος δεν προσπαθεί να κρυφτεί ούτε και να κάνει τα στραβά μάτια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...