elpenor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 @Ducatista Πολύ ωραία βιτρίνα έχεις φτιάξει! Φοβάμαι όμως ότι δεν έχει νόημα να βάλεις κάθετα την οθόνη αφού όλα τα video που έχεις είναι 16:9. Το 16:9 ορίζει την αναλογία πλάτους/ύψους της οθόνης που θα πρέπει να βάλεις για να φαίνεται σωστά το video. Αν την βάλεις κάθετα (9:16) το video θα έχει μαύρες μπάρες πάνω και κάτω και θα φαίνεται μικρό στο κέντρο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 ευχαριστω φιλε μου! η αληθεια δεν σκεφτηκα οτι θα εχω προβλημα με τις αναλογιες.. αν καποιος εχει κανει κατι τετοιο θα τον παρακαλουσα να μου δειξει τον τροπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ducatista είπε ευχαριστω φιλε μου! η αληθεια δεν σκεφτηκα οτι θα εχω προβλημα με τις αναλογιες.. αν καποιος εχει κανει κατι τετοιο θα τον παρακαλουσα να μου δειξει τον τροπο.. Στην περίπτωση σου απλά δεν γίνεται. Αν ήθελες να παίζεις μόνο ένα video θα μπορούσες να βάλεις κάποιον που γνωρίζει να σου φτιάξει ένα ειδικά για εσένα σε portrait. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, elpenor είπε Στην περίπτωση σου απλά δεν γίνεται. Αν ήθελες να παίζεις μόνο ένα video θα μπορούσες να βάλεις κάποιον που γνωρίζει να σου φτιάξει ένα ειδικά για εσένα σε portrait. Δύσκολο αρκετά επειδή παίζω αρκετά βίντεο και αλλαζω αρκετά συχνά.... κρίμα λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) επαναφερω το ποστ..! αν συνδεσω pc μπορω να τρεξω τα βιντεο σε καθετη προβολη σε ολες τις οθονες οτι διασταση και να εχουν απο μαμα τα βιντεο? εντιτ! το εκανα και βγαζει μπαρες δεξια αριστερα.. μετα εκανα μετροπη στο filmora και το μισο βιντεο λειπει μονο στο κεντρο το εκανε 16:9 καποιος που να γνωριζει?? Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2022 από Ducatista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Προφανως δεν γινεται απλά να αλλαξεις την αναλογια σε 9:16 με μαγικο τροπο, χωρις ειτε να εχεις μαυρες μπαρες πανω κατω, ή να το "τραβηξεις" το βιντεο πανω-κατω και οποτε να αλλοιωθει οτι προβαλει Δεν καταλαβα τι εκανες και σου εβγαλε μπαρες δεξια αριστερα. Αυτο ενω ηταν σε καθετη διαταξη? Μεσα απο τα windows, εκανες rotate φανταζομαι κατα 90 μοιρες? Δεν ξερω γενικα που βρισκετε αυτες τις διαφημισεις απο τα διαφορα brands, αλλα κατα 99% θα εχουν και σε 9:16 μιας και εχω δει αρκετες οθονες καθετες (οκ οχι κοσμηματα, αλλα δεν ξερω, ισως να βρεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Προφανως δεν γινεται απλά να αλλαξεις την αναλογια σε 9:16 με μαγικο τροπο, χωρις ειτε να εχεις μαυρες μπαρες πανω κατω, ή να το "τραβηξεις" το βιντεο πανω-κατω και οποτε να αλλοιωθει οτι προβαλει Δεν καταλαβα τι εκανες και σου εβγαλε μπαρες δεξια αριστερα. Αυτο ενω ηταν σε καθετη διαταξη? Μεσα απο τα windows, εκανες rotate φανταζομαι κατα 90 μοιρες? Δεν ξερω γενικα που βρισκετε αυτες τις διαφημισεις απο τα διαφορα brands, αλλα κατα 99% θα εχουν και σε 9:16 μιας και εχω δει αρκετες οθονες καθετες (οκ οχι κοσμηματα, αλλα δεν ξερω, ισως να βρεις) Καλα μην βαράς απλα ρωτάω! Εκανα απο το pc κΘετη προβολη και εκανα η προσπαθησα να κανω απο το filmora σε 16 9 αλλα οταν το κανω αυτο χανεται η μιση εικονα και δεν βολευει! Τις διαφημίσεις τις παίρνουμε από την εταιρία και η αλήθεια δεν ρώτησα για 16.9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Ducatista είπε Καλα μην βαράς απλα ρωτάω! Εκανα απο το pc κΘετη προβολη και εκανα η προσπαθησα να κανω απο το filmora σε 16 9 αλλα οταν το κανω αυτο χανεται η μιση εικονα και δεν βολευει! Τις διαφημίσεις τις παίρνουμε από την εταιρία και η αλήθεια δεν ρώτησα για 16.9 Α ναι, ξεχασα την περιπτωση που απλα κανεις ζοομ και παλι δεν θα εχεις το αποτελεσμα που θες. Οκ, απλα ειναι κοινη λογικη. Τεσπα Μια διορθωση ξανα, 9:16 πρεπει να ρωτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Α ναι, ξεχασα την περιπτωση που απλα κανεις ζοομ και παλι δεν θα εχεις το αποτελεσμα που θες. Οκ, απλα ειναι κοινη λογικη. Τεσπα Μια διορθωση ξανα, 9:16 πρεπει να ρωτησεις. Τι να σου πως ρε φιλαράκο αν υπάρχει κάποια άλλη λύση και γνωρίζεις η μπορεί να το κάνει κάποιος να πληρώσω δεν έχω θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 19 λεπτά πριν, Ducatista είπε Τι να σου πως ρε φιλαράκο αν υπάρχει κάποια άλλη λύση και γνωρίζεις η μπορεί να το κάνει κάποιος να πληρώσω δεν έχω θέμα... Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να διορθώσουμε ώστε να παίξει στην κάθετη αναλογία. Ή θα βρεις διαφημιστικά spot από όπου βρίσκεις ήδη, ή θα πληρώσεις κάποιον να σου φτιάξει. Δεν είναι θέμα κόψε-ράψε. Είναι πρακτικά αδύνατο από το υλικό που ήδη έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν υπάρχει κάτι που να μπορούμε να διορθώσουμε ώστε να παίξει στην κάθετη αναλογία. Ή θα βρεις διαφημιστικά spot από όπου βρίσκεις ήδη, ή θα πληρώσεις κάποιον να σου φτιάξει. Δεν είναι θέμα κόψε-ράψε. Είναι πρακτικά αδύνατο από το υλικό που ήδη έχεις. Κατάλαβα! Οπότε πάμε στην λύση να έχει η εταιρεία σε 9.16! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα