Ducatista Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά θα ήθελα αν κάποιος έχει άποψη να μου πει για μια τηλεόραση ή οθόνη με την δυνατότητα κάθετης προβολής για να την βάλω σε πλαίσιο για display σε μαγαζί.. εννοείται να παίζει σε λουπα από USB αρχείο.. αα χωρίς τρελή ανάλυση 1080 είναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Και γιατί να πάρεις τηλεόραση κάθετης προβολής(δεν γνωρίζω αν υπάρχει και ποιό το κόστος) και όχι απλά να κάνεις edit τα βίντεο κάνοντας τα rotate; Δεν ξέρω αν σου είναι πιο δύσκολο, έχε το πάντως σαν εναλλακτική στο μυαλό σου σε περίπτωση που δε σε συμφέρει ή δεν βρεις τηλεόραση κάθετης προβολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, nickol-us είπε Και γιατί να πάρεις τηλεόραση κάθετης προβολής(δεν γνωρίζω αν υπάρχει και ποιό το κόστος) και όχι απλά να κάνεις edit τα βίντεο κάνοντας τα rotate; Δεν ξέρω αν σου είναι πιο δύσκολο, έχε το πάντως σαν εναλλακτική στο μυαλό σου σε περίπτωση που δε σε συμφέρει ή δεν βρεις τηλεόραση κάθετης προβολής Γιατι θα αλλάξω την οθόνη και θέλω τις ίντσες αλλά όχι στο μήκος αλλά στο ύψος για να έχω μεγαλύτερο display και δνε θελω να κάνω συνέχεια edit γιατι θα αλλάζω συχνά αρχεία και ειναι και αρκετά (κοσμήματα ρολογια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipoOS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Υπεροχη οθόνη αλλά την λυπάμαι να παίζει 24/7 Κάτι σε πιο φθηνό υπαρχει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Ducatista Οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση μπορείς να την βάλεις κάθετα αρκεί να έχεις την ανάλογη βάση και να την συνδέσεις με υπολογιστή ώστε να έχεις τη δυνατότητα να την δηλώσεις στους drivers σαν portait. Οι ακριβές οθόνες έχουν βάσεις που το κάνουν από μόνες τους αλλά και σε οποιαδήποτε βάση σαν και αυτή μπορείς να την βάλεις κάθετα. Φρόντισε το panel να είναι IPS γιατί τα VA και ιδίως τα TN δείχνουν άθλια κάθετα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, elpenor είπε @Ducatista Οποιαδήποτε οθόνη ή τηλεόραση μπορείς να την βάλεις κάθετα αρκεί να έχεις την ανάλογη βάση και να την συνδέσεις με υπολογιστή ώστε να έχεις τη δυνατότητα να την δηλώσεις στους drivers σαν portait. Οι ακριβές οθόνες έχουν βάσεις που το κάνουν από μόνες τους αλλά και σε οποιαδήποτε βάση σαν και αυτή μπορείς να την βάλεις κάθετα. Φρόντισε το panel να είναι IPS γιατί τα VA και ιδίως τα TN δείχνουν άθλια κάθετα. Έχω ήδη βάση και μια τηλ philips που παιζει απλα επειδη θελω να μεγαλώσω τις ιντσες κάθετα όπως είπα οπότε θέλω και σαν αυτό που έστειλες αλλά πιο φθηνά κι ανάλυση 1080 είναι οκ.! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 9:45 ΜΜ, Ducatista είπε . εννοείται να παίζει σε λουπα από USB αρχείο.. αυτό το έχεις δει κάπου ή το έβγαλες από την κοιλιά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε αυτό το έχεις δει κάπου ή το έβγαλες από την κοιλιά σου? Αυτο κάνω εδώ και 2 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 με ποιο μοντέλο tv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε με ποιο μοντέλο tv? Μια philips δεν θυμάμαι μοντέλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Ducatista είπε Μια philips δεν θυμάμαι μοντέλο! εγώ που το έψαχνα πρόσφατα αυτό το χαρακτηριστικό σε σημερινές οθόνες/τηλεοράσεις δεν το βρήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε εγώ που το έψαχνα πρόσφατα αυτό το χαρακτηριστικό σε σημερινές οθόνες/τηλεοράσεις δεν το βρήκα Στην τύχη την πηρα και εγω αν θες θα βρω το μοντέλο να σου στείλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Πάντως πολύ δύσκολα θα βρεις άλλη τηλεόραση να παίζει σε loop από το USB και αν θέλεις να την βάλεις και portrait θα πρέπει να κάνεις rotate τα video του USB όπως σου έγραψε ο nickol-us. Αν την ενώσεις με HDMI με το PC θα λυθούν όλα τα θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, elpenor είπε Πάντως πολύ δύσκολα θα βρεις άλλη τηλεόραση να παίζει σε loop από το USB και αν θέλεις να την βάλεις και portrait θα πρέπει να κάνεις rotate τα video του USB όπως σου έγραψε ο nickol-us. Αν την ενώσεις με HDMI με το PC θα λυθούν όλα τα θέματα. Είναι πάνω σε βιτρίνα δύσκολο... Σε usb παίζει λουπα μια συλλογή από βίντεο από ρολόγια κοσμήματα κλπ 24/7 Εδώ φαίνεται καλύτερα νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα