stefanos_79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Εχω ενα φορητο Compaq με dvd-cdrw combo drive και θα ηθελα να του περασω dvdr.Ειναι δυνατη η αλλαγη και ποσο θα κοστισει συμφερει?
Nfountou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Egw pisteuw oti kalutera einai na milhseis me compaq... Isws na exeis provlhma me to psu tou laptop sthn periptwsh pou to dvdrw katanalwnei perisotero reuma k to psu einai as8eniko....
vagpap Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Για το κόστος, μάλλον θα είναι υψηλό... Όταν έψαχνα DVD για Compaq, η ίδια η εταιρία το έδινε 160€ ενώ όταν πήγα από την Toshiba (που είναι η κατασκευάστρια εταιρία) το βρήκα 120€...
grtsik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Φίλε μου αντιμετώπισα και γω το ίδιο πρόβλημα με έναν Compaq 2134 ΕΑ. Δεν μπορείς να κάνεις την αλλαγή , όπως μου είπαν από την Compaq , (υποθέτω είναι πολιτική της εταιρείας για να πουλά καινούργια μοντέλα). Μπορείς όμως να βάλεις ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ dvd-writer, όπως το Plextor 708Α που έβαλα εγώ και ησύχασα. Το συγκεκριμένο μηχάνημα, έχει το πλεονέκτημα σύνδεσης τόσο USB 2.0, ( πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις παντού), όσο και Firewire (που στην περίπτωση του laptop αποδεικνύεται ΑΣΤΕΡΙ). Αναγνωρίζεται ακόμα και από προγράμματα τύπου Norton Ghost, σε περίπτωση που θελήσεις να πάρεις backup όλου του συστήματός σου. Στη διάθεσή σου για όποιες απορίες Φιλικά Γρηγόρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.