AtiX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, POS είπε δεν υπαρχει περιπτωση τα iphone να λειτουργουν στην ευρωπη ως τερματικα pos και να δεχονται ανεπαφες πληρωμες μεσω nfc με εφαρμογη της apple απο τη στιγμη που η apple δεν εχει τραπεζικη αδεια (εκτος και αν εχει) το πιθανοτερο ειναι να ξεκλειδωσουν το nfc και να μπορουν να τρεχουν στα iphone οι αντιστοιχες εφαρμογες των τραπεζων/fintech που εως σημερα μετατρεπουν τα android κινητα τηλεφωνα σε τερματικα pos. eurobank: https://www.eurobank.gr/el/omilos/grafeio-tupou/deltio-tupou-08-11-21 viva: https://www.vivawallet.com/gr_el/tap-on-phone mypos: https://www.mypos.eu/el/glass εννοειται πως η υπηρεσια ειναι μονο για επιχειρησεις αυτη τη στιγμη ο μονος τροπος για να χρησιμοποιησει ενας επιχειρηματιας το iphone για να δεχτει πληρωμη με φυσικη παρουσια της καρτας ειναι με QR code ή εξωτερικο card reader Γίνεται να χρησιμοποιήσεις το wallet για να πληρώσεις αλλά δεν γίνεται για να πληρωθείς? Με την ίδια λογική δεν θα μπορούσε ούτε καν να πληρώσεις μέσω του wallet… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amveria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Τότε γιατί μπήκε σε έξοδα αγοράζοντας μια εταιρία αφού θα μπορούσε απλά να ξεκλειδώσει το nfc? Δηλαδή μπορεί να το κλειδώσει αλλά πρέπει να αγοράσει εταιρία για να το ξεκλειδώσει? Κάτι άλλο παίζει, θα το δούμε όταν βγει… Μάλλον ήθελε το know how, ή ήθελε με έναν όσο πιο οικονομικό τρόπο να πει ξεκάθαρα τώρα είμαι έτοιμη να μπω κι εγώ σε αυτόν τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, filip123go είπε Αυτό... Δεν θα είναι "μαύρη" η συναλλαγή;; Θα έχω εγώ λεφτά στο δικό μου wallet, και θα τα μεταφέρω στο δικό σου. Δεν θα φαίνεται πουθενά. Δεν θα είναι καταγεγραμμένο πουθενά.... Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Το ίδιο γίνεται με τα πραγματικά πορτοφόλια χιλιάδες χρόνια τώρα…. Οι συναλλαγές με επιχειρήσεις καταγράφονται ούτως ή άλλως.. Οι προσωπικές συναλλαγές πριν γίνουν ψηφιακές δεν καταγραφόντουσαν πουθενά. Αν συνεργαστεί με τράπεζα όπως στην Αμερική , νομίζω θα καταφέρει να το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, amveria είπε Μάλλον ήθελε το know how, ή ήθελε με έναν όσο πιο οικονομικό τρόπο να πει ξεκάθαρα τώρα είμαι έτοιμη να μπω κι εγώ σε αυτόν τον τομέα. Κάτσε βρε, έφτιαξε το wallet για να κάνει πληρωμές και δεν ξέρει πως να το κάνει και να δέχεται πληρωμές? Δεν στέκει… είναι σαν να λες έφτιαξε εφαρμογή που στέλνει μηνύματα αλλά δεν δέχεται… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Κακά τα ψέματα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται . Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι που να δουλεύει με ασφαλεια πρώτα από όλα. Γιατί το pin της κάρτας για να το βάλεις σε ένα ξένο κινητό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν νομίζω να είναι πλήρως ανέπαφες συναλλαγές μέσο nfc. Θα έχουν και κάποιους άλλους σενσορες ωστε να κάνουν την συναλλαγή πιο έγκυρη. Ίσως χρησιμοποιώντας το touch της οθόνης σε συνδυασμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, atheatos είπε Αν συνεργαστεί με τράπεζα όπως στην Αμερική , νομίζω θα καταφέρει να το κάνει. Ναι ναι, έτσι το δέχομαι. 1 λεπτό πριν, atheatos είπε Το ίδιο γίνεται με τα πραγματικά πορτοφόλια χιλιάδες χρόνια τώρα…. Ναι αλλά εδώ λέει για πληρωμή σε επιχειρήσεις. Όχι μεταξύ μας. Δηλαδή πάω εγώ σε ένα εστιατόριο, και πληρώνω με apple pos. Η συναλλαγή είναι ηλεκτρονική, αλλά "μαύρη". Δεν θα μπορεί να περάσει ούτε σε έξοδα, ούτε αφορολογιτο ... Μου θυμίζει αυτό που γινόταν με τη ρεβολουτ. Αλλά όπως είπα πιο πάνω, αν συνεργαστεί με τραπεζα, οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Checkmate κύριοι .. απίστευτο feature ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, atheatos είπε Κακά τα ψέματα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται . Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι που να δουλεύει με ασφαλεια πρώτα από όλα. Γιατί το pin της κάρτας για να το βάλεις σε ένα ξένο κινητό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν νομίζω να είναι πλήρως ανέπαφες συναλλαγές μέσο nfc. Θα έχουν και κάποιους άλλους σενσορες ωστε να κάνουν την συναλλαγή πιο έγκυρη. Ίσως χρησιμοποιώντας το touch της οθόνης σε συνδυασμο. Μα τότε στο Android πως γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, atheatos είπε Συνεργάζεται με την Goldman Sachs και έχει δικιά της κάρτα . Επισης δέχεται συναλλαγές μέσω μυνηματων με το Apple Cash. Όλα αυτά νομίζω μόνο στην Αμερική . Δες εδώ : https://www.apple.com/apple-card/ https://www.apple.com/apple-cash/ Εχει όλα τα «φόντα» να το κάνει ιδιωτικό , τουλάχιστον στην Αμερική. αλλο ο issuer (εχει δικη της καρτα) και αλλο πραγμα ο acquirer (εκκαθαριζει συναλλαγες με καρτες αλλων). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, filip123go είπε Ναι ναι, έτσι το δέχομαι. Ναι αλλά εδώ λέει για πληρωμή σε επιχειρήσεις. Όχι μεταξύ μας. Δηλαδή πάω εγώ σε ένα εστιατόριο, και πληρώνω με apple pos. Η συναλλαγή είναι ηλεκτρονική, αλλά "μαύρη". Δεν θα μπορεί να περάσει ούτε σε έξοδα, ούτε αφορολογιτο ... Μου θυμίζει αυτό που γινόταν με τη ρεβολουτ. Αλλά όπως είπα πιο πάνω, αν συνεργαστεί με τραπεζα, οκ. Ίσως την συνδέσει με κάποια από τις τραπεζικές κάρτες που είναι στο wallet και φανεί σαν συναλλαγή , όπως φαίνεται τόσο καιρό όταν πληρώνεις με το apple wallet μια επιχείρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, filip123go είπε Αυτό... Δεν θα είναι "μαύρη" η συναλλαγή;; Θα έχω εγώ λεφτά στο δικό μου wallet, και θα τα μεταφέρω στο δικό σου. Δεν θα φαίνεται πουθενά. Δεν θα είναι καταγεγραμμένο πουθενά.... Διορθώστε με αν κάνω λάθος... οταν πληρωνεις με καρτα τα χρηματα πανε στον λογ/μο της επιχειρησης (οπως γινεται και τα κανονικα pos). δεν αλλαζει κατι 10 λεπτά πριν, filip123go είπε Ναι ναι, έτσι το δέχομαι. Ναι αλλά εδώ λέει για πληρωμή σε επιχειρήσεις. Όχι μεταξύ μας. Δηλαδή πάω εγώ σε ένα εστιατόριο, και πληρώνω με apple pos. Η συναλλαγή είναι ηλεκτρονική, αλλά "μαύρη". Δεν θα μπορεί να περάσει ούτε σε έξοδα, ούτε αφορολογιτο ... Μου θυμίζει αυτό που γινόταν με τη ρεβολουτ. Αλλά όπως είπα πιο πάνω, αν συνεργαστεί με τραπεζα, οκ. αν ο επιχειρηματιας εχει επιχειρηση που οι συναλλαγες μετρανε στο αφορολογητο δεν υπαρχει κανενα προβλημα. το μεσο που χρησιμοποιει για να δεχεται πληρωμες με καρτες δεν εχει σημασια Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από POS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 δηλαδη θα γίνει POS... ... για το αμέρικα φανταζομαι ... ... γιατί για εδώ πρέπει να συμφωνήσουν και οι τράπεζες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, atheatos είπε Κακά τα ψέματα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται . Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι που να δουλεύει με ασφαλεια πρώτα από όλα. Γιατί το pin της κάρτας για να το βάλεις σε ένα ξένο κινητό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν νομίζω να είναι πλήρως ανέπαφες συναλλαγές μέσο nfc. Θα έχουν και κάποιους άλλους σενσορες ωστε να κάνουν την συναλλαγή πιο έγκυρη. Ίσως χρησιμοποιώντας το touch της οθόνης σε συνδυασμο. στα android παιζει pin on glass, το ιδιο θα ειναι και στο iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, POS είπε αλλο ο issuer (εχει δικη της καρτα) και αλλο πραγμα ο acquirer (εκκαθαριζει συναλλαγες με καρτες αλλων). Όπως έγραψα ήδη κάνει συναλλαγές μέσο μυνηματων με το Apple Cash. Το Apple Pay είναι σε άλλο επίπεδο. Το ότι έχει τράπεζα από πίσω για τεχνογνωσία και backup είναι μεγάλο advantage. Αν εγώ δεχτώ χρήματα με κάποιο τρόπο στο κινητό μου από μια κάρτα αυτό θα καταγράφει στο Apple Pay , όπως γίνεται με τα μυνηματα στο Apple Cash. Απλά πρέπει να γίνει το ίδιο ή περισσότερο ασφαλές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, POS είπε οταν πληρωνεις με καρτα τα χρηματα πανε στον λογ/μο της επιχειρησης (οπως γινεται και τα κανονικα pos). δεν αλλαζει κατι Οκ, κατάλαβα. Δεν φορτίζεις δλδ το wallet απλά το συνδέεις με μια τράπεζα και κάνει τον μεσάζοντα στις συναλλαγές. Δεν μπορούν να μείνουν λεφτά μέσα. Οπότε ουσιαστικά τραβάει λεφτά από την λογαριασμό σου και τα βάζει στο λογαριασμό της επιχείρησης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα